Sexy verhaal: De tuin der liefde

door Kim

Zelda is een prachtige vrouw. Lange blonde vlechten met roze en witte bloemen erin gestoken zwaaien door de zwoele zomerwind langs haar blote rug. Ze draagt een los vallende jurk gemaakt van soepel zijde, in dezelfde poedertinten als de bloemen in haar honingkleurige lokken. Een jurk zonder achterkant, slechts een klein stukje stof over haar billen. Haar harde tepels steken door de stof. Een gouden ceintuur houdt de boel bij elkaar. Haar huid is gebruind door de zon die dagelijks op haar magische tuin schijnt, waar ze met haar blote voeten door de aarde loopt wanneer ze tegen haar planten praat. Ze laat haar handen over de bladeren glijden en sprayt lauwwarm water op de bladeren, ze danst in het rond, ze neemt alles puur natuur in zich op.

Haar geliefde komt langs om de magie te proeven. Om mee te dansen onder de hemelse lichtjes, gehuld in niets meer dan sterrenstof. Josie, een adembenemend mooie en mysterieuze trans vrouw, het appeltje van Zelda’s oog.

Op een warme zaterdagmiddag kraakt het tuinhek. Josie duwt de deur open en stapt het oerwoud van Zelda binnen. De geuren slaan Josie om de neus. Jasmijn, lavendel, verse munt. Wat een frisheid, wat een rijke ervaring. Alles straalt, staat in bloei, net als Zelda. Haar energie is betoverend en Josie kan er niet omheen: ze wil onderdeel zijn van haar engelen aura.

Zelda rent op Josie af en slaat haar armen om haar heen. Ogen ontmoetten elkaar, een hand aait over een blote rug, lippen separeren. Een snakkend geluid verlaat twee monden, de ademstromen ontmoeten elkaar in de zuurstofrijke groenplaats. De oase vol passie, de tuin der liefde.

De twee magische wezens laten hun lippen op elkaar landen en nemen elkaars glitterdeeltjes over. Speeksel vloeit, energie beweegt, opwinding groeit. Zelda knoopt Josie haar mini-jurk open en snel genoeg valt het kledingstuk op de grond. Josie is naakt. Geen ondergoed, geen sieraden, naakt. Slechts sterrenstof. Verrukkelijk lekker en fijn sterrenstof.

Zelda zweeft richting de grote kussens onder haar wilgenboom. In de boom hangen lichtjes, die het donkere en romantische hoekje beschijnen, die de kussens uitlichten. Er liggen doeken, dekens, nepbontjes, het is een zacht paradijs waar de huid wordt geaaid door de ondergrond. Zelda knoopt haar ceintuur los. Haar zijden jurk waait weg en landt ergens op een blad van een grote plant. Ze heeft haar geboortepak aan. Ze neemt plaats op de kussens en wuift verleidelijk naar Josie. Een sexy glimlach op haar gezicht, een krullende wijsvinger.

Josie kan zichzelf niet bedwingen. Haar gezicht tovert een glimlach, haar tepels worden hard en begroet door de zwoele zomerwind, haar penis staat sneller dan het licht omhoog en wijst naar de vrouw waar ze zo gek op is. Josie loopt op Zelda af. Ze bestudeert haar ronde borsten, haar slanke taille, haar gespierde bovenbenen, haar deftige tenen. Elke centimeter die ze in zich opneemt maakt haar geiler en geiler. En dan staat ze recht voor Zelda. En Zelda weet precies hoe laat het is. Ze krijgen beiden kippenvel van de onklopbare opwinding die door hun lichamen giert. Die naar buiten straalt. De hele tuin staat vol spanning, geladen met seksuele energie wachtend op een knallend avontuur.

Zelda zit op haar knieën, met haar mond open. Haar tong hangt over haar onderlip naar buiten en haar ogen zijn groot en vragend. Haar blonde vlechten wapperen in de wind, net als de hangende takken van de wilgenboom. Josie komt voor haar staan en schuift haar harde pik in de mond van Zelda. Over haar vochtige, zachte tong, tussen haar volle, natte lippen. Josie gooit haar hoofd naar achter en kreunt met gesloten ogen van genot. Alles voelt goed. De wind op haar huid, Zelda’s tong op haar eikel, de zachte dekens onder haar voeten. En een hand, aaiend over haar billen. Een natte vinger die haar kontgaatje masseert. De energie schiet van plek naar plek op en in haar lichaam, ze weet niet waar ze het moet zoeken. Concentreren is moeilijk, maar ze laat het allemaal gewoon gebeuren en ze zou het niet anders willen.

Josie staat op knappen. Ze haalt haar pik uit de hongerige mond van Zelda en klimt bovenop haar magische engel. Haar kloppende lid smeekt om een thuis. Een warm, zacht, vochtig, liefdevol en gepassioneerd thuis. Zelda smeekt Josie, ze wil gevuld worden. Ze kreunt, ze zucht, ze trekt Josie dicht tegen zich aan. En dan gebeurt het…

…de geopende bloem tussen de benen van de prachtige Zelda presenteert druppels levensvocht, die glinsteren door de lichtjes in de wilg. Josie duwt zich stukje voor stukje naar binnen, tot aan de stam. Een explosie vindt plaats. Een samensmelting van levensenergie, twee mensen die zoveel van elkaar houden, zo onwijs veel naar elkaar verlangen, worden één. Het is krachtig, het is opmerkelijk, het is ongelooflijk geil. Het is een spontane eruptie. Het is een gezamenlijk orgasme.

Blaadjes dwarrelen door de lucht.

Sterrenstof zweeft over de zwoele zomerwind.

Liefde vult de tuin.

2 reacties

Ko73 26 juli 2022 - 00:05

Niet mijn ding

Beantwoord
Lezer 1 augustus 2022 - 13:22

Super poëtisch en mooi beschreven.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy