Sexy verhaal: Weg met de sleur (+podcast)

door Lisette

Het is weer zo’n avond. Je kent het wel. Je hangt met je lover op de bank en het geluid van de tv galmt door de woonkamer. Hij is vastgekluisterd aan het beeldscherm van zijn telefoon en jij bent de draad van de film al lang kwijt. Desondanks kijk ik jaloers naar de knappe hoofdrolspeler van wie ik de naam steeds vergeet, die zijn al even knappe tegenspeelster de drempel van de slaapkamer over tilt. Voor ons lijkt zo’n avond iets uit een ander tijdperk. Waar is de passie? De romantiek? De spanning? Of op z’n minst het contact? David en ik zijn nu al zo’n zeven jaar samen en ook wij zijn langzaam maar zeker in een sleur geraakt. Te veel werk, te veel afspraken, te veel vrienden, te veel gedoe. De laatste maanden is er altijd wel iets waardoor we ’s avonds te moe, geïrriteerd of druk zijn voor een potje seks. Maar, daar gaat verandering in komen bedenk ik me terwijl ik opsta en naar boven loop.

Eenmaal boven trek ik mijn gemakkelijke kloffie uit en ga op zoek naar mijn meest sexy lingerie setje dat, verbazingwekkend, helemaal achterin de kast ligt. Zacht, grijs satijn streelt mijn huid als ik het ondergoed aantrek. Ik steek ontelbaar veel kaarsjes aan, zet zachte muziek op en sluit de gordijnen op het moment dat ik het tv geluid van beneden hoor wegsterven. Uit mijn nachtkastje vis ik de paarse vibrator die de laatste maanden al heel wat overuurtjes gedraaid heeft en besluit mezelf alvast een beetje op te warmen. Met mijn ogen dicht laat ik het speeltje over mijn lichaam rollen en voorzichtig alle gevoelige plekjes langsgaan. Een zucht ontsnapt over mijn lippen terwijl ik me nog wat dieper in de kussens laat zakken. De slaapkamerdeur gaat open en David komt binnen. Even blijft hij staan en kijkt enigszins verbaasd naar de kaarsen. Dan ziet hij me op bed liggen en worden zijn ogen nog groter. Ik kijk hem speels aan vanonder mijn wimpers en fluister:

‘Waarom kom je er niet bij schat, ik ben al opgewarmd.’

Hij weet niet hoe snel hij zijn kleren uit moet trekken en duikt nog geen twee tellen later naast me in bed. Ik klik de vibrator uit en sta op van het bed. David maakt een vragend geluid, maar ik leg mijn vinger tegen mijn lippen ten teken dat hij stil moet zijn. Terwijl een extra zwoel nummer aanzwelt vanaf de speaker van mijn telefoon, wieg ik met mijn heupen heen en weer op de maat van de muziek. Langzaam dansend betast ik mezelf en zucht opzettelijk net iets te hard.

‘Kom hier,’ gromt David zachtjes maar verlangend. Ik gehoorzaam en kruip als een kat het bed weer op. Terwijl hij op het bed ligt laat ik mijn heupen op de zijne zakken en begin aan een geïmproviseerde lapdance. Zijn handen dwalen gretig over mijn lichaam, haken mijn bh los en glijden over de rondingen naar beneden. Ik voel hoe zijn lid langzaam opzwelt en duw mijn onderlichaam er plagend tegenaan. Met enige moeite ontdoe ik me ten slotte van mijn slipje en laat me dan langzaam op hem zakken. Hij kreunt zachtjes terwijl ik het tempo opvoer. Als ik zie dat hij bijna komt stop ik en laat me naast hem op het bed zakken.

‘Wat doe je? Ga door.’ Hij kijkt me vragend en bijna geïrriteerd aan.

‘Geduld liefje, ik moet al maanden op jou wachten. Dus nu ik je heb, ga ik er zo lang mogelijk gebruik van maken.’ Ik kijk hem grijnzend aan terwijl hij schuldig terug kijkt. Hij weet dat hij me de afgelopen maanden te weinig aandacht heeft gegeven omdat hij zich in zijn werk begroef. En dat hij, ondanks mijn pogingen, vaak te moe of te laat thuis was voor een wild avondje.

‘Je hebt gelijk, sorry.’ mompelt hij berouwvol. Ik glimlach goedkeurend. Nu hij zijn fout inziet zal ik hem ook even laten merken wat hij gemist heeft. Ik neem zijn nu half stijve lid in mijn mond en verwen hem opnieuw. Hij vloekt zacht. Verlekkerd kijk ik naar hem op en geniet van de macht die ik over hem heb op dit moment.

‘Na die maanden met mijn paarse vriend, wil ik nu wel weer even genieten van het echte werk,’ zeg ik grijnzend. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij komt overeind en kruipt achter me. Vlak voor hij zich naar binnen stoot geeft hij een ferme tik op mijn billen.

‘Dat is voor daarnet,’ gromt hij. Ik grijns nogmaals terwijl ik mijn handen tegen het hoofdeinde van het bed laat steunen. Niet veel later ben ik bang dat de buren ons zullen horen, maar het kan me niets schelen. Ik heb dit zo erg gemist dat voor mijn part de hele straat ons mag horen.

2 reacties

DokD 5 november 2019 - 06:26

Fijn verhaal en zo herkenbaar! Laat de straat het maar horen :)

Beantwoord
Sexylexy 30 november 2019 - 00:04

Uhuh heel herkenbaar.. bedankt voor de inspiratie ! ;)

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy