Sexy verhaal: Ik, hij en zijn vriendin (+podcast)

door Saskia

Lang, donker een beetje mysterieus, maar met een zachte uitstraling. Daar staat hij met zijn vriendin en nog wat andere vrienden. Ik vraag me af of hij me nog herkent, maar net als ik merk dat ik zit te staren, kijkt hij terug.

“Hé!” roept hij van een afstand en hij steekt zijn hand omhoog. We lopen naar elkaar toe en begroeten elkaar licht onhandig met een knuffel.

“Jij hier? Hoe is het?” vraagt hij.

Ik antwoord dat het goed gaat en even staan we over werk te praten totdat zijn vriendin aan komt lopen en erbij komt staan. Ze is indrukwekkend in haar verschijning. Lang, slank, donkere haren en perfect onderhouden wenkbrauwen. Haar uitgesproken kleding, een knalgroene retro blazer met kanten bh eronder accentueren haar perfecte lichaam en stijl.

“Hi!” Ze steekt vrolijk haar hand naar mij uit. Hij stelt ons aan elkaar voor en we blijven nog even praten voordat mijn vrienden vragen of ik weer mee kom. We zeggen gedag en gaan weer verder.

Een paar uur later – en ietwat aangeschoten – loop ik whatsappend achter mijn vrienden aan als ik van achter aangetikt wordt. Ik draai me om en zie hem daar weer staan.

“Hé, ben ik weer.” Hij lacht bijna verontschuldigend, hij heeft duidelijk ook wat gedronken.

“Ik wilde je wat vragen…” Hij valt stil maar ik weiger het hem makkelijker te maken en blijf hem alleen maar vragend aankijken. “Naja, wij eigenlijk. Mijn vriendin vind je heel erg leuk. En ik ook. Als ik je nou ons adres stuur, heb je dan zin om morgenavond langs te komen?”

En daar sta ik dan. Even aarzel ik. Het is niet dat ik niet wil, maar ik word opeens heel onzeker over wat er van me verwacht wordt achter deze deur. Maar dan raap ik mezelf bij elkaar en druk ik op de bel. Net als ik begin te twijfelen of hij het wel doet, hoor ik een buzz. Ik druk tegen de deur aan en hij klikt open. Ik loop de steile trappen op naar de derde verdieping. Hij staat al in de deuropening. Hij ziet er supersexy uit. Zo in z’n joggingbroek, ontbloot bovenlijf met buikspieren en zijn haar door de war.

“Hi” groet ik enigszins verlegen.

“Hi,” groet hij terug.

Hij steekt zijn hand uit en trekt me naar binnen. Terwijl hij mijn jas uittrekt komt ze de gang inlopen.

“Hé,” ze steekt haar hand uit en ik schud hem, maar ze laat niet los. “Leuk je weer te zien,” zegt ze speels en ze vouwt haar vingers tussen de mijne terwijl ze dichterbij me gaat staan. Achter me voel ik hem tegen mij aan staan, zijn handen op mijn heupen, naar beneden over de buitenkant van mijn benen, omhoog naar binnen toe. Ondertussen buigt zij zich naar me en raakt met haar lippen die van mij. Ze likt de zijkant van mijn bovenlip en zuigt eraan. Ik zoek met mijn tong die van haar op en we proeven en likken elkaar. Dan gaat ze met haar tong naar binnen en zoenen we langzaam en diep.

Ondertussen heeft hij de rits van mijn rok gevonden en schuift hij deze over mijn billen naar beneden. Hij pakt mijn hand en trekt me naar hun slaapkamer. Achter me zie ik hoe ze haar jurkje van haar schouders af laat glijden en achter haar op de grond laat vallen. Hij duwt me op het bed en ze komt naast me liggen terwijl hij zijn broek uittrekt. Helemaal naakt staat hij daar voor me en ligt zij naast me.

Als een waar team trekt zij mijn shirt uit terwijl hij mijn string over mijn billen langs mijn benen trekt. En daar lig ik, naakt, in een vreemde kamer, tussen twee van de meest sexy mensen die ooit heb gezien. Veel tijd om daarover na te denken heb ik niet. Terwijl hij mijn dijen begint te kussen en zijn hand tussen mijn benen laat glijden, masseert zij met één hand mijn borst terwijl ze haar tong over mijn tepel van mijn andere borst laat glijden en er zachtjes in bijt. Ik laat een kreun ontsnappen en kan niks anders doen dan me overgeven aan dit bizarre genot.

Hij steekt zijn vingers in haar mond en ze zuigt er hard aan. Hij trekt zijn vingers langzaam terug en brengt ze naar beneden waar ik ze over mijn clit voel gaan. Ze gaat op mijn gezicht zitten en ik lik haar zoals ik zelf gelikt zou willen worden. Eerst zacht, helemaal van achter naar voor, daarna preciezer, heen en weer over haar clit. Achter haar grijpt hij met één hand haar borst en met de andere de mijne. Ik zuig haar kutje en proef hoe sappig ze is. Ze kronkelt met haar heupen heen en weer en laat haar hoofd achterover vallen.

“Ja… ja… Hmmm”, schokkend komt ze op me klaar. Ze rolt van me af en hij likt haar vocht van mijn lippen voordat hij me hard en diep zoent.

Ze kruipt naar beneden en ik voel haar lippen over de binnenkant van mijn dijen, haar tong likkend naar boven. Hij duwt zijn lul in mijn mond en ik maak hem keihard. Ik kronkel onder hem, van het genot dat haar tong op mijn clit geeft. Ik voel haar vingers in me komen en langzaam en diep heen en weer gaan terwijl ze me blijft likken. Ik ben al zo geil dat ik binnen no time keihard en kreunend kom.

“Hmmm…”, hij kreunt als hij me ziet klaarkomen en gaat naast me op zijn knieën zitten waar hij zich boven mijn gezicht aftrekt. Zijn vocht loopt mijn mond in over mijn lippen en hals. Hij smaakt zo lekker en ik lik het van mijn lippen terwijl zij het van mijn hals likt. Ze zoent me zacht en vochtig. Hij zoent me hard en diep. Daarna rollen ze elk aan een kant naast me op het bed.

We staren een paar minuten naast elkaar naar het plafond voordat ik overeind kom. Ik zoek mijn kleren bij elkaar en draai me naar ze om.

“Dank jullie wel,” is het enige wat ik weet te zeggen, voordat ik de slaapkamer en de deur uitloop en ons geen kans geef dit perfecte moment te verpesten met woorden…

 

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy