Sexy verhaal: Vies en lekker tegelijk

door Saskia

“Haal jij de kinderen van de opvang vanavond? Ik heb een meeting tot zeven dus ik red het niet.” Amy hinkelt op één hak richting de kapstok terwijl ze de andere aan probeert te trekken. Een paar seconden later komt ze terug de kamer in met haar jas en tas in haar armen.

“Niet vergeten, hè?” zegt ze tegen Damian, terwijl ze hem een kus op zijn wang geeft. Dan loopt ze naar James die in zijn kinderstoel aan de eettafel zit en geeft hem een kus op zijn hoofd.

“Veel plezier vandaag, schatje.” Fluistert ze hem toe terwijl ze zijn jam handen probeert te ontwijken. “En jij ook he, Kiek.” Ze kust haar dochter op haar wang en geeft haar een snelle knuffel.

“Doei!” Roept Amy nog achterom terwijl ze de deur uit stuift op weg naar kantoor.

“Doei!” Roepen de kinderen haar nog na.

Het is een typische ochtend bij Amy thuis. De laatste tijd is ze vreselijk druk geweest met haar werk. En de korte tijd die ze heeft is ze kwijt aan de kinderen. Damian is natuurlijk blij voor zijn vrouw dat ze het zo goed doet op haar werk, maar maakt zich ook een beetje zorgen. Hij weet hoe ambitieus zijn vrouw is en hoe erg ze houdt van hard werken, maar is bang dat ze zichzelf hierin voorbij gaat lopen. Bovendien hebben ze ook al in tijden geen moment voor elkaar gehad. Hun relatie draait de laatste tijd voornamelijk om de kinderen en het huishouden en niet zozeer om hun liefde voor elkaar.

Damian besluit daarom zijn vrouw die vrijdag te verrassen. Omdat Amy zo laat thuis is, heeft hij alle tijd om de kinderen alvast eten te geven, te wassen en in hun pyjama's te hijsen. Na een kus van hun moeder kunnen ze dan gelijk hun bed in. Tijd voor Damian en Amy om eens rustig met z’n tweeën te eten. Tot haar verbazing heeft Damian boodschappen gedaan en gekookt. Hij heeft zelfs een muziekje aangezet, de tafel mooi gedekt en kaarsjes aangestoken. Amy is ontroerd en beseft op dat moment pas dat deze avond echt even nodig is voor hun relatie en voor haarzelf.

Eenmaal aangekomen bij het dessert – een scroppino, haar lievelingstoetje – is Amy eindelijk tot rust gekomen. “Wat ontzettend lief dat je dit allemaal gedaan hebt,” zegt ze dankbaar tegen Damian, terwijl ze haar hand op de zijne legt. “Dit had ik echt even nodig.”

Damian glimlacht. “Ik weet het. Maar ik heb nog iets voor je. Voor ons.” Hij staat op van de tafel en komt een paar seconden later terug van de gang met een prachtig ingepakt doosje. Hij schuift het over de tafel naar Amy toe. Die kijkt stomverbaasd naar het ingepakte pakje: “Het lijkt wel alsof ik jarig ben.”

“Maak maar open,” knikt Damian bemoedigend. Voorzichtig trekt Amy aan de inpakslierten waarmee het papier is vastgeknoopt. Eronder vandaan komt een witte doos tevoorschijn met een roze massage wand. ‘Smart Wand 2’ staat erop in chique gouden letters. Met grote ogen kijkt Amy eerst naar het speeltje en dan naar Damian. Die grijnst van oor tot oor. “Ik dacht dat je wel wat kon gebruiken om je te helpen ontspannen. Ga jij anders alvast naar boven? Dan ruim ik hier even op en kom ik daarna achter je aan. Kunnen we hem gelijk even proberen.”

Amy is nog steeds een beetje uit het veld geslagen, maar knikt instemmend en loopt dan met de Wand naar boven.

Zoiets dergelijks hebben ze nog nooit gedaan. Ergens achter in een laadje heeft ze wel een oude vibrator liggen, maar die heeft ze al in geen jaren meer gebruikt. Ze pakt de Wand uit de doos en laat hem even in haar handen ronddraaien. Hij is prachtig en voelt heel zacht aan. Ze drukt op de aan-knop en hij begint gelijk te trillen. Van schrik ontsnapt een giecheltje uit haar mond. Ze denkt aan de redenen die Damian gehad moet hebben om dit LELO-seksspeeltje te kopen. De laatste keer dat ze seks hebben gehad kan ze zich niet eens meer herinneren. Elke week neemt ze zich voor dat ze hem zal bespringen en elke avond ligt ze weer doodop naast hem in bed en kan ze zich er niet toe zetten.

Ze besluit zich dit keer over te geven. Ze trekt haar kleren uit en wacht haar man naakt in bed op.

Die kijkt verrukt als hij de slaapkamerdeur opendoet. “Geef die maar aan mij.” Hij pakt de Wand uit haar handen en zegt haar op haar buik te gaan liggen. “Dit is jouw avond,” zegt hij. “Ik ben hier om jou te helpen ontspannen.”

Hij zet de Wand aan en laat hem zachtjes over haar rug gaan. Een zucht van ontspanning ontsnapt uit Amy haar mond. Damian laat de Wand verder trillen over haar schouders, nek, armen, via haar zij verder naar beneden. Speels glijdt hij er mee over haar billen en over haar bilspleet. Van boven, langzaam verder naar beneden. Hij laat hem even rusten op het punt tussen haar benen. Het doet meer met Amy dan ze verwacht had. Als vanzelf spreidt ze haar benen, vragend om meer.

Even beantwoordt hij haar vraag en laat hij hem ertussen glijden. Haar adem stokt en haar vingers grijpen in haar kussen. Plagend verwijdert hij de Wand dan weer en laat hem verder glijden over haar liezen, en haar hamstrings. “Draai je om.” Zegt hij haar dan. Ze voelt zich ontzettend naakt als ze doet wat haar gevraagd wordt, maar ze wil te graag meer om te weigeren. Hij stelt haar gerust met een kus, waarbij zijn tong bij haar naar binnen glijdt. Het is ontzettend lang geleden dat hun tongen elkaar geproefd hebben en ze merkt nu pas hoe erg ze het gemist heeft.

Damian komt weer overeind en plaatst de Wand dit keer op de voorkant van haar lichaam. Hij begint op haar buik en laat haar even wennen aan het gevoel. Dan glijdt hij ermee tussen haar borsten naar boven, over haar hals, nek en armen en weer dezelfde weg terug. Plagerig draait hij er langzame rondjes mee rond haar borsten. Amy begint zwaarder te ademen en kan haar lichaam niet meer stilhouden. Wederom grijpen haar handen het kussen vast terwijl ze Damian strak aan blijft kijken. “Vind je het lekker?” Vraagt hij onnodig. Amy kan alleen maar knikken.

“Wil je meer?”

“Ja.” Hijgt ze.

“Sorry, wat zeg je?” Plaagt hij.

“Mag ik alsjeblieft meer.” Smeekt Amy nu, terwijl ze haar rug kromt en haar borsten naar voren duwt om haar smeekbede kracht bij te zetten.

Damian beweegt de Wand naar haar tepels en begint er speels rondjes omheen te draaien. Met zijn mond likt hij haar tepels en maakt hij ze keihard, daarna zet hij de trillende Wand erop en drukt hem nog een standje harder. Amy weet niet waar ze het zoeken moet en kreunt en krioelt het inmiddels uit.

“Ik ben zo nat.” Kreunt ze. “Laat me komen…alsjeblieft.” Uitnodigend legt ze haar benen zo ver als ze kan uit elkaar.

Damian besluit haar te verlossen en brengt de Wand naar beneden waar hij hem op haar kut laat rusten. Met haar heupen begint Amy heen en weer te bewegen over de Wand. Damian drukt hem nog een standje harder en duwt hem stevig tegen haar clit aan. “Ja, ga door,” roept Amy uit als hij kleine ronde bewegingen begint te maken.

Niet veel later begint haar lichaam onophoudelijk te schokken. De tranen springen in haar ogen van genot en haar adem stokt secondenlang. Totdat ze eindelijk weer tot ontspanning komt en haar benen sluit.

“Hmmm…,” geniet ze na terwijl Damian de Wand uitdrukt en naast zich neerlegt.

“Jezus wat was dat geil.” fluistert hij met een zware adem. Amy ziet hoe stijf hij is.

“Spuit je over mij leeg,” zegt ze. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen.

Hij klimt boven op haar. Ze duwt haar borsten vooruit en opent haar mond. Hij grijpt haar hoofd en tilt het iets omhoog. Strak blijft ze hem aankijken terwijl hij zich op haar aftrekt. Als ze merkt dat hij bijna komt sluit ze haar ogen en laat ze haar tong iets uit haar mond glijden. Eén harde kreun luidt zijn komst in. Ze proeft hem op haar tong en likt haar lippen af. Ze voelt zich vies en lekker tegelijk. Het is precies wat ze nodig had.


De Smart Wand 2

Heb je dit verhaal gelezen met jaloersmakende gevoelens? Nou, de Wand massager van Amy en Damian kan van jou worden. De Smart Wand 2 van LELO is de ultieme toy om tijdens het voorspel mee te experimenteren. Je kunt elkaar helemaal in de watten leggen met een fijne teasende massage. De zachte vibraties voel je tot diep in je lijf waardoor je helemaal ontspant. Ben je lekker opgewarmd, dan kun je de Wand massager op je erogene zones gebruiken voor ultiem genot.

Black Friday korting

Bespaar tijdens Black Friday nu €50 en shop de Smart Wand 2 van 199,- voor 149,-. Treat yourself, je verdient het.

LELO smart wand back massager

Beeld: LELO/Pexels

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy