Sexy verhaal: Game Over

door Yentl

Het is woensdagavond 21.00 uur en ik lig al in bed. Na wat onenigheid samen ben ik maar naar bed gegaan. Meneer wil gamen en ik was eigenlijk toch al moe en een filmpje in bed klonk als muziek in de oren. De realiteit is alleen net even anders dan de bedoeling was. Er is niets op tv en na een halfuur Netflix doorspitten heb ik niets gevonden waarvoor ik in the mood ben en dus lig ik naar het plafond te staren.

Was deze ruzie nou echt zo gegrond? Of heb ik overdreven gereageerd omdat ik eigenlijk doodmoe ben? Nobody’s perfect, right?! Na nog wat gepeins merk ik dat mijn gedachtes afdwalen naar alle andere dingen die we deze avond hadden kunnen doen in plaats van boos op elkaar zijn. Kort fantaseer ik dat hij uit zichzelf naar boven komt, mij zoent en zijn lijf tegen het mijne drukt. Zijn handen die mij langzaam van mijn kleding ontdoen. Ondertussen heeft mijn boosheid plaatsgemaakt voor opwinding. Ik laat mijn hand in m’n slipje verdwijnen en voel direct het vocht tussen mijn vingers. Deze avond is nog niet voorbij. Ik snel naar de kast om een niets verhullend setje aan te trekken. Ik graai m’n zwarte satijnen kimono van het haakje en trek ‘m over m’n lingerie aan. Nog een laatste blik in de spiegel, op deze manier accepteert hij mijn sorry vast en zeker en ik ga de trap af.

Daar zit hij dan, op een stoel midden in de woonkamer (serieus, wat is dit met gamende mannen?), vlak voor de tv, zijn blonde haren zitten warrig onder zijn koptelefoon. Ik hoor de bekende stemmen van zijn vrienden aan de andere kant. Ze gaan altijd zo op in hun spel, het is bijna aandoenlijk.

Ik ga voor hem staan en kijk hem aan. Zijn blauwe ogen verraden dat hij blij verrast is. "Ik dacht dat je boos was" zegt hij snel.

"Dat was ik ook" zeg ik, "maar nu ben ik geil". Verward reageert hij op zijn vrienden door de koptelefoon terwijl ik mij voor zijn voeten laat zakken en zijn benen wat uit elkaar duw. Ondeugend kijk ik hem aan terwijl mijn vingers het randje van zijn broek hebben gevonden en deze langzaam naar beneden trekken.

"Let je wel op, wat doe je?!" Klinkt het door de koptelefoon.

"Shit sorry," zegt hij terwijl hij zijn concentratie probeert te herpakken. Wanneer ik ook zijn boxershort te pakken heb en naar beneden heb getrokken, laat ik met mijn tong wat kwijl over z’n eikel lopen en een zucht klinkt door de kamer. Zijn ogen kijken mij verwilderd en vol verlangen aan.

Met mijn ene hand pak ik zijn steeds harder wordende pik stevig vast en de ander verdwijnt tussen mijn eigen benen mijn slipje in. Terwijl ik met mijn vinger mijn poesje bespeel laat ik mijn lippen om zijn piemel glijden, zo diep als het kan. Ik hoor hoe hij zijn best doet om onderdeel van het spel te blijven, actief te blijven en op te letten. Het lukt hem amper, ik merk hoe onrustig hij wordt en ik hoor hoe zijn vrienden aan de andere kant van de koptelefoon vragen waar hij zit met zijn gedachtes. Terwijl ik mijn vingers diep in mij laat verdwijnen tegen mijn binnenste plekje zuig ik slordig, vol overgave en met veel geluid. De smaak van zijn zoete voorvocht doet mij snakken naar meer. Zodra het kwijl langs mijn mond loopt kijk ik hem geil aan.

Abrupt zet hij zijn koptelefoon af en gooit ‘m op de grond. Een grom ontglipt zijn lippen. Yes, ik heb ‘m!. Met beide handen pakt hij mijn hoofd vast en trekt me omhoog met een heftige zoen als gevolg. "Jezus schat wat doe je met me" zegt hij, "draai je maar even om". Gehoorzaam als ik ben draai ik mij om. Ik voel hoe zijn vingers mijn slipje langzaam aan de kant schuiven en zorgvuldig door mijn lipjes gaan. Stevig pakt hij mijn heupen en begeleid zijn harde pik bij me naar binnen.

"Laat je poesje maar aan mij over," zegt hij en ik plaats mijn handen stevig op zijn bovenbenen terwijl hij zijn hand naar mijn klitje brengt. Ik voel z’n vingers rondjes draaien langs mijn gevoelige plekje terwijl ik op en neer beweeg. Dit zalige gevoel maakt mijn benen zwak. Zijn grote pik verdwijnt bij iedere beweging dieper in me en ik kreun het uit. Wat is het toch een heerlijk opgevuld gevoel. Ik hoor zijn ademhaling sneller gaan en heb ook die van mij niet meer onder controle. Wild beweeg ik op en neer terwijl ik hoor hoe onze lichamen tegen elkaar aan dreunen. Zijn gekreun maakt mij wild en ik grijp naar mijn borsten. Mijn tepels prikken tegen mijn bh aan, ik wil ze bevrijden.

Terwijl hij me luid aanmoedigt voel ik hoe hij klaarkomt, het wordt warm diep in me. Ik ben er nog niet en aangezien we beide iets goed te maken hebben beweeg ik nog even door. Ik voel hoe zijn zaad als het ware uit me wordt gepompt terwijl ik wild heen en weer blijf gaan, langs zijn bovenbenen druppelt het in z’n broek die op z’n enkels hangt. Ik laat me wat verder voorover leunen zodat hij het mooiste uitzicht heeft. Ruw pakt hij mijn heupen om het ritme te bepalen. Mijn vingers vinden mijn klitje weer en terwijl ik speel, voel ik hoe de warmte mij overvalt. Mijn benen beginnen te tintelen, ik voel hoe onwijs hard mijn tepels zijn geworden, ik smeek hem om niet te stoppen en net voor ik klaarkom geef ik een gil.

Wanneer ik weer een beetje op adem ben gekomen kom ik omhoog, laat hem uit me glijden en trek mijn slipje weer recht. "Lekker, babe" zeg ik, "veel plezier nog met gamen.” Wat verward kijkt hij me aan.

Terwijl ik wegloop, klinkt het door de koptelefoon: "Was het lekker? Game over".

Meer sexy verhalen:

Rendez-vous in het bos

Een bekende onbekende

Op zoek naar goud

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy