Sexy verhaal: Opdracht van een vreemde deel II

door Sem

Hij had haar mee uit eten genomen. En daar in het Mexicaanse eethuis, had hij zijn niet aflatende charmes weer laten zien. Ze genoot van zijn attente hoffelijkheid en ze verdronk in zijn blauwe ogen. De avond was nog jong en het voorgerecht smaakte haar goed. Maar meer nog genoot ze van zijn fluwelen woorden.

“Ik vind het fijn zoals je mijn opdrachten uitvoert, Julia. En je doet het ook zo gedreven. Heb je dat wel vaker gedaan? Nee toch?”

“Nog nooit. U bent echt de eerste die dit in mij losmaakt.”

“Maar je werkt in de zorg. Je weet dus wel wat het is om het mensen naar de zin te maken.”

Ze lachte. “Ja, dat wel. Maar het is nou niet zo dat die mensen mij opdrachten geven. En al helemaal geen seksuele opdrachten.”

“En dat vind je leuk om te doen, hè? Opdrachten uitvoeren.”

Ze dacht na. Ja, dat vond ze heel leuk. Maar hoe kwam het nou dat ze het zo leuk vond om dat voor hém te doen? Hij was op het juiste moment in haar leven gekomen: haar relatie zakte in en ze had door omstandigheden de laatste tijd minder zelfvertrouwen. En hij had schijnbaar ook iets in haar wakker geschud dat al een tijdje aan het sudderen was. Maar het was vooral zijn charisma dat het ‘m deed voor haar. Deze man was zacht van aard maar wist overduidelijk wat hij wilde.

“Voor u vind ik dat leuk, ja. Ik geniet ervan als ik merk dat ik het u naar uw zin maak.”

Hij reikte over de tafel heen en pakte haar hand.

“Dan heb ik een plezierige mededeling voor je, Julia. Ben je opgewonden nu?”

Wat een vraag! Ze was vanmiddag door hem op een geweldige manier gezoend, midden op straat. Hij had haar op de hotelkamer van top tot teen geaaid, gestreeld, gekoesterd en betast en had dat afgerond met een sidderend orgasme voor haar. De avond was nog jong en ze zat nu tegenover de man die haar de afgelopen tijd zo had laten genieten van zijn erotische aandacht. Natuurlijk was ze opgewonden.

“Ja”, zei ze kort en sloeg wat beschaamd haar ogen neer.

“Ga dan maar even naar het toilet. En je mag pas terugkomen als je een orgasme hebt gehad.”

Hij glimlachte terwijl hij het zei, maar zijn stem was resoluut.

“Nu?”

Ze keek hem met grote ogen aan.

“Ja, nu. Het duurt nog wel even voor de rest van het eten komt. Maar zorg er wel voor dat ik mijn eten niet koud hoef te laten worden, Julia. Oh, en denk maar aan wat je straks te wachten staat. Dat zal je vast wel helpen.”

Ze voelde hoe haar kruis op zijn woorden reageerde. ‘Wat je straks te wachten staat.’ het klonk al even heerlijk als onheilspellend. En wat ze eerder telkens ervoer als hij haar iets opdroeg met zijn berichtjes, voelde ze nu weer, maar dan tienmaal sterker.

“Oké”, zei ze wat weifelend en ze stond op.

Het was rustig in het restaurant en dus ook bij de toiletten, gelukkig. Ze deed haar zomerjurkje omhoog, nam plaats op de wc en masseerde zichzelf behendig net boven haar gevoelige knopje. Af en toe duwde ze een vinger bij zichzelf naar binnen; het voelen van haar overvloedige vochtigheid maakte haar nog geiler. Net op het moment dat ze klaar kon komen, hoorde ze stemmen in het halletje van de toiletten. Zachtjes ging ze verder. Ze moest wel tot een orgasme komen nu. Met haar kaken op elkaar geklemd spande ze haar bovenbenen aan en even later trok er een golf door haar lichaam. Ze hoorde hoe haar hakken op de vloer trilden en ze kon nog net een diepe kreun binnenhouden. Even de rust weer zoeken voordat ze terugging. In het halletje bekeek ze zich in de spiegel en liep toen snel naar buiten, bang dat ze door de een van de dames aangesproken zou worden.

“Klaar”, zei ze tegen hem, toen ze met een wat rood aangelopen gezicht bij het tafeltje stond.

“Dat heb je mooi gezegd, Julia!”

Hij lachte breeduit. Nu pas realiseerde ze wat ze gezegd had en moest er zelf ook om lachen.

“Ga zitten, ik geloof dat het eten eraan komt. Je hebt wel wat nieuwe energie verdiend.”

Terug op de hotelkamer ging hij in een fauteuil bij het raam zitten.

“Kom eens”, zei hij terwijl hij zijn hand uitstak.

Ze liep naar hem toe. Hij pakte haar hand en trok haar zachtjes bij zich op schoot. Ze voelde zijn harde mannelijkheid tegen haar been duwen.

“Geniet je, Julia?”

“Ja, ik geniet.” Ze lachte erbij.

Ze keek hem aan, leunde naar voren en plaatste haar lippen op die van hem. Gelijk nam hij de kus van haar over, duwde haar kin omlaag en gaf haar een diepe tongzoen. Licht kreunend genoot ze van zijn dwingende actie.

De kus verbrekend, zei hij: “Dan mag ik vast wel even voelen hoe erg je geniet?”

Het was geen vraag geweest; gelijk duwde hij haar benen open, gleed met zijn hand langs haar been omhoog. Haar weer kussend, spreidde hij haar schaamlippen en duwde twee vingers bij haar naar binnen. Ze zuchtte in zijn mond.

“Ja, je geniet”, zei hij smalend.

“Kleed je maar uit.”

Ze liep richting badkamer om zich gelijk te verzorgen.

“Nee, hier voor me!”

Ze stopte en keek hem aan. Ja, natuurlijk: hij wilde zien hoe ze zich voor hem uitkleedde.

Op weg naar het hoge raam om de gordijnen te sluiten, zei hij: “Nee, die blijven open.”

Ze slikte. Meende hij dat nou echt? Het was donker buiten en vanwege het licht binnen kon ze daarbuiten niets zien. Vanmiddag was ze zo door hem in beslag genomen dat ze geen idee had waar het raam op uitkeek. Of liever, wie er allemaal naar binnen konden kijken. Ze zaten op de tweede verdieping, dat wist ze wel. En de kamer lag aan de achterkant van het hotel. Maar verder? Ze keek hem aan. Er was geen emotie te zien bij hem. Ja, hij meende het.

Langzaam kleedde ze zich voor hem uit. En ook dat was ditmaal weer snel gebeurd: met een langzame beweging trok het jurkje over haar hoofd en gooide het op bed. Naakt stond ze nu voor hem, haar handen op haar rug samengevouwen.

“Ik lust wel wat te drinken, Julia. Daar op het dressoir, die whisky, doe daar maar een glas van.”

Terwijl ze met lichte tred naar de hoek van de kamer liep, voelde ze zijn ogen op haar lichaam branden. Ze durfde niet om te kijken, maar wist zeker dat hij nu haar ronde billen bekeek. Teruglopende zag ze hoe hij naar haar borsten keek, langs haar lichaam naar beneden haar benen in zich opnam en tenslotte haar gladgeschoren kruis bekeek. Maar van enige emotie bij hem was geen sprake. Het deed haar rillen, van opwinding.

“Dankjewel, Julia. Ga daar maar even staan.”

Hij nam een flinke slok. Stond toen op, zette zijn glas op het tafeltje en knoopte zijn overhemd open. Terwijl hij het uittrok zag ze voor het eerst dat hij een tatoeage links op zijn borst had. Ze had het teken ergens eerder gezien. Het leek op het Yin Yang-symbool maar dit was verdeeld in drie in plaats van twee delen met telkens een klein rondje in het midden. Hij trapte zijn schoenen uit; blote voeten.

Zijn broeksriem losmakend zij hij: “Wall, Julia, tegen het raam!”

Hij beet haar de woorden toe. Verschrikt keek ze hem aan maar durfde niet te weigeren, ze wilde niet weigeren. Terwijl ze naar het raam liep, zag ze zijn erectie uit zijn broek tevoorschijn springen.

Ze trok de vitrage verder dicht en nam haar positie aan. Achter haar hoorde ze het ruisen van zijn broek die op de grond viel. Even later het geluid van cellofaan dat opengescheurd werd en toen hoe hij voor hen beider bescherming zorgde.

Achter haar staand, liet hij zijn handen langs haar lenden naar beneden glijden.

“Benen wijd!”

Weer waren de woorden streng. Ze deed haar benen wijd, voelde hoe hij een hand op haar heup hield en toen hoe zijn eikel tegen haar schaamlippen aanduwde. Met een langzame beweging duwde hij zich helemaal bij haar naar binnen. Ze zuchtte diep, liet haar hoofd voorover vallen. ‘Gevuld’ was het woord dat door haar hoofd schoot.

“Hier kwam je voor, hè Julia!?” Het klonk sarcastisch.

Meer dan knikken lukte nu niet. Hij trok de vitrage onder haar handen vandaan, verschrikt keek ze op. ‘Toch niet voor heel de wereld?’ Nog voor ze kon zien wat er buiten was, besloeg het raam. Met zijn handen op haar heupen het ritme bepalend, neukte hij haar hard en diep. Ze kreunde. En ze kreunde nog eens, nu harder. Een hand op haar borst: hij kneep, hard. De pijn schoot rechtstreeks naar haar kruis.

Onder een luid ‘Oooh’ vroeg ze: “Mag ik komen??”

Hij trok haar hoofd aan haren naar achteren.

“Nee, je wacht maar even!”, siste hij in haar oor. “Ik ben nog teveel van je aan het genieten!”

Ze verbeet zich, probeerde zich op iets anders te concentreren. Ze probeerde harder, maar het lukte niet. Natuurlijk lukte dat niet nu ze door hem zo fors genomen werd.

“Oh, alsjeblief, mag ik komen!?”

Hij had nu beide handen op haar schouders en duwde steeds harder, sneller.

“Kom maar, Julia!”

Ze schreeuwde bijna, blij dat ze zich eindelijk kon laten gaan en terwijl ze klaarkwam, hoorde ze vocht op de lage vensterbank kletteren. Niet eerder had ze meegemaakt dat ze squirtte.

Een diepe kreun en een paar forse, langzame stoten, leerde haar dat ook hij klaarkwam. Hij bleef even diep in haar, streelde haar lichaam en liet toen zijn erectie uit haar glijden.

 

Ze keek over haar schouder en zag hem licht grijnzen.

 

“Heb je genoten van het uitzicht op het bos…?“

 

 

 

 

Deel I van het BDSM verhaal gemist? Lees het hier: opdracht van een vreemde deel I

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy