Sexy verhaal: Zelfs de regen spoelt geen hartstocht weg

door Kim

Josh staat middenin zijn woonkamer. Mila kijkt hem strak aan en zegt: “ik wil je tegen de muur aanduwen. Ik wil mijn handen om je keel wikkelen en je zoenen totdat het speeksel van onze lippen druipt. Ik wil je nek likken, je een beetje bijten… aan je knagen.” Josh slikt. Hij knipoogt, daagt Mila uit om ervoor te gaan. Dat laat ze zich niet nogmaals signaleren.

Met zijn hoofd tegen de muur gedrukt laat Josh alles over zich heen komen. Mila rukt de kleding van zijn lijf totdat er niets anders te zien is dan huid. Ze buigt voorover en likt zijn borstkas, om vervolgens tot haar knieën te zakken terwijl haar handen over zijn rug aaien. Ze pakt zijn billen beet en steekt haar tong uit. Josh duwt zijn pik tussen haar lippen. Dan plaatst hij zijn handen op haar hoofd en masseert zachtjes tussen haar lange blonde haren. Maar niet voor lang. Hij trekt Mila omhoog, pakt met zijn ene hand haar borst beet en met zijn andere hand haar heup. Hij likt haar nek, van begin tot eind, van eind tot begin. Hij likt haar oor, haar lippen, haar tong. Hij laat zijn hand van haar borst naar haar kruis zakken, recht haar onderbroekje in. Mila is nat… Josh voelt haar vocht op zijn vingers.

Mila smeekt: “Neuk me, nu! Ik wil je, ik verlang naar je!’ Ze trekt haar kleding uit en presenteert zichzelf gewillig. Met haar handen tegen de muur en haar rug extreem gehold smeekt ze Josh nogmaals om haar te nemen. Ze trekt het niet meer. Hij loopt op haar af met zijn stijve pik in zijn hand, die hij vervolgens tegen haar prominente billen duwt. Mila neemt Josh zijn hand en plaatst deze over haar mond. Ze geeft hem de controle over haar adem, die oppervlakkig wordt. Ze wil dronken zijn, lustdronken. High, door hem.

Josh duwt zijn pik langzaam tussen de natte lippen van Mila. Steeds iets dieper. Steeds iets voller. Steeds iets lekkerder. Mila schreeuwt in zijn handpalm. Josh neukt haar met geduld, met trage pas. Het kloppen van hun harten synchroniseert, met elkaar, vervolgens met de muziek. Dan, wanneer alles als puzzelstukjes in elkaar is gevallen, voert Josh het tempo op. Hij pakt Mila stevig bij haar heupen en begint keihard te stoten. Het vlees van haar prachtige billen trilt en kletst op de onderbuik van Josh, waardoor hij geiler en geiler wordt. Josh laat zijn hand van haar mond naar haar nek glijden. Hij trekt haar lichaam dichter tegen zijn lichaam aan. Hij streelt de randen van haar oren met het puntje van zijn tong en fluistert: ‘het voelt ongelooflijk lekker om in je te zijn, om je vanbinnen te voelen. Ik krijg geen genoeg van je.’ Mila kreunt. Josh zoekt en vindt haar clit en begint haar te neuken en vingeren tegelijk. Mila kreunt nog harder.

Regen tikt op het raam. Josh zet de muziek harder. Mila opent de deur naar het dakterras. Ze gaan naar buiten, poedelnaakt. Ze houden elkaar beet en tongen als een stelletje wilden. Dan begint Mila met beide handen de pik van Josh te strelen. Haar ene hand gaat daarmee door, masseert zachtjes zijn eikel, haar andere hand kneedt zijn ballen. De buren van Josh kunnen de twee tortelduifjes zien. Maar Josh en Mila hebben niets door, want ze hebben alleen oog voor elkaar. Lust voor elkaar. Ze zijn zodanig opgewonden dat de regeldruppels die op hun blote lijven neerdalen door hun lichaamswarmte wegstomen.

Mila springt in de armen van Josh. Ze klemt haar benen om zijn middel, hij duwt zijn pik bij haar naar binnen. Het begint nog harder te regenen, maar dat doet er niet toe. Alleen zij doen ertoe. Alleen de pure, rauwe, dierlijke sensaties die ze voelen zijn van belang. Mila beweegt zichzelf op en neer terwijl Josh haar opgetild houdt. Hij kreunt van genot. Hij kijkt naar Mila en grijnst, als een maniak, een bezeten maniak. Dan loopt hij achteruit naar de deuropening maar voordat hij het doorheeft stapt hij tegen de rand van het kozijn. Hij valt achterover de woonkamer in, met Mila bovenop zich. De balkondeur staat wagenwijd open, regen klettert luidruchtig naar binnen, maar ook dat doet er niet toe.

Mila beweegt naar voren en achter, over de natte buik van Josh. Zijn pik nog altijd diep in haar gezwollen kutje. Josh kijkt haar met smekende ogen aan en vraagt of ze hem wil slaan. ‘Alsjeblieft, Mila, gebruik me.’ Ze doet wat hij vraagt en slaat hem in zijn gezicht. Dan pakt ze hem bij zijn kaak beet, zoent hem gepassioneerd en neukt zichzelf bijna klaar. Maar nét niet. Want ze zijn nog niet klaar. Mila zegt: ‘je bent sexy, prachtig. Ik wil elke centimeter van je lichaam ontdekken en proeven.’ Nog voordat Josh kan antwoorden slaat ze hem weer in zijn gezicht. Ze buigt naar zijn wang toe en kust zachtjes de pijn weg. ‘Dankjewel, dankjewel lieve Mila,’ zegt Josh. Hij slaat zijn armen om haar heen en ze neuken elkaar diep en intens. Josh wil klaarkomen, maar Mila staat het niet toe. Nog niet. Want ze zijn nog niet klaar.

‘Neuk me alsof je leven er vanaf hangt,’ zegt Mila wanneer ze op handen en voeten voor Josh plaatsneemt. Hij gaat achter haar zitten op zijn knieën, wikkelt een hand om haar wilde blonde haren en duwt zijn pik naar binnen. Hij is uitgeput, maar niet uitgelust. Josh verzamelt al zijn kracht en neukt haar met alles wat hij in zich heeft. En hij neukt haar goed. Geweldig. Hij trekt Mila omhoog tegen zijn lichaam aan. Hij heeft zijn handen om haar nek en gaat achter haar staan nog met zijn pik diep in haar natte kutje. Zijn stoten worden harder, dieper, intenser. Mila schreeuwt uit: ‘je maakt me gek. Je neukt me kapot en ik vind het heerlijk!’ Josh ademt diep in om de intensiteit van hun dierlijke spel niet naar zijn hoofd te laten stijgen. Hij gaat weer achter haar zitten en streelt liefdevol het lichaam van de bezwete Mila. Haar zweetdruppels mengen zich met de regendruppels die nog op haar huid dansen.

Dan staan ze op. Josh gaat voor Mila staan en kijkt haar recht in haar ogen. ‘Ik wil je zien klaarkomen, ik wil het zien in je ogen,’ zegt hij wanneer hij haar tegen de muur duwt. Nu staat zij in zijn schoenen. Nu heeft hij zijn handen om haar keel. Voor de laatste keer die avond laat hij zijn pik bij haar naar binnen glijden. Hij zoent haar, bijt haar, neukt haar en observeert haar. Josh ziet Mila’s buik heen en weer bewegen, steeds iets sneller. Ze stokt haar adem, haar buik is strak aangespannen. Ze krijgt nog net over haar lippen dat ze gaat klaarkomen. Josh laat zichzelf eveneens gaan en bereikt haar level. Ze komen samen spetterend hard klaar. Hij explodeert in haar, zij explodeert om hem heen. Ze vallen in elkaars armen en kreunen volledig uitgeput na.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy