Sexy verhaal: Sprakeloos

door Redactie

Het is heet buiten, broeierig zelfs. 30 graden, en geen zuchtje wind. De perfecte gelegenheid voor een ouderwets avondje stappen in Eindhoven. De lockdown heeft zo lang geduurd, en de laatste keer dat ik op stap ben geweest met mijn beste vriendinnen kan ik me niet eens meer herinneren. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, want de kroegen mogen sinds vanavond weer open volgens de oude tijden! En daar gaan we gelijk goed gebruik van maken.

Ik doe een dansje voor de spiegel terwijl ik mijn outfit uitzoek. Uiteindelijk valt mijn keuze op een strak spijkerrokje, en een nieuw kanten topje met een bijpassende bralette eronder. Terwijl mijn nagellak droogt trek ik voorzichtig mijn laarsjes aan. Mijn make-up houd ik simpel, omdat ik bang ben dat ik alles toch eraf zweet in de warme nacht. Een fles drank die we straks openmaken op de fiets neem ik mee in een plastic Albert Heijn tas. Ik vertrek de zonnige avond in, op naar de gezelligheid. Ik heb dit gevoel al gemist, laat staan het stappen.

Een paar uur later sta ik met mijn meiden in een drukke, bezwete en luidruchtige kroeg in hartje Eindhoven. We hebben al meerdere shotjes gedaan, verschillende drankjes gedronken en luidkeels meegezongen met de muziek. Nu zijn we goed bezig om onze vunzige en sensuele dansjes opnieuw uit te proberen, die hebben we immers ook al even niet kunnen doen. Het barpersoneel gaat uit zijn dak en er heerst een echte feeststemming. Je merkt gewoon dat mensen hier lang op hebben moeten wachten en dat nu al het plezier er in een keer uitknalt.

Na een tijdje dansen begin ik weer dorst te krijgen, en ik loop naar de bar om een wijntje te halen. Terwijl ik mijn bestelling doorgeef aan de barman, wordt er ineens een kleurrijk shotje voor mijn neus gezet. Verbaasd kijk ik om me heen. En dan ontmoeten mijn ogen een man aan de andere kant van de bar. En wat voor een man. Halflang kapsel, donkere ogen en haren, baardje en een lichaam waaraan je kunt zien dat hij sport. Gespierd, maar niet te patserig. Precies mijn type, op nog geen 20 meter afstand.

Lachend til ik mijn shotglaasje op, en zeg ‘proost’. Ik zie dat hij hetzelfde doet, maar dat ik niet hoor wat hij zegt maakt me nieuwsgierig naar zijn stem. Terwijl ik mijn glaasje weer op de bar zet, zie ik aan zijn houding dat hij nu verwacht dat ik naar hem toe kom voor een kennismaking. Maar dat doe ik niet. Met een knipoog draai ik me om, en loop door de menigte weer terug naar mijn vriendinnen. Ik heb te lang hierop gewacht om het zo snel voorbij te laten zijn, en hoop dat hij mij nog opzoekt.

De nacht vordert en ik focus me op mijn vriendinnen die ik zo heb gemist. Daardoor vergeet ik een beetje dat er ergens in de kroeg een knappe vent staat die ik nog niet heb ontmoet. Terwijl ik mijn heupen heen en weer beweeg op een Spaans liedje, voel ik ineens twee handen op mijn heupen. Ik wil laten merken dat ik dat van een vreemde niet zo prettig vind, wanneer ik me besef dat ik eigenlijk al weet wie dit is. Terwijl ik me omdraai kijk in een paar donkere ogen. Holy shit. Het is hem echt. Hij lacht naar me en ik voel hoe ik begin te blozen. We dansen tegen elkaar aan, en ik voel gelijk een chemie ontstaan.

Zonder dat we iets tegen elkaar zeggen dansen we totdat het nummer afgelopen is, en het voelt op de een of andere manier heel vertrouwd. De aantrekking is duidelijk, en ik krijg zin om hem te zoenen. Ik kijk hem verleidelijk aan en bijt op mijn onderlip. De hint komt duidelijk over, want hij legt zijn hand in mijn nek en duwt me zachtjes naar zich toe. Al gauw staan we innig te zoenen op de dansvloer, en ik hoor het gejoel van mijn vriendinnen op me heen. Ik ben te diep verzonken in deze man om me ervoor te schamen.

Desondanks is het me hier toch iets te druk. Hij lijkt er hetzelfde over te denken, want hij maakt me van zich los en neemt me bij de hand. Terwijl we de trap van de kroeg oplopen, verstuur ik mijn live locatie via Whatsapp in de groep, zodat mijn vriendinnen weten waar ik ben. Boven aangekomen, trekt hij me mee naar een rustig plekje om de hoek, waar niemand is. En daar barst het los.

We pakken het zoenen precies op waar we gebleven waren, en het tongen wordt steeds heftiger. Ik voel een verlangen in me opkomen wat ik al even niet heb gehad, en wil dat die nu bevredigd wordt. Dit doet een lockdown met je, de behoefte aan seks is onbedwingbaar. Gelukkig lijkt deze donkere vreemdeling mijn gedachte te delen, want hij laat zijn hand onder mijn rokje glijden en trekt mijn slipje mee. Zachtjes streelt hij me en controleert hij met een vinger hoe nat ik ben. Ik snak naar adem, en trek ondertussen zijn broek en boxershort naar beneden. Hoe graag we ook voorspel zouden willen, daar is nu geen tijd voor. Een vluggertje is nu de enige optie in deze drukke kroeg.

Hij tilt me op met zijn handen en drukt mijn rug tegen de muur aan, terwijl hij zijn harde pik in me laat glijden. We kijken elkaar aan en ik hoor hem bijna fluisteren tegen me, alsof zijn stem me aanmoedigt om te komen. Ik ben zo geil dat ik al gauw voel hoe mijn benen zich om hem heen aanspannen, en voel ook hij begint te trillen. Alsof we hetzelfde ritme hebben komen we tegelijkertijd klaar, en om mijn schreeuw te smoren zoen ik hem intens.

We komen even op adem, en er glijdt een glimlach over onze gezichten. Na ons te hebben gefatsoeneerd, maken we aanstalten om terug te lopen. Dan bedenk ik me ineens dat dit een nog mooier einde kan krijgen. Ik pak zijn telefoon uit zijn zak, en noteer mijn telefoonnummer en naam. Dan loop ik voor hem uit terug naar mijn groepje, en ik voel zijn ogen in mijn rug branden.

Dat we elkaar snel weer gaan zien in deze kroeg, dat is zeker. Ik hoop dat hij mijn naam dan echt zal zeggen.

Dit verhaal is geschreven door Juliëtte.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy