Sexy verhaal: De au pair

door Alicia

De wekker gaat, veel te vroeg. Beneden hoor ik de kinderen al rommelen. Gijs z’n hand ligt vertrouwd aan de binnenkant van mijn dijbeen. Langzaam begint hij me te kriebelen. De vraag in zijn aanraking is duidelijk. Mijn lichaam kronkelt en rustig draai ik me op mijn zij om zijn ochtenderectie bij me naar binnen te laten glijden. Het heeft iets sereens, stilletjes gaat hij in en uit me. Zijn handen stevig om mijn borsten. Beiden verlangend naar meer, nemen we genoegen met wat nu kan. Zijn ademhaling versnelt, hij begraaft zijn hoofd in mijn nek om zijn gekreun te verbergen. Een paar hemelse stoten later leegt hij zich in me. ‘Ik moet eruit’, zeg ik. ‘Natalia komt zo om de kinderen naar school te brengen.’ Natalia is onze au pair. Mijn hulp met het huishouden, de kinderen en… alles eigenlijk. Nadat ik jaren zelf alle ballen in de lucht heb gehouden was ik op. Ik was mezelf verloren in de verplichtingen. Samen met Gijs hebben we toen besloten extra hulp te regelen. Onze beste beslissing ooit. Vier keer in de week komt ze me helpen. Normaal gesproken ga ik gelijk met Gijs de deur uit en dat is te vroeg om zelf de kinderen naar school te brengen. Vandaag is mijn eerste afspraak wat later en kan ik een ochtend rustig aan doen. Ik zou natuurlijk zelf de kinderen naar school kunnen brengen. Maar ik kan ook de ochtend voor mezelf pakken en lekker in mijn badjas een kop koffiedrinken, een douche nemen en vertrekken.

Verbaasd kijkt ze naar me in mijn badjas.

Gijs staat onder de douche en ik ben nog maar net beneden om brood te smeren als Natalia binnenkomt. De kinderen springen op en knuffelen haar. Ze missen haar duidelijk in het weekend als ze er niet is. Dat is een goed teken. Natalia heeft een zachte uitstraling die past bij haar ronde, vrouwelijke lichaam. Ze heeft zoveel energie met onze kinderen en dat is heerlijk om te zien. Vandaag draagt ze een stoere spijkerbroek met een truitje. Eronder witte sneakers. Haar geblondeerde haren speels in een staart.  Verbaasd kijkt ze naar me in mijn badjas. Ze is gewend dat ik haar keurig en stijlvol haar ontvang. ‘Mijn eerste afspraak is wat later en ik maak van de gelegenheid gebruik een keer rustig aan te doen’, leg ik uit. In gebrekkig Nederlands zegt ze: ‘Wat leuk, dan kunnen we straks samen koffiedrinken’. Ik realiseer me dat ik veel te weinig aandacht besteed aan haar. Ik moet vaker vragen hoe het gaat en of het haar nog bevalt. Ik wil haar niet kwijt. Gijs komt in zijn donkergrijze pak naar beneden.  Zijn donkere haren zijn nog een beetje vochtig. Hij geeft me een kus en zijn stoppeltjes baard prikt op mijn wang.  Hij begroet Natalia zakelijk en gaat nog even bij de kinderen zitten.

Niet veel later is iedereen de deur uit en heb ik twee cappuccino gemaakt voor Natalia en mezelf. We praten over de kinderen en hoe het haar bevalt in ons gezin. Het is fijn om te horen dat ze het naar haar zin heeft bij ons en in Nederland. Ik leg mijn hand op de hare om mijn woorden van dank te versterken. Ik krijg een schok, haar energie raakt me. Tintelingen gaan van mijn hand door mijn lichaam naar beneden. Ik voel mijn slipje nat worden. Een reactie die ik nog nooit gehad heb op een vrouw. Ik slik, trek mijn hand weg. Snel sta ik op: ‘nog koffie?’ Ík moet eigenlijk gaan stofzuigen boven ‘stamelt ze. Aan haar stem te horen, voelde zij ook iets.  Ik herpak mezelf en zeg: ‘we doen nog één kop koffie. Daarna ga ik douchen en kun jij boven aan het werk.’ Ze knikt gehoorzaam.

Ze legt de stofzuiger neer en begint zich uit te kleden.

Als ik naar bovenloop, loopt Natalia me met de stofzuiger achterna. Het idee dat ze onder mijn badjas kan kijken windt me op. IJverig begint ze te stofzuigen. Ik kijk kort toe hoe haar lichaam heen en weer beweegt. In de badkamer laat ik mijn badjas op de grond vallen en stap ik onder het warme, stromende water. Ik sluit mijn ogen, gooi mijn hoofd naar achter en geniet van de seksuele energie die door mijn lichaam raast.  Ik voel koude lucht de ruimte in komen, de stoom trekt weg. Daar staat Natalia, met een geschrokken blik en  de stofzuiger in haar hand. Ze verontschuldigt zichzelf dat ze me stoorde. Waar het vandaan komt, weet ik niet maar ik vraag haar of ze mijn rug wil komen scrubben onder de douche. Ik zie verwarring op haar gezicht die al snel plaats maakt voor een stoute blik die mijn ademhaling doet versnellen. Ze legt de stofzuiger neer en begint zich uit te kleden. Ze trekt haar bh uit en mooie, grote, zachte borsten worden bevrijd. Stroef trekt ze haar broek over haar ronde achterste. Ik kijk naar mijn eigen slanke, gespierde lichaam. Uren van harde training heeft het gekost om na de kinderen weer in vorm te komen. En nu zie ik het zachte lichaam van haar en ze is alles wat ik niet ben. Ik kan niet wachten om haar lichaam te verkennen en haar zachtheid te voelen. Het verlangen naar haar vrouwelijkheid duwen mijn twijfels naar de achtergrond.

Alsof het een spelletje is stapt ze in de douche. Ze bukt uitdagend om de scrub te pakken en zegt: ‘Draait u zich maar om’. Ik draai me om en terwijl de cabine zich weer vult met stoom voel ik hoe haar handen mijn rug bewerken. Ik kreun zachtjes, en geniet van de aandacht die dit vrouwelijk wezen me geeft. De laatste korrels spoelen van mijn rug. Langzaam draai ik naar haar toe. We kijken elkaar recht aan. Opwinding glinstert in haar ogen. Voorzichtig streel ik met mijn hand langs haar wang. Ik wil haar. Wat bezielt me? Ik wil haar niet afschrikken en ben voorzichtig. Mijn gebaar ziet ze als signaal van goedkeuring. Haar volle lippen gaan richting mijn mond en voor het eerst zoen ik met hetzelfde geslacht.

Ik leg mijn hand op haar hoofd en duw haar zachtjes naar beneden.

Zoenend glijden mijn handen langs haar natte borsten. Ik kneed haar tepels op een manier die ik bij mezelf fijn vind. Ze kreunt in mijn mond en dat moedigt me aan mijn ontdekkingsreis te vervolgen. Verleidelijk gaat mijn hand via haar gladde buik naar beneden en glijden mijn vingers tussen haar lippen. Ik vinger haar, ze is van binnen net zo zacht als van buiten.  Ze is nat en ontspant, haar handen vinden mijn kleine borsten en ook haar hand glijdt naar beneden en ze voelt mijn natte opwinding. Twee vingers stoten in en uit me en ze neemt mijn borsten in haar mond. Ze zuigt en vingert alsof ze hier ervaring mee heeft en ik zou zo kunnen klaarkomen. Ik leg mijn hand op haar hoofd en duw haar zachtjes naar beneden. Braaf gaat ze op haar knieën onder me zitten. Staand leun ik tegen de douchewand. Ik zet mijn benen verder uit elkaar zodat haar mond toegang heeft tot mijn onderste lippen. Haar tong kronkelt over mijn clitoris. Ze likt me, van voor naar achter. Het warme water spat op haar gezicht. Het is zo verschrikkelijk geil, ik wil langer genieten en tegelijkertijd wil ik verlost worden. Ik duw haar hoofd nog iets harder tegen mijn tintelende gezwollen lippen. Dan kan ik het niet meer tegenhouden, mijn benen spannen zich aan en mijn lichaam vult zich met de warme golf van het orgasme. Ik kom klaar in haar mond. Het duizelt me en ik kan niet meer staan. Ook ik zak naar beneden en zit tegenover haar. Ik zoen haar en proef mezelf. Als ik bijgekomen ben voel ik de behoefte haar ook te bevredigen. Ik zit met mijn rug tegen de wand. Ik spreid mijn benen en vraag of ze ertussen komt zitten. Haar rug duwt tegen mijn borsten en nogmaals verken ik haar lichaam, terwijl ze haar hoofd tegen me aanlegt alsof ze troost zoekt, vinger ik haar. Het duurt niet lang voordat ook zij klaarkomt. Ik geniet van het schokkende lichaam die door mijn aanrakingen haar hoogtepunt bereikt.

Zwijgend drogen we elkaar af. We kleden ons aan. Natalia gaat verder met stofzuigen en ik stap in mijn auto naar mijn afspraak. Nog een beetje beduusd bel ik Gijs. ‘Het is gelukt’, zeg ik trots. ‘Ik wist wel dat het je uiteindelijk een keer zou lukken, schat.’ ‘Ik hoor vanavond graag alle details.’ ‘Goed gedaan, meisje’ zegt hij. En met een brede grijns begin ik aan mijn werkdag.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy