Sexy verhaal: De lekkernij deel 2

door Lisette

Lees hier deel 1 van De lekkernij

Nogal overdondert kijk ik naar het kaartje in mijn hand en knijp mezelf stiekem even in mijn arm, misschien droom ik nog? Nee, ik lijk echt wakker. Voorzichtig drinkend van mijn hete koffie staar ik naar zijn naam. Filippe, wat een dure naam. In een opwelling van zelfvertrouwen pak ik mijn telefoon en stuur hem een berichtje:

“Geniet van je koffie. X Elena”

Glimlachend laat ik mijn telefoon weer in mijn tas glijden en ik haast me naar mijn werk. Pas uren later, afgeleid door vergaderingen en belangrijke telefoontjes, herinner ik me het berichtje en check ik in mijn lunchpauze mijn telefoon. Een nieuw bericht.

“Vanavond 19.00 restaurant De Librije?”

Ik laat mijn telefoon bijna uit mijn handen vallen. Dat is een driesterrenrestaurant. Blijkbaar heeft hij bij zijn dure naam ook een dure smaak meegekregen. Ik ga akkoord en jubel tegen de eerstvolgende collega die ik tegenkom dat ik vanavond bij De Librije ga eten.

Om vijf voor zeven loop ik op hoge hakken naar binnen. Ik word begeleid naar een tafel in een prachtige eetzaal met aarde achtige kleuren en bomen die her en der uit de grond oprijzen. Filippe staat op van zijn tafel als hij me ziet en gaat pas zitten als ik ook zit.

‘Wat leuk om je weer te zien,’ hij kijkt me glimlachend aan en laat zijn ogen goedkeurend over mijn strakke, zwarte jurkje glijden. Zijn hand ligt op tafel en ik laat mijn vingers er even overheen glijden terwijl ik instem. Hij is zo vrij geweest een fles wijn te bestellen die we onder het genot van overheerlijke gerechten opdrinken. Ik voel me als een prinses en kan haast niet geloven dat dit echt gebeurd. Filippe blijkt daarnaast ook nog eens een goede gesprekspartner. Hij luistert, is enthousiast en vertelt zelf ook een aantal interessante verhalen met de nodige dosis humor. Na het toetje, een overheerlijke chocolademousse waar ongetwijfeld een stukje hemel in verwerkt is, weet ik niet of deze avond nog beter kan worden.

‘Mag ik je uitnodigen met me mee te gaan?’ Zijn stem klinkt diep en warm en de aantrekkingskracht lijkt te knetteren in de lucht. Ik glimlach instemmend en sta op van de tafel. Filippe gaat me voor in de lift en laat zijn blik opnieuw over mijn lichaam glijden. Net als die ochtend voelt het alsof hij me in gedachten aan het uitkleden is. Zijn kamer is aan het eind van de gang. Opnieuw die aarde kleurige inrichting met veel donkerbruine en houten meubels. Filippe doet de deur achter ons dicht en legt zijn hand op mijn heup.

‘En? Leuk optrekje toch?’ Zonder op antwoord te wachten kust hij mijn nek en ritst tegelijkertijd mijn jurkje los. De stof glijdt soepel van mijn lichaam en onthult het zwarte kanten setje dat ik draag. Hij fluit zacht en bewonderend terwijl ik me omdraai en eindelijk zijn heerlijke mond kus. Zijn handen glijden over mijn lichaam en laten ook de laatste kledingstukken op de grond vallen. Hij tilt me op, legt me op het bed en ontdoet zichzelf dan langzaam van zijn kleding, zijn ogen nog altijd gefixeerd op mij. Verlekkerd kijk ik toe hoe zijn gespierde borst en ten slotte zijn grote donkere lid tevoorschijn komen. Ik kreun zachtjes terwijl zijn tong over mijn lichaam dwaalt, maar ik ben niet van plan als een mak schaap te blijven liggen. In één beweging rol ik om zodat ik op zijn borst zit en zoen hem. Dan laat ik me verder naar beneden zakken en neem zijn half stijve lid in mijn mond. Hij is zo groot dat ik nauwelijks tot de helft kom, maar dat houdt me niet tegen. Vol enthousiasme lik, zuig en streel ik hem tot hij helemaal stijf is. Filippe kreunt zachtjes terwijl hij op zijn ellenbogen steunt en naar me kijkt.

‘Neem me,’ fluister ik.

Dat hoef ik geen twee keer te zeggen. Hij rolt om terwijl ik op handen en knieën voor hem kruip, streelt me even en stoot dan in me tot hij zeker weet dat ze me beneden in de lobby kunnen horen. Met een laatste kreun geeft ook hij zich over. Hij streelt mijn borsten terwijl we als een bundeltje op het bed liggen.

‘Ik heb genoten van mijn koffie,’ fluistert hij, ‘maar nog meer van jou.’

 

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy