Sexy verhaal: Denk aan mij

door Saskia

“Ik weet het even niet meer…Ik denk dat ik gewoon even een pauze wil.” Lara zit naast Moos op een bankje in het park. Het is eigenlijk te koud om stil te zitten, maar hetgeen ze hem wil vertellen is niet iets wat je lopend doet.

“Een pauze van wat? Van mij?” Moos kijkt haar vragend aan. “Van seks met mij of van vriendschap met mij?” vraagt hij verder wanneer ze niet reageert.

“Ja dat weet ik dus niet zo goed.” Lara blijft naar de grond staren, bang om hem aan te kijken. Voorzichtig legt Moos zijn hand op de hare.

“Hey…,” begint hij zachtjes. “Het is oké.” Hij probeert haar aan te kijken. “Kijk gewoon wat jij nodig hebt.” Hij aarzelt even en gaat dan verder: “Ik zou het alleen wel heel jammer vinden je niet meer te zien.” Ze kijkt naar hem op en perst er een glimlach uit.

“Ik ben nu gewoon al zo veel jaar aan het scharrelen, ik weet even niet meer of ik hier nou juist wel of niet gelukkig van word.” Hij buigt naar haar toe, geeft haar een kus en staat dan op. “Ik snap je. Neem de tijd, je weet me te vinden.”

Een paar dagen later zit ze ‘s avonds alleen thuis op de bank als de bel gaat. De postbode met een pakketje. Als ze het openmaakt, komt ze eerst een briefje tegen:

Hé Laar, jij hebt helemaal niemand nodig om gelukkig te zijn. Helemaal niet met dit cadeautje. From me to you. Ik hoop je snel weer te zin. Mis je. Zin in je. Blijf op je wachten. Moos. PS. Denk aan mij als je deze gebruikt.

Nieuwsgierig gluurt ze in de doos. Er verschijnt de mooiste vibrator die ze ooit gezien heeft. LELO ENIGMA staat erop. Ze moet lachen als ze beseft dat hij friend with benefits haar zojuist een vibrator heeft toegestuurd, maar pakt de ENIGMA gelijk uit en laat het even in haar hand ronddraaien. Ze heeft al best wat leuke dingen in haar nachtkastje liggen, maar dit is werkelijk een heel indrukwekkend kunststukje. Het lijken wel twee vibo’s in één. En ze heeft vanavond toch geen plannen… Snel stopt ze de ENIGMA in de oplader, zodat ze hem gelijk kan proberen.

Ze dimt het licht en steekt een paar kaarsjes aan. In haar slaapkamer trekt ze haar kleren uit en hult ze zich in haar zachte badjas. Dan loopt ze naar de keuken en schenkt ze nog een glas voor zichzelf in. Met de rode wijn in haar hand nestelt ze zich met haar telefoon op de bank. Even zoekt ze online naar een leuk filmpje om zichzelf in the mood te krijgen. Terwijl de vrouw op haar telefoon het uitkreunt wanneer de man haar van achter neemt, laat ze haar hand over haar been en over haar hals gaan. Ze glijdt onder haar badjas en grijpt haar eigen borst. Ze voelt haar opwinding tussen haar benen stijgen en haalt de ENIGMA uit het stopcontact. Met het bijgeleverde glijmiddel maakt ze de vibrator aan beide kanten vochtig voordat ze het tussen haar benen brengt. De luchtdrukvibraties op haar clit doen haar gelijk op scherp staan. Dan laat ze het andere uiteinde bij haar naar binnen glijden. Het voelt zo goed om opgevuld te worden dat haar adem even stokt.

Ze drukt de porno weg en besluit het Whatsapp-gesprek met Moos te openen. Ze klikt op de map met media en pakt er één van de laatste filmpjes bij die hij heeft gestuurd. Onder de begeleiding van zijn gehijg en zijn opgewonden lichaam op haar scherm laat ze zichzelf helemaal gaan. Haar badjas is helemaal opengevallen en met haar benen wijd, ligt ze onderuit op haar bank. Haar telefoon valt op de grond en ze klampt zich vast aan de leuning terwijl de ENIGMA haar van alle kanten stimuleert. Ze heeft zichzelf niet meer onder controle. Haar tenen krullen, haar nagels krassen in de bank, haar gekreun wordt luider en haar hoofd gooit ze naar achteren. Vanuit haar onderbuik voelt ze een orgasme aan komen en het neemt al snel haar hele lichaam over. Het blijft maar door haar lichaam razen en in de minuten daarna blijven de naschokken haar verrassen. Bewonderend kijkt ze even later naar de ENIGMA in haar hand. Ze grist haar telefoon van de grond en maakt er een foto van met haar naakte lichaam vaag op de achtergrond.

“Wauw… gewoon wauw”, schrijft ze eronder als ze hem naar Moos stuurt. Gelijk krijgt ze een smiley terug. Ze slaat haar badjas weer lekker warm dicht en pakt haar wijntje erbij. Waar vind je nu een man die je vibrators stuurt als cadeautje, wanneer je gezegd hebt dat je even tijd voor jezelf nodig hebt? En ze beseft opeens wat ze wil… hem… En ook regelmatig deze vibrerende friend.

Over ENIGMA

Na clitorisstimulator SILA, heeft sexual wellnessmerk LELO weer een nieuwe speeltje uitgebracht. De ENIGMA is een sonische vibrator met dubbele stimulatie. Zowel de hele clitoris (in- en uitwendig) en de G-spot wordt geprikkeld dankzij het unieke curved ontwerp van het speeltje.

De SenSonic-technologie voel je diep in je lichaam en stimuleert tegelijk je gehele clitoris. Zonder direct contact te maken, stimuleren de sonische waves van ENIGMA je clitoris voor sensueel genot. Dankzij het speciale ontwerp van de siliconen worden de sonische golven geabsorbeerd en teruggestuurd naar je clitoris voor een diepere, maar zachtere sensatie. Je begrijpt: dat wordt een orgasme dat out of this world is.

lelo enigma

Hebben, hebben, hebben

Even wat praktische info. ENIGMA is gemaakt van extra zacht siliconen, fluisterstil, volledige waterproof, USB-oplaadbaar en verkrijgbaar in Deep Rose en Black.

Je schrikt misschien van het prijskaartje van €189,-, maar geloof ons: LELO-toys zijn een slimme investering. Je wilt nooit meer anders en je hebt járen plezier van! LELO biedt 10 jaar garantie, dus het gaat nog langer mee dan je laptop.

lelo enigma

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy