Sexy verhaal: Alles in mijn lijf schreeuwt jouw naam

door Kim

Ik hunker naar je.

Je bent de zachte nazomerwind die lichtjes over mijn blote nek heen blaast terwijl ik uitkijk over het glinsterende water. Je bent de betoverende geur die subtiel mijn aandacht vraagt terwijl ik langs het rozenpaviljoen loop. Je bent de bitterzoete smaak die controle neemt over mijn zintuigen terwijl ik de chocolade over mijn lippen laat glijden. Je bent het gevoel, je bent de geur, je bent de smaak waar ik naar hunker.

Er is niemand die mijn lichaam doet beven zoals jij dat kan. Het begint al op het moment dat ik je aan zie komen lopen. De glinstering in je ondeugende, amandelvormige ogen weerkaatst in de spiegel van mijn ziel. Het is alsof je naar binnenkijkt met één simpele blik. Alsof je meteen weet dat er een lust in mij ontwaakt die mijn lichaam doet beven, zoals het alleen doet wanneer ik jou zie.

Duistere praktijken waar alleen jij en ik het diepere van begrijpen.

En jouw lach. Die scheve grijns. Zowel gevuld met pure liefde, omdat je blij bent om mij weer te zien, als heerlijke slinksheid, omdat je hele vieze dingen met me van plan bent. Die lach spreekt boekdelen geschreven over de duistere praktijken waar alleen jij en ik vanaf weten. Duistere praktijken waar alleen jij en ik het diepere van begrijpen. Een klap op mijn billen is niet slechts een klap. Een hand door mijn haar is meer dan een teken van affectie. En een lange, harde zoen is jouw manier om met die duivelse lach mijn adem tot je te nemen. Mijn adem weg te nemen, want mijn adem is van jou.

Nu ik hier zit is het enige waar ik aan kan denken hoeveel ik naar je hunker.

Je spreekt de woorden die ik wil horen zelfs wanneer we niet samen zijn, in berichtjes enkel voor mijn ogen. Je omschrijft hoe je wilt genieten van de liefde, de lust, de samensmelting. Je omschrijft wat je voor je ziet, hoe je van mijn naakte lichaam geniet. Hoe je net zo naar mij hunkert als dat ik naar jou doe.

Gelukkig hebben we altijd nog de herinnering van de afgelopen keer.

Het was mijn verjaardag. Ik had een kamer geboekt bij Hotel Stroom. Een kamer die zo luxueus was, dat het bad zelfs zijn 2 meter met gemak een comfortabel uitzicht bood op mijn billen die soepel uit het water omhoog kwamen. Zijn handen grepen stevig in mijn dijen. Hij kreunde, nee… gromde, als een wild beest op zoek naar voedsel. Ik keek met een verleidelijke blik over mijn schouder en zag dat de uitdrukking op zijn gezicht bestond uit onvervalste, ongerepte geilheid. Hij zette nog bijna niet zijn tanden in mijn blote vlees. Toen sprak hij over hoe het naar rozemarijn ruikende water als een soort van olie over mijn rondingen en tussen mijn billen door terug het bad in gleed en wat dat met hem deed. Hoe hard hij daarvan werd. Alsof het bloed nergens anders meer heen stroomde.

Toen we uit bad stapten keek hij me met hartstocht in zijn ogen vragend aan. Ik wist precies welke vraag hij in zijn hoofd had en ik beantwoordde zijn verlangen met een net zo vurige bevestigende knik.

Hij greep mijn polsen bij elkaar om zijn magie tot leven te wekken.

Het zwarte touw viel langs de glazen muur van de tweede verdieping naar beneden. Bevestigd aan de metalen spijlen hing het stevig genoeg om restrictie aan mijn lichaam te bieden. Ik volgde zijn voetstappen van de trap af naar beneden totdat hij naast me stond. Hij greep mijn polsen bij elkaar om zijn magie tot leven te wekken. Het touw zowel als zijn vingertoppen streelden de huid van mijn onderarmen en met elke wikkel voelde ik de vrijheid van mijn eigen grip verder en verder wegzakken. Ik hing opgeknoopt middenin een prachtige ruimte gevuld met zwoele tonen en uitzicht op mijn gevoel, mijn geur, mijn smaak.

Zijn lippen kusten mijn lippen. En mijn nek. Mijn schouders, mijn rug, mijn billen. Hij duwde zichzelf stevig tegen me aan en met zijn hand tussen mijn benen fluisterde hij zachtjes dat hij niet van me af kon blijven. Dat hij naar mij hunkert. Naar het aanzicht, de sensatie, de emotie. Opgewonden en compleet verloren in de samensmelting van onze zielen gaven we ons aan elkaar over.

Hij holde mijn rug met zijn grote handen en sloeg mijn billen rood. Brandend rood. Kreunend genoot ik van zijn krachtige bespeling. En zijn verzorgende liefde. De verzachtende lik over mijn gloeiende huid. De zoete woorden die zo overtuigend door de kamer heen galmden. Zijn tong gleed over mijn rug. Prikkels schoten door mijn gehele lichaam heen. En precies op het moment dat ik diep inademde gleed hij van achter me beheerst naar binnen. Diep, langzaam en vooral vullend. Het was alsof alles in slow motion werd afgespeeld. Al mijn bewegingen, al zijn bewegingen, vertraagd en uitvergroot. Alles was intenser. Lekkerder. Viezer. Geiler. Mooier. Zoeter. Maar vooral puurder. Puurder dan dat het ooit tevoren was geweest.

Ik hunker naar je.

Je bent mijn favoriete nummer op mijn favoriete album van mijn favoriete artiest. Je bent de droom die ik elke nacht wens te dromen, zelfs wanneer ik niet slapen kan. Je bent de sterren aan de winterhemel die mij de weg naar de plek waar ik hoor te zijn wijzen. Je bent het geluid, je bent de fantasie, je bent het thuis waar ik naar hunker. Je bent het gevoel, je bent de geur, je bent de smaak waar ik niet zonder kan.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy