Natter dan het bad

door Esther

Voor de tiende keer die dag check ik mijn Instagram en zie ineens dat ik een melding heb van een nieuw bericht. Ik open mijn DMs en zie een bericht van Hans. Ik weet gelijk wie het is vraag me af hoe hij me nu ineens gevonden heeft. Hans is een vrij bekende kunstenaar en uitvinder met veel fans en mensen die hem zien als een grote bron van inspiratie. Ik ken Hans omdat hij jaren geleden wel een met mijn vader werkte en ik hem toen een keer heb ontmoet. Ik herinner me dat ik hem een interessant figuur vond. Hans is zo iemand voor wie niks te gek is. Hij zit nooit stil, heeft elke dag allerlei nieuwe ideeën en kan overal inspiratie uit halen. Mijn vriendinnen noemen hem inmiddels de supervillain omdat ze denken dat hij binnenkort de wereld gaat overnemen met één van zijn geniale uitvindingen.

Hans complimenteert me op mijn schrijven en ik vraag me af of hij doorheeft dat ik de dochter van zijn oud-collega ben. Al snel vraagt hij me of ik zin heb om morgen naar Rotterdam te komen. Een keertje Amsterdam uit kan geen kwaad denk ik bij mezelf dus beloof ik hem er om vijf uur te zijn.

Om vijf uur stap ik uit de trein op Rotterdam Centraal waar Hans me braaf staat op te wachten. De taxi brengt ons naar zijn atelier zodat hij me zijn werk kan laten zien. We dwalen rond tussen allerlei bizarre kunstwerken en hij vertelt me wat de achterliggende gedachten zijn en waar hij zijn inspiratie vandaan heeft gehaald. “Dit doet me denken aan vroeger, toen ik vaak met mijn vader meeging naar zijn kantoor.” zeg ik en probeer te peilen of Hans doorheeft dat hij mijn vader kent. Ik krijg niet echt reactie dus besluit ik later nog even een poging te doen om naar info te vissen.

Na een tour langs al zijn werk, zitten we met een kopje thee aan tafel. Hij vraagt me naar mijn studie en wat ik in de toekomst wil doen. We praten over mijn keus om niet naar de universiteit te gaan en ik vertel dat niet iedereen in mijn familie daar zo blij mee is. “Papa heeft me gelukkig wel altijd gesteund.” voeg ik eraan toe.

“Je vader klinkt als een leuke man,” zegt Hans. “Als hij een keer wil langskomen, laat je het maar weten.”

“Grappig dat je dat zegt,” zeg ik met een glimlach op mijn gezicht. “Je kent hem namelijk." Met grote ogen kijkt hij me aan. "Wie is jouw vader dan?" vraagt hij verbaasd.

"Mijn achternaam is de Prins", antwoord ik en zie bij Hans het kwartje vallen.

"Wow!" roept hij. "Ik zit hier gewoon met de dochter van! Wat bizar!"

We kletsen nog even over mijn vader en het werk dat ze samen gedaan hebben tot Hans me vraagt om mijn jas weer aan te trekken.

"De eerste verrassing wacht!" zegt hij enthousiast.

Nieuwsgierig loop ik achter hem aan door een rauw stukje van Rotterdam. Hij vertelt me van alles over de geschiedenis van de buurt en dat de gemeente momenteel bezig is er een soort creatieve broedplaats van te maken. Als we op een pier aflopen, begin ik het vermoeden te krijgen dat de eerste verrassing van de avond wellicht een boottochtje kan zijn.

Als er even later een watertaxi aankomt varen, wordt mijn vermoeden bevestigd. We stappen in en gaan naast elkaar op het bankje buiten zitten. "Denk je niet dat we hier nat worden?" vraag ik. Hij legt me uit dat hij altijd achterin gaat zitten en nog nooit last heeft gehad van spetters. Toch worden we even later flink nat als we over het water racen.

“Ik heb dit echt nog nooit zo gehad,” zegt Hans. “Ik denk dat het door jou komt, je beïnvloedt het water met je positieve energie.”

Ik kijk hem lachend aan maar vat deze zweverige opmerking toch op als een compliment.

Een paar minuten later stappen we uit bij de SS Rotterdam. Omdat ik het zo lief vind van Hans dat hij me meeneemt en ik de verrassing niet wil verpesten, doe ik alsof ik er nog nooit geweest ben. We dwalen wat door de gangen van het enorme schip en gaan uiteindelijk zitten in één van de barretjes. Hans vertelt dat hij het liefst saké of champagne drinkt en bestelt daarom een fles Perrier Jouet voor ons. Het valt me op dat Hans de wereld anders bekijkt dan de meeste mensen. Overal ziet hij ideeën en hoe langer ik met hem praat hoe meer ik het idee heb dat mijn creativiteit begint te stromen. We besluiten een to-do list voor elkaar te maken. Op een servetje schrijft Hans topics voor mijn nieuwste verhalen en dat ik mijn vader weer eens moet bellen.

Na de champagne is het tijd om naar de volgende stop te gaan. Als we het schip afkomen, staat er al een auto op ons te wachten. We rijden de stad door en stappen uiteindelijk uit bij Hotel New York. Ook hier ben ik wel eens geweest omdat ze in het restaurant beneden hele goede cocktails maken. Hans vertelt me dat hij hier een tijdje heel regelmatig kwam met zijn team en dat ze hem hier goed kennen. Het klopt wat hij zegt want zodra we de deur binnengaan worden we hartelijk ontvangen.

“Hans!” roept de host. “Wat goed je weer te zien. We hebben helaas geen krukken aan de bar in verband met corona maar ik heb een hoge tafel met uitzicht op de bar voor jullie.” We lopen de host achterna en gaan zitten op de comfortabele krukken.

Voor ik het weet staan er cocktails voor onze neus en proosten Hans en ik op een mooi vervolg van de avond. “Wil je gewoon het vijf gangen menu doen?” vraagt Hans me waarop ik volmondig ‘ja’ antwoord. De gerechten zijn stuk voor stuk prachtig en het smaakt me allemaal heerlijk. Ik bedenk me dat ik in tijden niet zo’n geslaagde date heb gehad en voel me echt een prinsesje. Hans is misschien geen beer van een vent, maar hij intrigeert me en heeft me vandaag helemaal in de watten gelegd.

Als we van ons dessert zitten te genieten, vertelt Hans me dat hij nog een laatste verrassing heeft.

“Als je zou willen, kunnen we zo naar boven. Ik heb een kamer gereserveerd.” Heel even twijfel ik of het wel een goed idee is om met Hans naar een hotelkamer te gaan, hij is tenslotte een oud-collega en kennis van mijn vader. Toch laat ik mijn gevoel winnen van mijn verstand en loop even later achter hans aan naar onze suite.

De kamer is ruim en heeft aan alle kanten ramen waardoor we mooi uitkijken over het water. Er staat een groot bed, in de hoek zit een openhaard en voor het raam staat een prachtig losstaand bad.

“Zullen we even lekker opwarmen in bad?” vraag ik Hans terwijl ik richting het bad loop om het water aan te zetten.

“Lijkt me heerlijk.” antwoordt hij. “Dan bel ik gelijk even de butler om de openhaard aan te zetten, wel zo romantisch.”

Terwijl het bad volloopt, komt er een mannetje binnen om de openhaard voor ons aan te steken. Hij is gekleed in een heel klassiek hotel uniform; een rood pak met gouden details en een pet, precies zoals in de films. Als hij de kamer verlaat, zet ik de kraan uit.

“Het bad is er klaar voor, jij ook?” vraag ik terwijl ik Hans ondeugend aankijk. “Ik ga even op het bed zitten en kijken hoe jij in bad gaat.” zegt hij. “Je moet de tijd nemen om van schoonheid genieten.”

Ik doe langzaam mijn kleren uit terwijl Hans naar me zit te kijken. Zo soepel mogelijk stap ik het bad in en ga languit liggen. Door al het schuim kan hans mijn naakte lijf niet meer zien, dus al snel wordt hij ongeduldig en komt bij me in het water zitten. Onze benen liggen tegen elkaar aan en ik voel zijn handen over mijn schenen strelen.

“Draai je om.” zegt Hans. Ik ga met mijn rug naar hem toe zitten en laat hem zijn gang gaan. Hij masseert mijn nek en schouders en laat zijn handen af en toe afdwalen naar beneden. Als ik zijn tong in mijn nek voel, gaat er een rilling door mijn lijf. Zijn handen glijden van mijn taille door naar mijn borsten. Hij knijpt in mijn tepels en ik merk dat ik inmiddels ongekend geil ben. Ik draai me om, zoen hem gretig en fluister in zijn oor dat ik hem in me wil voelen.

Ik leun achterover in de badkuip zodat Hans bovenop me kan komen. Heel even schiet er een angstige gedachte door me heen dat er een vacuüm kan ontstaan als je onderwater seks hebt, maar ik ben te geil om het risico niet te nemen. Ik voel hoe zijn harde lul bij me naar binnen glipt en kreun. “Ah, wat verlangde ik hier naar.” zeg ik zachtjes. Ik klamp me vast aan de badrand terwijl Hans me harder begint te neuken. “Fuck, wat voelt dit goed.” zegt hij kreunend. “Je bent nog natter dan het bad.”

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy