Sexy verhaal: Sensueel Venetië

door Kim

In Venetië straalt de romantiek van alles om je heen af. De idyllische en imponerende gebouwen met geheimzinnige raampjes waar fluwelen gordijnen voor hangen vertellen verhalen alleen geschikt voor de oren van een perverseling. De weerspiegeling van zonlicht op het frisse water gevuld met gondels is magisch als flikkerend kaarslicht die de blote huid siert. Lust fluistert verleiding in de oren van iedereen die ernaar verlangt om dirty talk over rode lippen te horen glijden. In Venetië galmt de sensualiteit door steegjes perfect geschikt voor geliefden op zoek naar een buitenavontuurtje. Romantiek is overal te zien, te ruiken en te voelen.

Hij liet zijn handen geniepig onder de bubbels door richting mijn dijen glijden.

Hij was een blonde adonis, gespierd en bewapend met een slinkse lach. Speels qua karakter, maar een echte man in de slaapkamer. Onze hotelkamer had recht uit een vintage Antonio Bandera’s film kunnen komen. De inrichting deed me denken aan de sfeer die Original Sin over zich heen heeft hangen. Oké, we waren niet in Cuba, maar toch voelde alles net zo decadent, seksueel en een beetje grimmig. Het bed was een uit hout gesneden kunstwerk in pastel geel met op het hoofdeinde geverfde bloemen. En direct naast het bed bevond zich een raam die uitkeek op de verlichte gevels van restaurants en winkels gevuld met Venetiaanse maskers. Het gordijn lieten we expres deels open, om de genotzaligheid van buitenaf naar binnen te laten waaien. Roze neonletters knipperden hun felle licht op onze muren, waardoor de kamer nog verleidelijker oogde.

Na een lange dag in de warme herfstzon, gevuld met bezoekjes aan lingeriewinkels en cocktailbars, besloten we het feest in onze kamer voort te zetten. We kochten een riante collectie aan fruitig Italiaans bier bij de lokale buurtwinkel en liepen opgewonden door donkere en spannende straatjes terug naar het hotel. Eenmaal binnen lieten we het bad vollopen, waarin we samen onze gespannen spieren verlossing gunden. Onder het genot van de frisse citroenbiertjes kwamen we tot rust, maar vulden we onze energietank ook aan. Hij liet zijn handen geniepig onder de bubbels door richting mijn dijen glijden. Zijn vingertoppen dansten over mijn natte huid, op zoek naar de sweet spot. Ik zakte dieper het water in, opende mijn benen en liet hem zijn ding doen.

Hij gaf me een stevige tik op mijn billen en kreunde van genot.

Uit bad gestapt en afgedroogd, stond ik naakt in het roze licht dat bescheiden door het raam van de slaapkamer heen piepte. Hij liep door de deurpost naar binnen en duwde me voorover. Met mijn knieën op de rand van het bed en mijn hoofd rustend op de deken presenteerde ik mezelf aan hem. Hij gaf me een stevige tik op mijn billen en kreunde van genot. Ik was opgewonden en snakte naar zijn grote, stijve pik. Hij kwam achter me staan, greep mijn billen vast en gleed naar binnen. Zijn grote handen ferm om mijn buik heen gewikkeld. Dat gevoel, bevredigend en belonend, was als het ochtendbriesje dat mijn humeur omhoog knalde toen ik het vliegtuig uit was gestapt en me realiseerde dat we in Italië waren. De sex was zwoeler, net als het land waar we ons in begaven. Zijn aanraking warmer, net als de herfstzon die mid november de kans bood om in luchtige jurkjes en een leren jasje de straat op te gaan. En zijn heerlijke speelgoed was nog lekkerder, sappiger zelfs, net als de échte verse Italiaanse cuisine.

Een diepe kreun schoot over mijn lippen.

Hij stootte vol passie. Het zweet droop haastig over zijn gespierde borstkas. De druppels glinsterden in het roze licht. Ik greep met mijn rechterhand naar zijn billen om hem nog harder tegen me aan te drukken, terwijl ik mijn linkerhand fijngeknepen in de dekens begroef. Een diepe kreun schoot over mijn lippen. Mijn zenuwen stonden op scherp. Het was verrukkelijk.

Zijn sterke armen tilden me op. Hij plaatste me voorzichtig op mijn rug, midden op het bed en kroop vervolgens als een sluwe panter over me heen. Ik liet mijn vingers over zijn zachte lippen heen glijden. Zijn speeksel droop over mijn vingertoppen. Ik likte het er verleidelijk af terwijl ik hem strak aankeek. Hij grijnsde en duwde hardhandig mijn benen uit elkaar. Mijn hand streelde zijn pik langzaam aan nog harder. Hij kon zijn opwinding niet meer indammen en begroef zichzelf diep tussen mijn benen. Zijn handen dit keer stevig om mijn enkels gewikkeld, mijn voeten naar het plafond gericht. De spieren in zijn bovenbenen en buik spanden hevig samen, zijn brede bovenarmen stonden gespannen. Het was een waar genot om naar te kijken. Bruut en hitsig neukte hij het laatste druppeltje energie eruit, totdat er niets meer van ons over was.

Ik streelde zijn blonde haren voorzichtig uit zijn gezicht. Hij keek me diep in mijn ogen en bewoog zijn hoofd steeds dichterbij. Een zoen, vol passie. Een lach, vol gelukzaligheid. Voldaan vielen we tegen elkaar aan in slaap, daar in die idyllische hotelkamer in het romantische Venetië.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Instagram

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy