Sexy verhaal: alle hoeken van de kamer (+podcast)

door Saskia

 

Nieuw: op podcasts! Vanaf nu zul je op LotteLust ook naar sexy verhalen kunnen luisteren! Saskia heeft dit verhaal ook ingesproken. Met onderstaande player kun je het verhaal beluisteren.

Ik had al een drukke dag achter de rug. In de ochtend had ik een opdracht in Amsterdam en nu had ik voor in de middag ook nog een snelle shoot in Rotterdam toegezegd. Ik twijfelde of ik het wel moest doen, maar ik wilde ook niet meer afzeggen. Dat zou onprofessioneel zijn.

Het zou ongeveer 40 minuten rijden zijn naar Rotterdam, maar door het slechte weer – en omdat er in Nederland tegenwoordig altijd file lijkt te staan – doe ik er meer dan een uur over. Ik ben gelukkig nog op tijd en stuur de regisseur een berichtje dat ik er ben met de vraag waar ik precies moet zijn.

“Kom maar naar de tramhalte van het Wilhelminaplein. Dan pik ik je daar op”, k rijg ik terug. Licht chagrijnig van de regen en het gerace, sta ik ongeduldig te wachten bij de tramhalte. Het is er enorm druk, dus ik doe amper moeite om uit te vogelen waar hij zou kunnen zijn. Dan zie ik mijn ooghoeken iemand zoekend om zich heen kijken. Net wanneer ik het statief in zijn handen opmerk, loopt hij naar me toe om zich voor te stellen. Ik ben gelijk gerustgesteld. Het lijkt een leuke, relaxte gast. Nikies, heuptasje over de schouder…Een beetje een ‘moeilijke hipster’ zoals mijn beste vriendin zou zeggen.

Onderweg naar de eerste filmlocatie waar de cameraman op ons wacht, merk ik dat ik me al erg op mijn gemak voel. Normaal begin ik altijd te ratelen van de zenuwen. Nu lijkt het er juist op dat hij afwachtend is, waardoor ik veel aan het woord ben. Alsof hij me aan het observeren is.

Pas bij de tweede locatie waar we shooten, komt hij tot ontspanning. En ik daardoor ook. Hij is grappig, bijdehand, knap… en heel sexy. Hij heeft een soort aura van geilheid om zich heen hangen waar ik heel opgewonden van raak. Ik probeer gefocust te blijven en mezelf niet voor schut te zetten, maar… raakt hij nou mijn arm aan? Gaat hij nou dichter bij me staan dan nodig is? Ik heb mijn A-game nog niet gebracht, maar hij is nu al ontzettend aan het flirten.

Wanneer de cameraman zijn accu aan het verwisselen is, grijpt hij zijn kans: “Waar moet je zo meteen naartoe?” vraagt hij nonchalant.

“Ik ga lekker naar huis, Amsterdam”, antwoord ik.

“O jee, lekker in file dan waarschijnlijk”, zegt hij op een plagerige toon.

“O nee, zeg dat nou niet!” grap ik terug. “Je verpest het voor me!” De cameraman komt weer terug voordat hij kan reageren.

Wanneer we klaar zijn met de videoshoot geef ik de cameraman – die zijn spullen aan het inpakken is – een hand. Daarna loop ik naar de regisseur toe om gedag te zeggen. Maar terwijl ik hem een hand wil geven draait hij zich om naar zijn jas en pakt wat uit zijn zak. “Ik zit vannacht in het Nhow, kamer 339.” En hij stopt een kaart van zijn kamer in mijn hand. Daarna leunt hij voorover: “Ik krijg al een stijve als ik naar je kijk,” fluistert hij in mijn oor. Tegen de tijd dat het me weer lukt om te praten is hij al weggelopen.

Ik kan wel doen alsof ik twijfel, maar ik weet gelijk dat ik het niet kan laten hierop in te gaan.

Ik gebruik de kaart die ik gekregen heb bij deur nummer 339 en het lichtje springt gelijk op groen. Ik staar ernaar alsof ik tot nu toe had verwacht dat het een grap was en me nu pas besef dat dit echt gaat gebeuren. Eenmaal binnen loop ik een rondje. Hij heeft een enorme kamer gekregen, met een prachtige badkamer met alles erop en eraan. Ik besef dat het nog best even kan duren voordat hij komt en besluit het mezelf gemakkelijk te maken. Nadat ik gedoucht heb bestel ik roomservice. Ik ben halverwege mijn ‘maaltijd’ als ik gerommel bij de deur hoor. De zenuwen gieren door mijn lijf en ik ben niet in staat te bewegen. Daar staat hij. Hij moet lachen als hij me in mijn badjas op het bed ziet zitten, met in de ene hand een frietje en in de andere hand een fles champagne. “Wat? Ik kon geen glas vinden!” verklaar ik lacherig terwijl ik nog een slok uit de fles neem. “Fuck, wat ben je lekker”, is zijn enige antwoord. Hij gooit zijn jas en tas in een hoek en trapt zijn schoenen uit terwijl hij naar me toe loopt.

Ik ben nog net op tijd met het wegzetten van het eten voordat hij bovenop me klimt en me vol op mijn mond zoent. Hij pakt de fles champagne van me over, neemt er een flinke teug uit en zet hem daarna op het nachtkastje. We beginnen lang en intens te zoenen. Zijn ene hand in mijn nek, door mijn haar, zijn andere hand over mijn badjas naar beneden waar hij mijn ceintuur losmaakt. Hij zoent me in mijn nek, hals en daarna verder naar beneden. Langzaam draait hij met zijn tong rond mijn tepel voordat hij er zachtjes in bijt. Ik kreun. Hij stopt zijn vingers in mijn open mond om ze vervolgens naar beneden tussen mijn benen te laten zakken. Ik spreid ze maar al te graag en hij wrijft met zijn natte vingers over mijn clit. Ik kom al bijna als hij zijn vingers weghaalt en met zijn mond naar beneden zakt. Op het moment dat ik zijn natte tong op mijn clit voel, begint mijn lichaam te kronkelen. Ik pak de bovenkant van het bed vast en duw mijn billen omhoog die hij gretig vastpakt. Ik voel dat ik er bijna ben.

“Ga door, ja”, moedig ik aan waarna mijn lichaam vrijwel direct begint te trillen en ik tot een heerlijk hoogtepunt kom.

Hij staat op, loopt achteruit richting de badkamer terwijl hij onderweg zijn shirt uittrekt. “Kom”, is alles wat hij zegt. Ik kom eventjes op adem en volg hem dan. Hij heeft de douche aangezet en staat er al onder als ik kom binnenlopen. Hij is zo lekker, hoe hij daar staat. Zijn gladde lichaam helemaal nat. Ik voel de druppels op me komen als ik tegen hem aan ga staan. Hij duwt me tegen de glazen wand van de douche en terwijl hij mijn handen boven mijn hoofd vasthoudt vindt zijn tong die van mij. Ik bijt in zijn lip van genot waarna hij me optilt en op het blad naast de wasbak zet. Ik veeg de föhn die ik in mijn billen voel prikken op de grond en hij glijdt dan bij me naar binnen. Eerst beweegt hij voorzichtig heen en weer, maar al snel verliest hij zijn geduld en stoot hard in me. Ik voel zijn vingers in mijn billen duwen en ik moet een hand achter me zetten om zijn stoten op te vangen. Mijn hoofd valt naar achter van genot. Hij begint te kreunen en drukt met één hand mijn hoofd terug tegen de zijne. En juist op het moment dat onze ogen elkaar vinden, komt hij klaar.

We liggen allebei op bed bij te komen van wat er net gebeurd is. Aals ik overeind kom om mijn kleren te pakken, vraagt hij: “Wat ga je doen.” Hij pakt mijn pols. “Je dacht toch niet dat we al klaar waren?” Zijn geile ogen beginnen te twinkelen. Ik kijk hem vragend aan. “Kom hier, lekkertje.” En hij trekt me terug het bed in, alsof ik er niks tegenin te brengen heb. “We hebben nog lang niet alle hoeken van de kamer geprobeerd”, fluistert hij. “Jij blijft de rest van de nacht hier.”

En laat ik daar nou helemaal geen probleem mee hebben…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy