Sexy verhaal: Een hitsige rit

door Alicia

Ze stapt in haar auto, oververhit en opgelucht dat er afstand is van hem. De auto start en het gebrom van de motor geeft haar wat lucht. Amber zet de muziek harder en probeert zich te concentreren op het verkeer. Ter vergeefs, haar gedachten dwalen af naar meneer Van der Zande.

Het gaf hem iets wijs en maakte hem tegelijkertijd onweerstaanbaar.

Ze denkt aan hoe hij haar opving op zijn kantoor op de twintigste etage van het hoge kantoorgebouw aan de Zuidas in Amsterdam. Als accountmanager bij een bank was hij haar als nieuwe klant toegeschreven en dus ging ze op kennismakingsgesprek. Een gewone werkdag, niets bijzonders, tot ze hem zag. Zijn voorkomen had haar compleet van haar stuk gebracht. De heer Van der Zande stond daar zelfverzekerd, net niet arrogant, in een driedelig Italiaans gesneden pak. Zijn ooit zo zwarte haren licht grijzend aan de zijkanten. Het gaf hem iets wijs en maakte hem tegelijkertijd onweerstaanbaar. Hij had een soort berusting over zich waardoor je je veilig voelt. Was het de strakke omgeving, met lak wit en zwart leer, zijn donkere doordringende ogen of haar gebrek aan sex wat maakte dat ze vanaf het moment dat ze hem zag tintelingen voelde over haar hele lijf. Amber wist zich te herpakken en het gesprek verliep zonder problemen. Meneer van der Zande was uitermate beleefd en zakelijk, als hij al door had welk effect hij op haar had, liet hij dat niet merken.

Onrustig manoeuvreert Amber zich door het verkeer, nu ze alleen is en tot zichzelf komt merkt ze dat haar mond droog is en besluit een fles water te halen bij de dichtstbijzijnde benzinepomp. Ze stapt uit de gekoelde auto en de warmte buiten geeft haar een klap in het gezicht. Lichte zweetdruppels glijden langs haar wangen terwijl ze met de fles water snel naar de koelte van haar Mini loopt. Haar lichaam heeft verkoeling nodig en dat komt niet alleen door de temperatuur buiten. Snel neemt ze een paar slokken water en benut de tijd om even bij te komen. Met een soepele beweging gooit ze haar stoel naar achter en geniet van de rust.

Handen nog klam van het zweet masseert ze haar stijve tepels.

Denkend aan vanmorgen, aan de overheersende bruine ogen van meneer, glijdt haar hand bijna onbewust in haar bloesje en ze vindt haar borsten. Handen nog klam van het zweet masseert ze haar stijve tepels. Een golf van ontspanning overvalt haar. Ze was het kwijt, haar seksuele energie, opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen en de eenzaamheid. Het was naar de achtergrond verdrongen. En nu, na lange tijd voelt ze het weer. Bang dat het gevoel haar weer wordt afgenomen omarmt ze dit moment.

Meer dan ooit is ze blij met de licht getinte ramen van haar auto. Zolang er niemand dichtbij staat heeft ze privacy. Ze geeft toe aan de energie die door haar lichaam stroomt. Langzaam streelt ze de binnenkant van haar dijbeen, denkend aan hoe zijn lippen haar daar zouden kussen. Een zachte, verlangende kreun naar meer ontsnapt uit haar mond. Haar hand glijdt verder onder haar rok en vindt haar inmiddels doorweekte slipje.

Twee vingers glijden bij haar naar binnen en de fantasie neemt haar mee naar zijn bureau. In gedachte zit ze met haar billen op het koude gelakte blad en spreidt ze haar benen voor hem. Hij duwt haar rok omhoog en controleert dominant haar gewilligheid. Tevreden met wat hij voelt maakt hij zijn broek los geeft hij zichzelf toegang tot haar vragende kut.

Amber beeldt zich in hoe stijf en  groot zijn lid zou zijn, vast groter dan haar twee vingers. Opgewonden propt ze er nog een vinger bij. Steeds sneller beweegt ze haar vingers in en uit haar alsof het zijn harde stoten zijn. Haar binnenste zuigt zich vast aan haar vingers. Ze vergeet haar omgeving en geeft zich in haar hoofd volledig over aan hem.

Het is alsof haar seksueel gekwelde geest opzoek is naar verlossing.

Haar gekreun komt bijna boven de muziek uit terwijl ze steeds harder in haar tepels knijpt, ze wil dat hij erin bijt. De gedachte dat hij haar wil bezitten zorgt ervoor dat haar lichaam gaat samentrekken. Het is alsof haar seksueel gekwelde geest opzoek is naar verlossing. Ze laat het gebeuren. Haar lichaam rilt en even denkt ze dat ze een black-out krijgt maar dan spuit het vocht van haar orgasme uit haar en besproeit de leren bekleding van de bestuurdersstoel. Langzaam, voorzichtig haalt ze haar vingers uit haar gevoelige zelf en likt ze af, haar zoute geiligheid proevend. Dan pakt ze een tissue en dept de stoel en zichzelf droog.

Tevreden, blij dat haar vuur in haar niet helemaal geloofd is, zet ze de rugleuning weer recht en neemt een slok water. Nog in een roes kijkt ze om haar heen. Amber schrikt bij het zien van de vrachtwagen naast haar. De chauffeur is blijkbaar uitgestapt om haar voorstelling te aanschouwen. Hij deinst niet terug als ze hem ziet. Het alsof hij wil dat ze weet dat ze een toeschouwer had. Ze slikt, en tovert schamende verlegen glimlach tevoorschijn. Hij geeft haar een bemoedigende knipoog en stapt weer in zijn truck. Dat wordt een leuk verhaal voor hem in het truckers café denkt Amber. Lachend start ze de motor en rijdt ze voldaan naar huis.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy