LotteLust Valentijnscadeaus: Verras jouw Valentijn!

door Lotte

Volgende week is het alweer Valentijnsdag! En helemaal in deze tijd, pakken we elke reden aan om er een feestje van te maken. Nog niks geregeld? We got you! We hebben dit jaar niet één maar twee verrassende cadeaus voor jouw Valentijn.

Een persoonlijk Sexy Verhaal

Onze sexy verhalen-schrijfster Saskia van Zijderveld, schrijft ook dit jaar weer een persoonlijk verhaal voor jou en je partner! Nadat je een korte vragenlijstje hebt ingevuld, wordt jullie persoonlijke verhaal speciaal voor jullie gemaakt. Voor slechts €9,50 ontvang je jullie verhaal vrijdag 12 februari in je mailbox. Ruim op tijd voor wat extra spanning in jullie Valentijnsweekend!

We hebben twee bestelopties, voor een man/vrouw verhaal bestel je hier en voor een vrouw/vrouw verhaal bestel je hier.

Wil je echt uitpakken? Dan kan je jullie persoonlijke Sexy Verhaal ook ingesproken bestellen! Voor €49,50 wordt jullie persoonlijke verhaal speciaal en alleen voor jullie ingesproken. Het Mp3-bestand zit uiterlijk 12 februari in je mailbox, om zo vaak te beluisteren als jullie maar willen. Bestel het nu hier!

De Ultieme Beleving

Ga je voor een uitgebreide romantische avond met je geliefde? Dan hebben we De Ultieme Beleving voor jullie samengesteld. De Ultieme Beleving bestaat uit een heerlijke massagekaars, een spannende vinger vibrator en een Sexy Verhaal waarin deze elementen worden gebruikt. Jullie brengen dit verhaal samen tot leven! De Ultieme Beleving staat garant voor een avond lang plezier. Je kan De Ultieme Beleving nu hier kopen voor slechts €44,50.

Ga hier naar de shop

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy