Sexy Verhaal: Avondlijke zwempartij

door Lina

Eindelijk! De kids liggen op bed. Het is een bloedhete, lange dag geweest. Met een speeldate, zwempartijen, ijsjes en een picknick onder de enige boom in onze tuin.

Nog gekleed in mijn bikini, want het is nog steeds erg warm, pik ik lukraak speelgoed, handdoeken en zwembrilletjes van de grond. Druppeltjes zweet banen zich een weg van onder mijn knotje, over mijn schouders tot tussen mijn borsten. Wanneer ik langs het kinderzwembadje kom, kan ik het niet laten. Ik laat alles vallen en laat me languit in het water glijden. Aangezien ik maar half in het water lig, schep ik lui wat water op en laat het over mijn buik en borsten druppelen.

Al na een paar minuten voel ik me herboren. Het koele gedruppel op mijn hete huid werkt haast hypnotiserend. Ik sluit mijn ogen en geniet van de stilte.

Opeens voel ik wel erg veel gedruppel over mijn borsten. Ik open mijn ogen tot spleetjes en zie mijn man gehurkt langs het zwembadje zitten.

‘Hey schatje, ik ben thuis’, zegt hij, compleet overbodig.

‘Hmmm’, kreun ik. ‘Hier kom ik voorlopig nog niet uit hoor. Zalig, dat koele water.’

‘Echt? Dan kom ik er lekker bij.’

Snel trekt hij zijn shirt en broek uit en plonst in zijn onderbroek bij me in het badje. Ik sta op het punt te protesteren, want ik voel de warmte van zijn lijf mijn rustige coconnetje binnendringen. Maar hij leidt me meteen af door met zijn vingers aan het strikje van mijn bikini, tussen mijn borsten, te frunniken.

‘Hoe minder kleren, hoe beter met deze hitte’, fluistert hij in mijn oor en likt aan mijn oorlelletje.

‘Schat, de buren…’ begin ik, maar zijn kussen en likjes op het gevoelige plekje achter mijn oren doen me al die bijkomstigheden vergeten.

Zijn hand duwt het bikinitopje opzij en masseert mijn borsten. Langzaam en ongehaast. Ik voel de laatste spanning uit mijn lijf wegebben en zucht diep.

‘Ja, ontspan je. Laat me je verwennen.’ Hij likt een nat spoor tot aan mijn tepel en neemt die even in zijn mond. Zittend op zijn knieën bekijkt hij mijn borsten alsof hij naar een lekker snoepje kijkt, neemt ze in beide handen en proeft ze één voor één.

Hij zei: ‘Laat me je verwennen.’ Dus gehoorzaam ik maar al te graag. Ik sluit mijn ogen en concentreer me enkel op wat ik voel. En hij zorgt ervoor dat het een feestje wordt. Terwijl zijn mond mijn tepels blijft verwennen, dwalen zijn handen af naar mijn bikinibroekje en de strikjes worden snel losgemaakt. Hij streelt mijn dijen en laat zijn hand even plagend op mijn vulva liggen. Wanneer ik ongeduldig mijn heupen tegen zijn hand druk, voel ik hoe zijn lippen zich in een glimlach krullen. Hij bijt zachtjes in mijn tepel. ‘Ongeduldje.’

Zijn middelvinger streelt eerst over mijn schaamlippen, dan duwt hij hem er zachtjes tussen, maar nog steeds mijn – nu al tintelende – clit speels ontwijkend. Dan laat hij zijn vinger bij me naar binnen glijden, terwijl zijn duim recht op mijn clit belandt. In een traag, maar steady ritme draait hij rondjes rond mijn clit en laat zijn middelvinger telkens langs mijn Gspot wrijven. Hij weet zo goed dat dit me gek maakt en het duurt inderdaad niet lang voordat mijn armen zich aan hem vastklampen. Ik trek zijn gezicht naar me toe, zodat ik mijn luide kreunen kan dempen in zijn mond. Zijn tong neemt al even meedogenloos bezit van mijn mond als hij met zijn vingers tussen mijn benen doet en ik voel hoe de spanning in me opbouwt. Ik voel zijn stijve hard tegen mijn been drukken.

Net wanneer ik die specifieke tintelingen in mijn buik voel die een climax aankondigen, stopt hij. Hij stroopt snel zijn broek af, trekt me op zijn schoot en glijdt moeiteloos bij me binnen. Een kreun ontsnapt me en ik begraaf mijn gezicht in zijn nek. Hij stoot opnieuw diep in me en mijn vingernagels boren zich in zijn vel. Hij gromt en stoot harder en sneller. Zijn vingers grijpen mijn billen en bepalen het tempo. Het water van het zwembadje klotst heen en weer en over de rand, maar dat horen we allebei niet meer. Ik hoor enkel zijn hijgende ademhaling, vermengd met de mijne. Ik leun achterover tot ik met mijn armen over de rubberen band van het zwembad lig. Die hoek doet hem precies tegen mijn Gspot stoten en ik voel hoe het orgasme zich opnieuw opbouwt. Hij legt een hand onder mijn onderrug en met de andere vingert hij mijn clit. Meteen spannen al mijn spieren aan en word ik overspoeld door een heerlijke climax. Ik klem mijn tanden op elkaar om het niet luid uit te kreunen. Net daarna komt hij diep pulserend in me klaar. Hij verstopt zijn gezicht tussen mijn borsten en langzaam ontspannen we in elkaars armen.

Wanneer ik mijn ogen open doe, lijkt het alsof ik uit een droom ontwaak. Ik word me terug bewust van onze omgeving en het is eigenlijk te grappig voor woorden hoe we hier verstrengeld in het kinderzwembadje liggen. Mijn huid gloeit opnieuw en het verkoelend effect van het zwembadwater is weg.

‘Tijd voor een koude douche’, zeg ik lachend.

Mijn man knipoogt ondeugend. ‘Zal ik je daar ook vergezellen?’

Meer Sexy Verhalen:

Met Jeanne D’arc op de achtergrond

In de tuin spelen (+podcast)

Geboeid door de baas (+podcast)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy