Sexy verhaal: Te laat om naar huis te gaan (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal via soundcloud
Sexy Verhaal via Spotify

Daten is lastig tegenwoordig. Je maakt een wandeling door het park, of je gaat thuis wat drinken. Dat zijn ongeveer je opties. En dat eerste hadden Rosanne en Mandy al een keer gedaan, dus vanavond was het dat tweede geworden. Rosanne zou ‘even een drankje komen doen’. Ze had om acht uur afgesproken, met het idee voor tienen weer naar huis te gaan, maar het was inmiddels half 12…officieel te laat om nog te vertrekken. En dat kwam in dit geval heel goed uit, want allebei wilden ze niet dat deze avond al voorbij zou zijn…

Rosanne komt in de keuken achter Mandy staan en legt haar handen voorzichtig op haar heupen. Mandy leunt een beetje naar achter, zodat hun lichamen elkaar raken. Ze voelt de borsten van Rosanne in haar rug. Met haar lippen volgt Rosanne een weg van Mandy haar nek over haar ontblote schouder. Haar wijd vallende shirt is er vanaf gegleden, maar haar bh bandje duwt nog in haar huid. “Hmmm, wat ruik je lekker.” fluistert ze, terwijl ze haar neus in Mandy haar schouder duwt.

Vol overgave laat Mandy haar hoofd naar achter vallen op de schouder van Rosanne. “Hmmm” kreunt ze genietend terug. Ze zet de fles wijn die ze vast had neer en pakt de rand van het aanrecht vast om houvast te hebben. De handen van Rosanne glijden van haar heupen verder naar boven onder Mandy haar shirt. Ze laat ze over haar ronde borsten glijden. Mandy laat het allemaal gewillig toe en kreunt ter aanmoediging om vooral door te gaan. Rosanne gaat erop in en trekt haar bh onder haar borsten, grijpt ze stevig vast en begint er in te kneden. Mandy kronkelt van genot tegen Rosanne aan.

Dan draait ze zich om zodat ze Rosanne aan kan kijken. Een paar tellen is dat alles wat ze doen…elkaar aankijken. Dan buigt Mandy naar voren en raken hun lippen elkaar. Eerst zacht, aftastend, proevend. Maar al snel openen ze hun mond en glijden hun tongen langs elkaar, om elkaar heen. Steeds dieper en dieper. Mandy voelt Rosanne haar handen over haar lichaam reizen, van haar schouders over haar rug naar haar billen, die ze als houvast gebruikt om haar nog dichter naar haar toe te trekken. Zelf graaft ze haar vingers door de lange haren van Rosanne.

Na wat wel minutenlang lijkt, leunen ze met hun voorhoofd tegen elkaar aan, op adem komend van de lange tong sessie. “Blijf je slapen?” Vraagt Mandy hoopvol, met hun neuzen nog steeds tegen elkaar. “Slapen?” Herhaalt Rosanne plagerig. Ze grinniken allebei om de suggestieve vraag. “Naja…Blijf je?” Probeert Mandy nog een keer. “Graag.” Is alles wat Rosanne antwoord, voordat ze haar tong weer bij Mandy naar binnen laat glijden.

Al zoenend begint Mandy aan Rosanne haar shirt te sjorren en al snel ligt die naast hun op de grond. Ook het shirt en de bh van Mandy moeten eraan geloven en belanden er niet veel later naast. Al zoenend strompelen ze naar de slaapkamer. Hun borsten tegen elkaar aangedrukt, met hun handen het lichaam van de ander verkennend. Trekkend aan elkaars kleren, totdat de laatste sok op de grond valt. Eenmaal bij het bed aangekomen duwt Mandy Rosanne op bed en gaat tussen haar benen staan. Langzaam zakt ze door haar knieën. Terwijl haar handen over haar nek, schouders en armen naar haar borsten glijden, legt haar mond een weg af van haar navel naar beneden. Lichte kusjes fladderen steeds verder omlaag tussen haar benen. Gewillig laat Rosanne haar benen verder uit elkaar vallen, haar handen woelend door het haar van Mandy, smekend om door te gaan.

Eenmaal daar aangekomen, laat Mandy haar tong zachtjes vlak langs Rosanne haar clit glijden. Rosanne staat gelijk op scherp en krioelt onder haar. Ze duwt haar billen omhoog en Mandy laat haar handen eronder glijden. Haar tong blijft Rosanne likken. Links erlangs, rechts erlangs, nog een keer links en dan vol eroverheen. De lange halen worden specifieker en sneller net als het gehijg van Rosanne. Als Mandy even omhoog komt voor een hap adem protesteert Rosanne gelijk en beveelt ze haar om door te gaan. Met het puntje van haar tong weet Mandy precies dat plekje te vinden waardoor Rosanne met haar handen in de lakens grijpt en uit kreunt dat ze gaat komen. Het lukt haar niet meer om woorden te vormen. Met luid gekreun bereikt ze dat hoogtepunt waar ze zo naar verlangde en Mandy stopt pas met likken als het lichaam van Rosanne ontspant.

Tevreden ploft Mandy naast Rosanne in bed. Die wil gelijk overeind komen en bovenop Mandy duiken, maar ze houdt haar tegen. “Rustig aan, we hebben de hele nacht.” Zegt ze met een knipoog, terwijl ze haar hand op de buik van Rosanne laat rusten. “Hmm, de hele nacht he? Dat blijven slapen was een heel goed idee van jou.” Ze pakt de hand van Mandy en brengt hem naar haar mond. Langzaam laat ze de vingers een voor een in haar mond glijden. Dan draaien ze naar elkaar toe zodat ze elkaar aankijken. “Zo vervelend die avondklok.” Fluistert ze met een knipoog. En ze duikt bovenop Mandy om de avond – die nog lang zal duren – voort te zetten…

Meer lezen:

Sexy verhaal: Neuk me op afstand (+podcast)

Sexy Verhaal: Denk aan mij

Sexy Verhaal: Een hete dubbeldate (+podcast)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy