Sexy Verhaal: Geboeid door de baas (+podcast)

door Saskia


Ik had zo lang in mijn laptop gedoken gezeten dat mijn rug pijn begon te doen en mijn ogen gevoelig waren geworden. Ik kom iets overeind om mijn lichaam te ontlasten. Om mij heen kijkend besef ik dat ik de laatste ben op kantoor. Op één iemand na dan. Tegenover mij, weliswaar met nog een rij bureaus ertussen, maar recht tegenover mij zit de CEO. Een super knappe man. Gespierd, maar niet te, half Italiaans dus een beetje een tintje en zilvergrijze haren. Hij heeft zo’n ondeugende lach en kinderlijke glinstering in zijn ogen dat je nooit zou zeggen dat hij de vijftig al gepasseerd is.

Ik besef pas hoe lang ik over mijn laptop naar hem aan het staren ben als hij zijn hoofd omhoog beweegt en me recht in mijn ogen aankijkt. Hij glimlacht maar ik duik snel weg achter mijn scherm.

Hij staat al een tijdje op mijn bucket list, maar het feit dat hij mijn baas is heeft me altijd tegen gehouden. Ik wil de goede functie die ik nu heb niet in gevaar brengen. Bovendien zou hij dat als CEO toch ook niet zomaar doen. Desalniettemin maakt hij al maanden toespelingen naar me. Meestal waar iedereen bij is, over dat ik er zo leuk uitzie of zo ‘cute’ ben. Over dat hij weleens mee wil rijden in mijn nieuwe auto. Hij is een grote flirt en in het begin moest ik daar ontzettend aan wennen. Maar inmiddels heb ik mijn draai gevonden en kan ik hem gerust terugplagen over het skateboard dat hij voor zichzelf gekocht heeft of zijn hippe nieuwe kapsel.

Na een half uurtje ben ik er klaar mee en gooi ik mijn laptop dicht. Ik pak mijn spullen bij elkaar en al richting de lift lopend wens ik mijn baas een fijne avond. Eenmaal bij de lift moet ik even wachten tot deze er is. Als de deuren opengaan stap ik in, en druk ik op de knop ‘parterre’. Ik staar naar de liftdeuren, wachtend tot ze sluiten. Net op het moment dat ze in beweging komen schiet mijn baas naar binnen.

“Ik ben er ook wel klaar mee voor vandaag.” Zucht hij.

Ik probeer nonchalant leunend tegen de kant tegenover hem te gaan staan maar ben me ontzettend bewust van mezelf.

“Jij hebt het ook lang vol gehouden vandaag.” Gaat hij verder. “Werk je niet te hard? Je moet af en toe ook ontspannen he.” er volgt een speelse knipoog.

“Ja, dat vergeet ik soms weleens.” Antwoord ik met een verlegen glimlach. “Maar dat geldt ook voor jou dan toch?” Kaats ik de bal terug.

“Misschien moeten we elkaar helpen ontspannen.” Reageert hij dubbelzinnig.

Normaal gesproken laat ik dat soort opmerkingen maar voor wat ze zijn. Maar ik ben in een opstandige bui merk ik.

“Klinkt goed.” Ik kijk hem uitdagend aan. “Wat had je in gedachten?”

Even lijkt hij verrast door mijn assertieve reactie, maar hij herpakt zich snel.

“Ow ik kan heel veel manieren bedenken…” Hij laat even een pauze vallen. En ik laat hem zijn tijd nemen. “Kom je anders nog even bij mij thuis om te ontspannen?” Hij spreekt het voorzichtiger uit dan wat ik van hem gewend ben. Alsof hij zich er heel bewust van is dat hij zich op glad ijs bevindt.

Even laat ik hem in spanning, maar dan antwoord ik: “Oké.”

Een paar minuten later zitten we in zijn auto onderweg naar zijn huis. Het feit dat mijn auto nu nog in de garage onder het pand staat neem ik maar even voor lief. Een Uber kan me straks altijd weer terugbrengen. Waar we normaal gesproken altijd wat tegen elkaar te zeggen hebben, blijft het nu de hele weg stil. De spanning is om te snijden. Ik zit op m’n telefoon om mezelf af te leiden, maar er dringt niks door van de mailtjes die ik lees.

Als we bij zijn huis binnenlopen ben ik overwhelmed door hoe het eruit ziet. Van buiten is het een mooi huis, maar van binnen is het prachtig. Volledig gestyled en met een mix van modern met antieke stukken. Ik kijk mijn ogen uit, al heb ik daar niet veel tijd voor. Al snel staat hij achter me en voel ik zijn warme adem in mijn nek. Ik draai me om en kijk naar hem omhoog. We staan zo dicht bij elkaar dat mijn tepels zijn lichaam raken. Een rilling gaat door mijn lichaam. Hij buigt zich langzaam naar me toe en zijn lippen raken de mijne. Ze zijn zo zacht, zijn lippen. Ik wil meer. Op mijn tenen zoen ik hem gretig terug. Mijn handen om zijn nek zodat hij niet weg kan. Het is het teken waar hij op wachtte. Met zijn gespierde lichaam tilt hij me op en loopt hij al zoenend met me naar boven. Daar drukt hij mijn rug tegen de muur van zijn kamer. Zijn vingers grijpen gulzig in mijn billen en ik voel dat mijn clit begint te tintelen van de opwinding. Mijn handen gaan door zijn zachte haar, over zijn gespierde armen heen en weer. Ik voel hem hard worden en begin er tegenaan te bewegen. Om naar adem te happen gooi ik mijn hoofd naar achter en hij begraaft die van hem in mijn nek. Ik pak zijn hoofd stevig vast en duw hem tussen mijn borsten.

“Jezus wat ben je lekker.” Fluistert hij. En hij brengt me naar zijn bed. Snel en dus onhandig trekken we onze kleren uit. Ik probeer zijn knoopjes los te maken, maar het duurt veel te lang dus al snel trekt hij zijn shirt over zijn hoofd. Mijn handen laat ik bewonderend over zijn gladde gespierde borstkas gaan. Even laat hij het toe, dan duwt hij mijn naakte lichaam naar achter op het bed en duikt er bovenop.

Hij duwt mijn armen boven mijn hoofd en houdt ze daar vast. “Blijf liggen.” Hij graait in het nachtkastje naast hem, en tovert er een setje zwarte handboeien uit. Boven mijn hoofd laat hij ze bungelen. “Mag ik?” vraagt hij voorzichtig. “Graag.” Antwoord ik zeker. Natuurlijk heeft hij zo’n bed met spijlen. En natuurlijk heeft hij handboeien in zijn nachtkastje liggen. Het is allemaal te smooth voor woorden en geniet er intens van. Zodra ik groen licht heb gegeven gespt hij de boeien dicht en maakt hij me vast aan zijn bed. Even neemt hij afstand om me te bewonderen. Ik vind het een geil idee dat ik hem zo opwind. Dat ik die macht over hem heb.

Dan grijpt hij mijn borsten en begint er stevig in te kneden. Ik voel mezelf natter worden, krom mijn rug van genot en duw mijn borsten verder in zijn gezicht. Even bijt hij in mijn tepel voordat zijn hoofd al zoenend verder naar beneden afdwaalt. Met zijn handen duwt hij mijn benen uit elkaar en grijpt hij daarna mijn billen zodat zijn tong gemakkelijk bij mijn clit kan. Met grote halen maakt hij me nog natter dan ik al was. Daarna gaat hij preciezer te werk. Kreunend vertelt hij hoe lekker ik ben en ik vind het heerlijk dat hij er zo van geniet. Het idee dat die grote man van mijn werk mij nu beft vind ik mega opwindend. Ik lig helemaal te kronkelen van genot als hij opnieuw naast zich in het kastje begint te graaien. Met het condoom om zijn eikel klimt hij bovenop me en ik gebruik mijn mond om hem te helpen het uit te rollen. Dan komt hij tergend langzaam maar gelijk super diep bij me naar binnen. Hij is groot en ik voel hoe hij me vult zoals niemand dat gedaan heeft. Langzaam maar elke keer weer heel diep begint hij heen en weer te bewegen, het tempo steeds iets verder opvoerend. Zijn handen vinden mijn borsten en hij wisselt het kneden af met het plagen van mijn tepels door er zachtjes aan te trekken. Ik word helemaal gek en zeg dat ik bijna ga komen. Zijn ene hand glijdt naar beneden en hij hoeft m’n clit maar aan te raken of alles in me spant zich samen en ik kreun het uit. Hij stoot een paar keer in een snel tempo en komt dan ook.

Gelijk maakt hij me los en glipt dan naar de badkamer. Als hij terug komt volg ik zijn voorbeeld. Als ik mijn kleren opraap valt mijn oog op een foto die op zijn nachtkastje staat. Hij staat er uitbundig lachend op met zijn drie kinderen naast hem. Een arm om zijn ex heen geslagen. Het schudt me direct terug in de realiteit. We zijn het er gelukkig snel over eens: Dit was leuk, maar zeker eenmalig.

Meer sexy verhalen:

In de auto (+podcast)

De verlegen bezorger

The black box (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy