Sexy verhaal: Fuck de Bro Code

door Kim

Hij was de beste vriend van mijn ex. Het was taboe, maar daar stoorde ik me absoluut niet aan. Ik had hem stiekem altijd een lekker ding gevonden… en ik was al jaren niet meer met mijn ex samen. Toen ik hem in die rokerige bar zag staan, wist ik precies wat me te doen stond. Hem mee naar huis nemen.

Hij straalde avontuur uit. Gevaar.

Zijn nonchalante, blonde lokken hingen voor die knappe kop, slurpend aan een sigaret. Speeksel glom verleidelijk op zijn dikke lippen. Hij keek langs de pluk haar voor zijn ogen mijn kant op. Een lach verscheen op zijn gezicht. Hij gebaarde dat ik naar hem toe moest komen. Terwijl ik zijn kant op liep bestudeerde ik hoe hij daar in zijn witte tanktop en gescheurde jeans tegen de muur aan leunde. Op afgetrapte All-Stars was hij de perfecte ‘no f*cks given’-muzikant waar ik kriebels van kreeg. Hij was nog steeds die sexy jongen die ik jaren daarvoor had gekend, maar dan een stuk volwassener. De blik in zijn ogen liet doorschemeren dat hij het een en ander had meegemaakt. Hij straalde avontuur uit. Gevaar. Precies datgene wat hem die nacht onweerstaanbaar maakte.

Redelijk aangeschoten stonden we ons voor de ander uit te sloven. Grootse praatjes en bewegingen slokten de aandacht van de ruimte op. Alle ogen waren gericht op ons verleidingsspel. Zijn hand meerdere keren grazend over mijn arm… mijn gezicht op standje zwoel. Het was helder vanaf het eerste woord, we waren verkocht aan het idee bij elkaar in bed te belanden.

‘Jouw huis of mijn huis?’, klonk tezamen met het omroepen van de laatste ronde.

We stonden voor mijn voordeur. Ik leunde achterover tegen de muur, hij plaatste zijn hand naast mijn hoofd en keek me recht in mijn ogen aan. Een grijns verscheen op mijn gezicht terwijl hij steeds een stukje dichterbij kwam. Ik greep hem bij zijn leren jas en trok hem tegen me aan. Onze lippen raakten in elkaar verzonken, vurig en gepassioneerd. Ik duwde de deur open met mijn voet, zijn lippen nog altijd stevig op de mijne gedrukt. We graaiden waar onze handen toegelaten werden en probeerden ten midden van de storm twee trappen op te lopen. Geduld was die nacht geen schone zaak. Het moest nu. Alle kleding moest zo snel mogelijk uit. We hadden al die jaren gewacht niet wetend dat we hier zo sterk naar verlangden.

Kippenvel schoot over mijn nek heen.

We renden de slaapkamer in met ongeduldige frustratie en toen stonden we tegenover elkaar. Het bed tussen ons is. Het was onmogelijk om ons enthousiasme te verbloemen. Hij trok zijn tanktop uit. Zijn blote huid… oef. Ik liet mijn jurkje tot mijn enkels vallen. Zijn ogen keken langzaam van boven naar beneden en weer terug naar boven. Hij likte zijn lippen. Ik beet op de mijne. Hij liet zijn broek op de grond vallen. Het gekletter van zijn riem was als een startschot. Beiden gingen we op onze knieën op het bed zitten. Ik liet mijn handen over zijn naakte lichaam heen glijden, langs elke spier, elke hoek, elke lijn. Zijn vingertoppen streelden de rondingen van mijn lijf, beheerst en vol overgave. Kippenvel schoot over mijn nek heen. Zoenen werd tongzoenen, nat en vies. Als een tropische storm vulden we de kamer met een benauwd klimaat. We lagen verstrengeld in elkaar, zaten bovenop elkaar, kusten en likten, voelden en krasten, alles soepel overlopend van het ene naar het andere moment. Het was heerlijk zoals casual sex heerlijk kan zijn. Vrij van gevoelens, rijk aan seksueel verlangen.

In volledige extase gaf ik mezelf over aan het moment. Als hormonale tiener had ik vaak genoeg gefantaseerd over sex met deze heerlijke man. Nu had ik hem precies daar waar hij in mijn dromen al meerdere malen was geweest: in mijn bed. Aan zijn lichaamstaal af te lezen en aan zijn gelukzalige gekreun te horen was hij ook precies waar hij die avond wilde zijn. Verloren in een explosie aan lichaamssappen… zweet, kwijl… en nog zoveel meer.

De ochtendzon scheen fel door de luchtige gordijnen heen. Ik werd wakker met een voldaan gevoel. Naast me lag een plaatje. Aantrekkelijk, naakt, met zijn prachtig volle lippen geplaatst in een grote lach. ‘Goedemorgen sexy’, fluisterde hij. Ik gaf hem een lange zoen en legde mijn hoofd op zijn schouder. Hij streelde mijn blote borsten, die verwarmd werden door de hemelse zonnestralen, en hij complimenteerde hoe mooi hij ze vond. Wat een man. Hij wist precies hoe hij die heerlijk geile one-night-stand op een warmhartige manier af moest sluiten.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy