Vrijmibo bij de blog

door Esther

“Wat spook je uit vanavond?” appt mijn scharrel me. Ik open het berichtje terwijl ik al aan het borrelen ben. Ik zit, zoals wel vaker op vrijdag, met mijn lieftallige LotteLust collega’s op de stoep voor ons kantoor. Zodra de klok half zes sloeg, hebben we een bureau en wat stoelen naar buiten gesleept en met onze snoet in de zon een fles prosecco open getrokken.

“Vrijmibo bij de blog,” antwoord ik. We spreken af dat ik na de borrel bij hem kom slapen en dat ik hem op de hoogte zal houden van het verloop van mijn avond.

Na de prosecco gaat ook de wijn er in rap tempo doorheen en de muziek wordt steeds iets harder gezet. Om te voorkomen dat we te vroeg te dronken worden, bestel ik sushi voor ons allemaal. Als we met onze laatste hapjes nemen, word ik gebeld. Een vriend van me die altijd op zoek is naar vermaak en een gezellig feestje tettert over FaceTime dat hij me wil zien.

“Prinses!” schalt het uit mijn telefoon. “Waar zit je? Ik ben met Mike en we willen feest.” Na kort overleg met de meiden, nodig ik de twee heren uit.

Mike en Lars zaten bij me op de basisschool en hebben momenteel allebei een vriendin. Dit weerhoudt ze er echter niet van om elk weekend op zoek te gaan naar avontuur. Lars ken ik wat beter en heb ik de afgelopen tijd geregeld gezien en gesproken. Mike is wat mysterieuzer. Ik heb al een crush op hem sinds ik 5 jaar ben, maar kan nooit zo goed peilen wat hij nou precies van mij vindt. Tijdens zijn vorige relaties is hij altijd vreemdgegaan, maar hij heeft me een paar maanden geleden trots verteld over zijn nieuwe vriendin. Terwijl hij foto’s liet zien van hun romantische dates zei hij: “Ik weet wat je denkt Es, maar dit keer is het echt anders. Zij is de ware, ik voel het.”

Als de mannen aankomen lopen, krijg ik een lach op mijn gezicht. Het zijn typische Amsterdamse druktemakers en niet iedereen kan hun energie waarderen, maar als je het mij vraagt zorgen ze altijd voor gezelligheid. Ik stel mijn collega’s voor aan mijn oude vriendjes, schenk de glazen nog eens vol en zie dat er direct een leuke sfeer ontstaat. Er wordt gebabbeld over de blog, Amsterdam, studies, verenigingen en Mike vertelt wederom trots over zijn vriendin.

Als het frisser begint te worden, besluiten we naar binnen te verplaatsen. Omdat we de felle lichten niet aan willen zetten, steken we wat kaarsjes aan in de grote hal van het LotteLust kantoor. De muziek galmt lekker en iedereen vult zijn glas voor de zoveelste keer bij. Om beurten zetten we wat nummer in de Spotify wachtrij. Mike en ik blijken min of meer dezelfde muzieksmaak te hebben en zetten om beurten Opposites en Hazes nummers op om vervolgens uit volle borst mee te blèren en foutloos elke vers mee te rappen. Als we elkaar aankijken tijdens onze karaokesessie, heb ik ineens het gevoel dat er een soort vonk overslaat. Het klinkt misschien dromerig, cliché en zoetsappig, maar plotseling voelde ik een soort connectie tussen Mike en mij.

Blijkbaar ben ik niet de enige die opmerkt dat er iets begint te bloeien tussen Mike en mij want voor ik het weet sleurt collega Saskia, ons een werkkamertje in. “Gaan jullie twee hier maar even verder zingen,” zegt ze en sluit snel de deur. “Neuken mag ook, hoor!” hoor ik haar nog lachend roepen. Ik lach maar als ik Mike aankijk besef ik me dat hij er wel voor in is. “Wil je het?” vraagt hij. Er verschijnt een ondeugend grijs op mijn gezicht. “Uh-huh,” zeg ik zachtjes en draai me om.

Hij trekt mijn jurk omhoog en laat zijn handen over mijn kont glijden. Ik buig voorover, zet mijn handen op het bureau en spreid mijn benen iets meer. Ik voel hoe Mike voorzichtig mijn string opzij schuift en met zijn vingers zachtjes over mijn vulvalippen gaat. Ik kreun zachtjes als hij mijn clit aanraakt. Hij likt snel zijn vingers en wrijft dan weer over mijn clit. Zijn natte vingers op mijn clit zorgen ervoor dat ik binnen no-time bloedgeil ben. “Neuk me,” zeg ik met hese stem.

Hij draait me om en kijkt me aan. “Ik wil je wel neuken, maar ik wil er niks over horen,” zegt hij serieus. “Je moet beseffen dat ik van mijn vriendin houd en zij mijn vrouw gaat worden.” Ik knik onverschillig en zak dan door mijn knieën. Terwijl ik zijn broek openmaakt, kijkt hij me indringend aan. “Ik meen het,” zegt hij. Ik blijf hem aankijken terwijl ik zijn lul in mijn mond neem en zie hoe hij zijn ogen sluit en eindelijk een beetje ontspant. Hij laat me even mijn gang gaan en trekt me dan ruw omhoog. “Ga staan,” zegt hij op dwingende toon. Ik doe wat hij zegt, en leun weer over het bureau zoals ik eerder deed.

Hij duwt zijn lul tussen mijn lippen en direct bij me naar binnen. Ik maak een zacht kreungeluidje en geniet van het gevoel om weer eens zo beestachtig begeerd te worden. Ik voel zijn handen stevig om mijn taille en hoor het gekets versnellen. Niet veel later komt hij klaar. Snel hijst hij zijn broek op en gaat weer terug naar de hal waar de anderen nog lekker staan de dansen om de muziek. Ik ga op het bureau zitten en kijk om me heen. “Wat de fuck was dit?” denk ik bij mezelf.

Nog voordat ik bijgekomen ben van deze snelle maar intense neukpartij, gaat mijn telefoon. Ik haal een keer diep adem en neem dan op. Aan de andere kant van de lijn hoor ik de lieve stem van mijn scharrel. “Schatje,” zegt hij. “Kom je zo nog deze kant op?”

Ik overlaad hem met smoesjes en qua redenen om niet te hoeven komen. “Ik ben al zo dronken en ik moet morgen weer heel vroeg opstaan.” hoor ik mezelf zeggen. Ik walg van mijn slappe gelul en ineens besluit ik dat eerlijkheid het langst zou moeten duren. “Schat,” zeg ik ineens op serieuze toon. “Ik heb net met iemand anders geneukt, dus ik denk dat het beter is als ik gewoon naar huis ga.”

Even is het stil tot hij zegt: “O, maar liefie. Dat geeft toch niks.” Ik ben met stomheid geslagen en kan bijna niet geloven dat hij zo reageert. “Je kan toch nog steeds gewoon lekker hier komen slapen. Ik zet wel een wekker zodat je morgen op tijd naar je werk kan.” Misschien komt het deels door de drank, maar ik raak enigszins ontroerd door zijn lieve reactie. Zonder twijfel zoek ik snel mijn spullen bij elkaar, geef de meiden een knuffel en blaas een luchtkus naar de mannen om vervolgens op de fiets te springen richting mijn scharrel.

Hij staat me op te wachten voor de deur. Ik zet snel mijn fiets weg en ren op hem af. “Hoe is het liefie?” zegt hij. Ik antwoord niet eens en geef hem een knuffel. Hij heeft door dat ik een of twee wijn te veel op heb en pakt me bij mijn hand. “Wil je lekker naar bed?” vraagt hij. Ik knik en volg hem naar de slaapkamer. Terwijl ik me uitkleed, vraagt hij hoe laat hij de wekker moet zetten. Als we samen in bed liggen, kruipt hij tegen me aan. Ik twijfel of ik nog iets moet zeggen over mijn vluggertje met Mike maar besluit mijn mond te houden.

Terwijl we lepeltje-lepeltje liggen, voel ik zijn penis groeien. Ik kriebel zijn bovenbeen met mijn lange nagels om te laten weten dat ik nog wel in de mood ben voor een beetje seks. Met beleid trekt hij mijn onderbroek uit en kust me in mijn hals en op mijn schouder. Als ik zijn penis bij me naar binnen voel gaan, trek ik zijn arm om me heen en grijp zijn hand stevig vast. De seks is rustig en lief en voelt ineens zoveel intenser na dat nietszeggende vluggertje op kantoor.

Heb je mijn nieuwste podcast al geluisterd trouwens?

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy