Sexy verhaal: Aftellen (+Podcast)

door Yentl

‘Hey lekker ding.’

Hij lacht zijn tanden bloot zodra ik naast hem op de bank kom zitten.

‘Wat is er?’ vraag ik lachend.

‘Nou’ begint hij, ‘volgens mij is het vandaag tijd om eindelijk eens aan je cadeau te beginnen.’

In zijn ogen zie ik een schittering, als een klein kind in de snoepwinkel die eindelijk iets mag uitkiezen. En ineens begrijp ik waar hij op doelt. Ik laat mijn ogen naar de kast glijden.

‘Je heb gelijk!’ Roep ik veel te enthousiast.

Ik schiet omhoog van de bank, open de kastdeur en pak The Naughty and Nice Adventskalender van EasyToys tevoorschijn. Het is alweer even geleden dat ik deze van Mike heb gekregen, man o man wat was het lastig in het begin om niet stiekem al iets open te maken. Dit zouden we alleen samen doen hadden we beloofd, we zouden samen aftellen tot de kerst. Ongeacht wat voor speeltje, goedje of cadeautje er die dag uitgepakt zou mogen worden, we doen het samen. En nu is het eindelijk 1 december. Tijd om het allereerste cadeautje uit te pakken.

Met een ondeugende blik pak ik de adventskalender vast en houdt hem in zijn richting.

‘Ben je er klaar voor?’ vraag ik.

Totally.’ antwoord hij met dezelfde blik in zijn ogen.

‘Oeeeh.’ zeg ik terwijl mijn ogen over de mooie verpakking schieten opzoek naar het eerste vakje. Ik ga wat rechter op zitten, schuif het doosje uit de adventskalender en kijk nog een keer met grote ogen naar Mike.

‘Schiet nou maar op,’ lacht hij. ‘Ik ben veel te ongeduldig.’

Zenuwachtig open ik het eerste doosje en zie dan hoe er een goud vibrerend ei in mijn handpalm valt. Gevolgd door een afstandsbediening. Op de achterkant van de verpakking staat een duidelijke gebruiksaanwijzing.

‘Het is een eitje!’ roep ik opgewonden.

Er schiet direct een tinteling door mijn lijf. Ik zal niet ontkennen dat we een redelijk goede collectie aan speeltjes hebben, het is ook niet voor niets dat Mike me dit cadeau heeft gedaan, maar een eitje is nieuw. Terwijl het speeltje in mijn hand ligt voel ik dat ik nieuwsgierig ben en eigenlijk helemaal niet meer wil wachten. Met mijn ogen op het speeltje gericht vraag ik me af hoe het zou voelen als dat eitje in me zit. Ik ben nieuwsgierig naar de trillingen en het algehele effect van het speeltje.

Langzaam gooi ik mijn badjas iets open.

‘Wat ga je doen?’ vraagt Mike met een opgewonden stem.

‘Proberen.’ antwoord ik.

Voorzichtig voel ik met mijn vinger door mijn lippen om te kijken of ik al vochtig genoeg ben. Dan laat ik het eitje even door mijn lippen glijden om ‘m vervolgens naar binnen te drukken. Ik zucht zacht en houd mijn adem in. Ik weet niet wat ik precies had verwacht, maar het voelt aangenaam. Het is bijna niet te merken dat er iets zit. Ik had verwacht dat het stugger zou zijn.

‘En?’ Vraagt Mike nieuwsgierig.

‘Hij zit al.’ lach ik.

Mike pakt de afstandsbediening van de bank en begint op de knopjes te drukken. Binnen in mij voel ik hoe de ene na de andere trilling tekeer gaat.

‘Voel je iets?’ vraagt hij.

‘Ja,’ hijg ik wat opgewonden. ‘Het trilt. Wil je het voelen?’

Vragend kijkt hij me aan. Ik pak een van zijn handen en breng ‘m in de richting van mijn kruis. Nat druk ik een vinger van hem naar binnen, net zo ver tot hij het eitje voelt.

‘Hmm..’ gromt hij. ‘Ik wil dit wel op een andere manier voelen.’

Hij trekt zijn hand weg, streelt zachtjes aan de binnenkant van mijn bovenbeen en staat dan langzaam op. Mijn ogen kijken hoe hij zich bijna in slowmotion begint uit te kleden. Hij trekt zijn boxershort tot ergens rond zijn enkels en pakt me dan stevig beet om me vervolgens in de hoek van de bank neer te laten ploffen.

‘Wat ga je doen?’ vraag ik opgewonden.

‘Voelen.’ antwoordt hij terwijl hij me in de hoek van de bank drukt.


Over The Naughty And Nice Adventskalender

Oow, het is weer zo ver… het aftellen is begonnen! En hoe leuk is dat om te doen met The Naughty And Nice Adventskalender van EasyToys! Zoals we van de adventskalender gewend zijn is hij weer prachtig verpakt, inclusief sexy en spannende uitstraling. Met maar liefst 24 spannende cadeautjes om uit te pakken tel je af naar de kerst. Het ene cadeautje nog lekkerder dan de andere. Eén ding is zeker: de aanloop naar de kerst is nog nooit zo heet geweest!

aftellen

Opgewonden komt hij boven mij hangen en positioneert zichzelf tussen mijn benen. Terwijl het eitje nog steeds diep in mij trilt laat hij zijn eikel een paar keer door mijn schaamlippen glijden.

‘Hmmm,’ kreun ik zacht. ‘Lekker.’

Voorzichtig drukt hij zichzelf bij me naar binnen en er klinkt een luide kreun door de woonkamer zodra het topje van zijn eikel het vibrerende eitje heeft bereikt. Het gevoel is vol, overweldigend, ik kan mij niet herinneren dat ik mij eerder zo opgevuld heb gevoelt.

Langzaam begint hij te bewegen, steeds iets sneller.

‘Jezus, ik voel het trillen.’ hijgt hij op het ritme van zijn stoten.

Met de afstandsbediening zet ik het eitje net een versnelling harder. Dit speeltje is een aangename verrassing! Bij iedere stoot die hij maakt voel ik hoe het eitje in mij heen en weer gaat. Alsof hij het tegen iedere plek van mijn binnenste aan duwt.

Hij gromt en pakt mijn knieholtes stevig vast. Zijn borstkas is zo dichtbij, ik kan maar één ding doen, er een hongerige lik overheen geven.

‘Wat ben je wild.’ hijgt hij in mijn oor.

Hij heeft gelijk en eerlijk gezegd kan ik er niets aan doen. Ik wil meer. Ik beweeg mijn hand tussen ons in en ik pak zijn stijve vast terwijl hij nog ritmisch in en uit me dreunt.

‘Ben je benieuwd of je het zo ook voelt?’

Met mijn meest ondeugende blik kijk ik hem strak in zijn ogen aan. Hij kijkt naar me alsof hij met zijn ogen wilt vragen of ik het zeker weet. Ik knik kort en druk zijn vochtige eikel dan tegen mijn achterste. Met een klein beetje moeite drukt hij zichzelf naar binnen. Strak en rauw. Ik voel hoe het eitje meer ruimte krijgt en zich aanpast aan de nieuwe situatie.

‘Fuck schat, hier voel ik het ook.’ zegt hij met hese stem.

Ik sluit mijn ogen en laat Mike een nieuw ritme bepalen terwijl de gevoeligheid het overneemt. Ongecontroleerd begin ik te kreunen. Het eitje zorgt ervoor dat alles zo goed te voelen is. Op de tafel zie ik The Naughty and Nice Adventskalender van EasyToys staan en als vanzelf willen mijn ogen al op zoek gaan naar het volgende cadeautje.

Dit gaat nog een hele klus worden om ons netjes aan de aftel regels te houden.


In het kort:

  • 24 spannende verassingen
  • Totaal waarde van maar liefst €500
  • Luxueuze uitstraling en vormgeving
  • Ideaal om cadeau te geven
  • Geschikt voor iedereen van single tot getrouwd
  • Prijskaartje: €129,99, maar nu met code ‘LOTTELUST’ slechts €110,50
aftellen

Meer om naar te luisteren:

Een soloritje (+ Podcast)

Uitzicht op het Rembrandtplein (+ Podcast)

Onze favoriet (+ Podcast)

Beeld: Pexels.com / EasyToys

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy