Sexy Verhaal: Lekker makkelijk (+ podcast)

door Saskia


Hij was niet extreem knap, maar hij had stijl en was goed verzorgd. Hij was lang, en had zelfvertrouwen. Hij had passies. Met zijn drie camera’s over zijn schouder ging hij regelmatig op pad om zichzelf te inspireren. Hij had altijd een houding of het hem niet veel kon schelen of iemand hem wel of niet aardig vond. En dat vond ik wild aantrekkelijk.

Maar hij neukte ook met alles wat los en vast zat en deed daar niet per se geheimzinnig over. Zijn goed recht natuurlijk, maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om een van de honderd te zijn. Ook al was ik niet verliefd. Ik wilde eigenlijk niks van hem behalve een spannend avontuur en wist ik eigenlijk wel zeker dat ik dit bij hem kon vinden. Maar iets hield me tegen. Ik wilde niet makkelijk zijn. Ook al zou dat omgekeerd ook precies de reden zijn waarom ik het met hem zou doen.

En dus waren we al maandenlang om elkaar heen aan het draaien. Verbazingwekkend eigenlijk, dat hij het zo lang vol hield. Waarschijnlijk vindt hij het ook weleens leuk om te jagen, te spelen, te teasen.

‘Je weet dat je me allang had gehad als je niet zo in het rond neukte he.’ Stuur ik hem in het zoveelste bericht die avond.

‘Haha touche.’ Antwoordt hij gelijk. ‘Zou wel een hele lekkere avond zijn.’

Echt iets voor hem, om totaal te ownen wat ik beweer. Een ander zou misschien in de verdediging schieten. Hem kan het geen zak schelen.

‘Touche’, reageer ik. Ik haat dat woord, maar op de een of andere manier past het bij hem.

Ik ga er vanuit dat we weer klaar zijn met teasen, maar dan verschijnt er opnieuw een dm: ‘Waar ben je nu?’

Ik twijfel even wat ik ga zeggen. Want als ik echt zeg waar ik ben kan dat overkomen als een uitnodiging. En ik weet niet of ik dat juist wel of niet wil. Ik typ wat, haal het weer weg, begin nog een keer te typen en haal het weer weg. Zo ga ik een paar keer heen en weer totdat ik daadwerkelijk een zin geformuleerd heb. Mijn duim hangt even boven mijn telefoon, maar dan druk ik op verzenden:

‘Ik pas op het huis en de kat van een vriendinnetje deze week, dus ben daar nu, in de Pijp.’

‘Dus je bent alleen?’ krijg ik gelijk terug.

‘Ja’

‘Zal ik langskomen?’

Deze zag ik natuurlijk aankomen.

Fuck it, denk ik bij mezelf. Ik heb zin, hij heeft zin, who cares wat hij verder heeft gedaan of gaat doen. Ik stuur het adres van het appartement van mijn vriendin door en schenk een drankje voor mezelf in om de zenuwen te onderdrukken.

Niet veel later wordt er aangebeld. Ik buzz hem in en binnen een paar tellen staat hij voor mijn neus. Dit is raar. We hebben elkaar al heel lang niet face to face gezien besef ik me opeens.

Met zijn glimmende ogen kijkt hij me ondeugend aan. Ik weigerde mezelf op te knappen voordat hij kwam, dus mijn haar zit in een rommelige staart en ik heb alleen een te kort, losvallend t-shirt en een onderbroek aan. Maar zoals hij naar me kijkt lijkt het wel alsof ik daar volledig naakt voor hem sta.

“Leuk huisje.”

“Ja he.”

Hij doet een stap naar voren zodat onze gezichten nog maar een paar millimeter van elkaar verwijderd zijn. Zodra ik mijn hoofd omhoog doe om hem aan te kunnen kijken begint hij me te zoenen. Ik glijd met mijn handen onder zijn spijkerjas om deze van zijn schouders te duwen en hij laat het gewillig toe. Ik begin aan het bovenste knoopje van zijn shirt maar thank god trekt hij al snel zelf zijn shirt over zijn hoofd uit. Al die knoopjes zijn me veel te veel werk. Al zoenend strompelen we de kamer in waar hij me op de rand van de eettafel zet.

Hij gaat tussen mijn benen staan en zakt door zijn knieën. Langzaam zoent hij de binnenkant van mijn dijen, steeds verder naar boven. Met zijn vingers haakt hij achter mijn slip en ik wip op om hem de kans te geven hem naar beneden te trekken. Ik voel zijn tong over mijn clit gaan. Zacht en met lang halen, maakt hij me nog natter dan ik al ben. Ik laat mijn hand door zijn haar gaan en blijf naar hem kijken hoe hij me al zuigend en likkend bewerkt.

Ik voel me machtig hoe ik daar met mijn benen wijd boven hem uit toren en hij daar op zijn knieën helemaal in me op gaat. Hij neemt de tijd, heeft totaal geen haast en bouwt het tempo langzaam op. Het is precies wat ik nodig heb. Na een paar minuten hoor ik mezelf hem aanmoedigen door te gaan en me te laten komen. Hij weet precies wat hij daarvoor moet doen en richt met het puntje van zijn tong al zijn aandacht op het bovenste gedeelte van mijn clit. Al snel voel ik mijn spieren aanspannen en laat ik mezelf gaan. Als mijn orgasme is uitgeraasd, komt hij overeind en maakt hij de riem van zijn broek los.

“Draai je om.”

“Heb je..?” Maar voordat ik mijn zin af kan maken trekt hij er al één uit zijn zak. Natuurlijk heeft hij die in zijn broekzak zitten.

Ik draai me gewillig om en buig mezelf over de tafel. Zijn handen reizen van mijn schouders over mijn rug naar mijn heupen waar hij houvast zoekt. Ik voel hem bij me naar binnen glijden en hij laat me even wennen aan het gevoel voordat hij begint te stoten. Jezus wat voelt het lekker om zo genomen te worden.

Hij is gestopt met zachtjes doen en grijpt met zijn handen wat hij pakken kan. Mijn nek, mijn schouders, mijn heupen. Hij slaat me hard op mijn billen en ik zoek houvast aan de zijkanten van de tafel. Terwijl zijn ene hand mijn schouder weer vindt om zich aan vast te houden, trekt hij met zijn andere hand mijn hoofd aan mijn haar naar achter. Ik kreun. Hij kreunt. Even zijn we net wilde dieren die zich helemaal laten gaan. Dan komt hij met een paar ritmische stoten klaar en laat hij me uithijgen op de tafel. Hij glijdt uit me en verdwijnt naar de badkamer.

Als hij terugkomt zit ik naakt, netjes met mijn benen over elkaar, naar achter op mijn armen leunend, nog steeds op de eettafel op hem te wachten.

“Ik ben nog niet klaar met je.” Beantwoord ik zijn vragende blik.

Hij kan een glimlach niet onderdrukken: “Waar is de slaapkamer?”

Als een blij kind hop ik van de tafel en ga ik hem voor naar het volgende vertrek.

Nu hij er toch is…laat ik hem voorlopig niet naar huis gaan…

Meer Sexy verhalen:

Straf

Niets te eisen (+podcast)

Een gehorige hotelkamer (+podcast)

1 reactie

Kevin 29 september 2020 - 14:30

Leuke verhalen

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy