Sexy verhaal: Haar avond

door Alicia

De deurbel gaat. Buddy begint – als altijd – te blaffen. Zijn bedoelingen zijn goed, maar ik maan hem snel tot stilte. Ik wil geen overlast veroorzaken voor de benedenburen. Die heb ik sinds kort en daar zijn Buddy en ik nog niet aan gewend. Snel schop ik het rondslingerende speelgoedtreintje onder de bank. De meiden heb ik vanmiddag al naar hun vader gebracht, naar het huis waar ze zijn opgegroeid. Het huis dat ooit van ons was en hij nu deelt met háár. Het maakt me niet uit. Ik ben gelukkig gescheiden en blij hier op mijn eigen plek met onze twee dochters. Dat neemt niet weg dat ik uitkijk naar de weekenden die ik voor mezelf heb. Ik heb die tijd echt nodig om op te laden. Mijn energie verspil ik niet aan random dates met een onbekende, vaak slechte afloop.

Ik strijk met mijn handen door mijn haar en trek mijn jurkje recht.

Hij draagt stoere, donkerblauwe jeans met een wit overhemd en sneakers in dezelfde kleur. Het katoen staat strakgespannen om zijn gespierde armen, alsof de stof elk moment open kan scheuren. Zijn ogen twinkelen als hij mij ziet en ik smelt meteen. Hij is er. De laatste keer dat ik hem zag had hij een pak aan. Hoewel hem dat waanzinnig stond, maakt deze outfit hem duidelijk jonger.

“Chantal, wat leuk je weer te zien”.

“Nick, dat is lang geleden. Een halfjaar denk ik?” zeg ik blij en ik geef hem een knipoog.

“Kom binnen.”

Hij volgt me naar de woonkamer en zet zijn weekendtas neer.

“Zin in een glas prosecco?”

“Graag, lekker.”

De kurk ontpopt en ik vul de dunne glazen met bubbels.

“Proost… op een mooie avond”, zegt Nick en hij kijkt ondeugend.

Hij heeft zijn glas nog niet leeg als hij naar zijn tas loopt. Nieuwsgierig kijk ik over zijn schouder mee, maar ik kan niet ontdekken wat er allemaal inzit. Hij pakt een potje eruit en haalt de deksel eraf.

“Heb je een aansteker?” vraagt hij.

“Dat denk ik wel, ik zal even zoeken”. Ik graai wat in mijn te rommelige lade en vind een pakje lucifers.

“Dit moet ook lukken lijkt me.”

“Zeker. Dank je.”

Hij steekt het lont aan. De massagekaars begint langzaam te smelten. Al snel vult de ruimte zich met een vanille geur. Het ruikt heerlijk. Het is een geur die belofte uitspreekt. Warm en zacht. Nick neemt een slok prosecco en gaat verder met zijn voorbereidingen, alsof hij geen tijd wil verspillen. Voor mij is zijn aanwezigheid al lekker genoeg, dat het nooit verspilde tijd kan zijn. Nick loopt hij naar mijn eettafel. Hij zet de stoelen aan de kant en pakt een opgerold matje uit zijn tas die hij uitrolt over mijn tafel. Daaroverheen legt hij een grote, witte, zachte handdoek.

Het is een genot om hem zo aan het werk te zien en het is duidelijk wat zijn plannen zijn.

Als alles klaar ligt, loopt hij op me af. Zijn blik strak op de mijne gericht en ik sta aan de grond genageld. Mijn ademhaling versnelt bij iedere stap die hij dichterbij zet. Als hij vlakbij mij staat, wend ik mijn ogen af. Hij maakt me verlegen en ik kijk naar de grond. Hij lacht om me.

“Is het zo lang geleden, meisje?” zegt hij en het klinkt zorgzaam

“Met jou was de laatste keer”, zeg ik zacht, al weet ik dat ik me er niet voor hoef te schamen.

Hij streelt met zijn hand over mijn wang. Ik ril. Hij pakt mijn kin en dwingt me naar hem te kijken voordat zijn lippen de mijne raken. Zijn zoen is intens, mijn bloed gaat sneller stromen, zo snel dat mijn benen het bijna niet aankunnen en slap worden. Ik kreun zacht en diepe zucht ontsnapt. Ik was vergeten hoe onwerkelijk lekker dit is.

Precies op het juiste moment zegt hij: “Kleed je maar uit en ga lekker op de tafel liggen. Dan zal ik je eens goed onder handen nemen”. Gelukkig, want staan lukt me bijna niet meer.

Ondanks mijn verlegenheid kleed ik me uit, ik voel me veilig bij hem. Mijn lichaam. Mijn jurkje valt langs mijn lichaam op de grond. Ik rol mijn veertig denier panty af, trek mijn slip uit en klik in een soepele beweging mijn kanten bh uit. Nick kijkt toe, bewonderend? Of meer respectvol? Het is om het even, want ik voel me bijzonder. Hij volgt en knoopt zijn shirt los. Langzaam, alsof hij een stripper is die zichzelf uitpakt laat hij steeds meer van zijn bovenlichaam zien. Licht krullende borstharen sieren zijn borst. Mijn opwinding stijgt en mijn tepels worden stijf alleen al door naar hem te kijken.

“Op mijn buik of op mijn rug?” vraag ik schor.

“Laten we beginnen met het masseren van je rug, dus je mag op je buik gaan liggen”, zegt hij en hij hangt zijn overhemd netjes over de stoel.

Ik laat mijn lichaam zakken en Nick legt nog een klein kussentje onder mijn hoofd. Waarom zijn niet alle mannen als Nick?

“Sluit je ogen en geniet”, zegt hij en hij geeft me een zachte kus op mijn wang.

Maar wat graag gehoorzaam ik. Mijn hoofd laat ik verder zakken in het kussen en doe mijn ogen dicht.

Ergens in de verte hoor ik wat gerommel en daarna muziek. Romantische, rustige klanken van onbekende zangers vullen de ruimte. Daarna zak ik weg in de roes.

Een warme druppel valt op mijn rug en spat uiteen. Even schrik ik op, maar als snel laat ik mijn hoofd weer zakken. Langzaam glijdt er een streep kaarsvet via mijn ribben van me af. De druppels volgen elkaar op in een traag tempo. De warmte prikkelt mijn huid en Nick verspreidt de geurige olie over mijn rug. Ondanks de opwinding lukt het me toch te ontspannen zodra hij meer kracht zet. Zijn sterke handen lijken de stress en de vermoeidheid letterlijk uit me te duwen. Langzaam laat ik alles los, ik denk niet meer aan klusjes en aan mijn ex. Nick lijkt mijn overgave te merken en gaat verder. Hij laat de olie op mijn billen druppelen en ik voel hoe de warmte langs mijn naad sijpelt. Vanaf mijn billen glijdt hij over mijn benen en weer terug, plagend langs de binnenkant van mijn bovenbenen waar hij even blijft. Zijn rechterhand glijdt via de achterkant naar voren en met zijn geoliede duim en wijsvinger masseert hij zacht mijn schaamlippen. Ik kreun. Mijn lippen kloppen en ik voel dat ik vochtig wordt tussen mijn benen. Ik duw mijn bekken wat omhoog, ik wil hem meer ruimte geven. Ik wil niet dat hij stopt. Het is alsof hij een verdoofd verlangen weer heeft opgewekt. Hij reageert op mijn bewegingen en glijdt nu met twee vingers bij me naar binnen. Eindelijk.

Zijn warmte komt dichterbij, ik voel zijn adem als een subtiel windje bij mijn nek komen. Hij leunt over me heen en zoent me in mijn hals.

“Je bent al klaar voor me, voel ik”, zegt hij en hij bijt net hard genoeg in mijn oor. Een shock trekt door me heen.

“Ja, alsjeblieft”, zeg ik smekend.

“Ik was van plan eerst je mooi borsten te masseren, maar het is jouw avond”, zegt hij.

Hij pakt me bij mijn heupen en trekt mijn lichaam naar het uiteinde van de tafel. Mijn benen vinden houvast op de grond en mijn bovenlichaam ligt nog voorover op het matje. Ik hoor hoe hij zijn riem losmaakt en zijn broek laat zakken op de grond. Het onmiskenbare geluid van het scheuren van een condoomverpakking volgt. Hij houdt me stevig vast en stuurt zijn lid richting mijn kut en duwt zich moeiteloos in me. Ik gil het uit, hij weet precies wat hij doet en beweegt traag in en uit. In en uit. In en uit.

“Voel me maar”, zegt hij. En zijn bewegingen worden wilder.

Ik grijp met mijn handen de zijkant van de tafel vast zodat ik niet naar voren glijd. Mijn lichaam begint te trillen. Deze intimiteit ben ik niet meer gewend en het is overheersend.

Nick stopt. Glijdt uit me. Ik ga staan en draai me om. De pupillen van zijn donkere ogen zijn groot van lust. Hij zoent me, slaat zijn armen om me heen en tilt me op. Automatisch sluit ik mijn benen om hem heen, mijn natte poes raakt de spieren van zijn onderbuik. Ik klamp me letterlijk aan hem vast. Zoenend tilt hij me naar de bank en legt me op mijn rug. Hij spreidt mijn benen en kruip ertussen. Nog steeds stijf. Zijn brede torso torent boven me uit en hij stoot weer bij me naar binnen. Sneller dit keer. Beide handen omvatten mijn borsten, ze passen precies in de palm van zijn handen. Hij heeft totale beheersing en beweegt soepel terwijl ik het uitschreeuw van genot.

“Ga door. Neem me. Niet stoppen!”

Hij hijgt zacht en gaat door, zweet loopt over mijn gezicht en over zijn borst. Mijn mond is kurkdroog. Niets liever wil ik komen, maar tegelijkertijd wil ik niet dat dit stopt. Ik ben buiten adem en Nick lijkt de beslissing voor me te nemen. Zijn hand daalt af naar mijn clitoris en zonder te stoppen met neuken masseert hij dat gevoelige plekje. Mijn binnenste spant nog meer samen. Mijn tenen trekken krom en ik kan het niet meer houden, hij heeft nog maar een paar stoten nodig en dan brengt hij me over de rand. Hortend en stotend kom ik klaar. Nog voor ik op adem ben, duw ik hem van me af, het is zo gevoelig daar nu ik moet bijkomen. Hij kruipt naast me, streelt mijn hoofd en geeft me een slokje bubbels. Langzaam kalmeer ik wat en kom ik terug op aarde. Ik bekijk ik de mooie man naast me. Zijn pik ligt half stijf op zijn buik. Het condoom is verwijderd.

Zacht kriebel ik door zijn borsthaar en naar beneden, mijn mond volgt dezelfde route. Ik wil deze man proeven. Mijn hand omsluit stevig zijn trots en ik lik over zijn eikel.

“Dit hoef je niet te doen”, zegt hij hijgend

“Dit wil ik doen, ik wil dat je geniet. Ik wil je proeven”, zeg ik.

Dan neem ik hem in mijn mond. Steeds een stukje dieper, ik zuig. De zilte smaak van een opgewonden man laat ook mijn lichaam weer opleven. Hij legt zijn handen op mijn hoofd en grijpt mijn haar vast. Hij duwt niet en houdt me alleen vast zodat ik het tempo bepaal. Nu is het zijn beurt om te kreunen. Met mijn nagels glijd ik langs zijn ballen en zijn scrotum terwijl ik steeds krachtiger zuig. Lang heeft hij niet nodig. Als hij met een glimlach ligt uit te puffen, realiseer ik me dat ik trots ben op mezelf. Ik kan het nog.

Even later pakt Nick zijn spullen bij elkaar. Ik lig nog uitgeblust op de bank.

“Het is tijd, ik moet gaan”, zegt hij en ik bespeur enige teleurstelling, maar dat kan ook mijn verbeelding zijn.

“Ik begrijp het. Je enveloppe ligt op het tafeltje in de hal”, zeg ik.

“Tot een volgende keer”, zegt hij en hij geeft me een laatste kus, teder op mijn voorhoofd.

Nu hij weg is komt Buddy uit zijn mand gelopen, hopend op aandacht.

Hij is al die tijd braaf geweest dus ik hijs mezelf van de bank af en loop ik naar de keuken om hem een bot te geven.

“Je oude baas moest eens weten waar zijn alimentatie naar toe gaat”, zeg ik tegen hem als ik de kluif geeft. Ik aai hem even en ga meer dan voldaan naar bed.

Zelf een romantische avond plannen? Bij erotiekshop EasyToys.nl vind je alles voor een special avond voor jou en je lover. Van sexy lingerie-setjes en massagekaarsen en -sets tot een spannende adventskalender voor 24 sexy dagen!

Weekender Kit reisset – Set van 6 van € 27,95 voor € 25,02

Beeld: Pinterest

Dit verhaal is ontstaan in samenwerking met EasyToys.nl

Dit vind je ook leuk

4 reacties

DokD 1 november 2019 - 06:09

Wat mooi het verlangen en de lust vertelt. Heerlijk opwindend verhaal.

Beantwoord
Alicia 5 november 2019 - 09:57

Bedankt voor je reactie! Leuk te horen dat je hebt genoten van mijn verhaal;)

Beantwoord
Anna 2 november 2019 - 17:39

Heerlijk om te lezen, deze verhalen ;-)

Beantwoord
Alicia 5 november 2019 - 09:58

Bedankt voor de reactie en het compliment! Op naar het volgende verhaal;)

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy