Sexy verhaal: Op zoek naar goud

door Kim

Mika had nooit gedacht dat ze ooit in haar leven weg zou moeten rennen van een plaats die haar jarenlang steun heeft geboden, maar ze staat toch echt met een koffer in de ene en haar moed in de andere hand op het treinstation. Belarus heeft haar tot vijand gemaakt, want haar liefde wordt niet geaccepteerd. De prachtige blonde vrouw waar Mika smoorverliefd op is geworden is van haar afgepakt. Layla is gevlucht en Mika vlucht achter haar aan.

De treinreis duurt lang. Mika valt af en toe in slaap, maar schiet telkens wakker wegens wanhoop en een handvol paranoia. Het enige wat door haar hoofd spookt is Layla weer in haar armen nemen, zoals de eerste nacht waarop ze haar tegen het lijf liep…

Het was een regenachtige, koude dag. Mika zat in een café om de hoek van haar loft waar ze op vrijdagavond vaak een Vodka Cranberry dronk en de week ontleedde in gezelschap van de knappe barman. Te midden hun gesprek rende een doorweekte, blonde vrouw die verdacht veel op Vladco leek het café binnen. Ze stormde recht op de bar af en gaf Vladco een liefdevolle knuffel. “De barman heeft een tweelingzus, wat een aangename verrassing”, dacht Mika terwijl ze broeder en zuster zwijmelend aanstaarde. Vladco keek Mika aan en lachte hardop, hij zag de vonken in haar ogen en nam dit als een goed teken. “Dit is Layla, mijn zus”, zei hij vrolijk.

Uren vlogen voorbij, zoals dat op vrijdagavonden wel vaker gebeurt in tentjes waar alcohol geschonken wordt. Mika en Layla waren onderhand naar een tafeltje bij het beslagen raam verplaatst, waar ze lachend en flirtend de tijd doodden. Layla liet haar hand zo nu en dan over Mika haar been glijden, net niet tegen de rand van haar jurk aan. Mika hoopte telkens wanneer Layla haar huid streelde dat ze wél onder de rand van haar jurk zou glijden. De seksuele spanning liep hoog op en was zelfs door Vladco, die meters verderop cocktails stond te mixen, op te merken.

Om 02:00 gooide Vladco de zaak dicht. Layla vroeg hem of ze bij hem kon logeren, maar hij moest haar teleurstellen. Zijn beste vriend was bij hem ingetrokken dus de extra slaapkamer was niet meer zo extra. Mika tikte Layla op haar schouder en zei met alle hoop die ze kon verzamelen: “Je mag bij mij slapen, ik heb genoeg ruimte.” Dat aanbod werd direct geaccepteerd.

Mika opende de voordeur van haar loft appartement en deed het licht aan. Nog voordat ze haar sleutels op het tafeltje naast de deur kon gooien greep Layla haar stevig beet, van achter. Layla had haar armen om Mika heen, haar lippen op Mika’s nek. Layla duwde haar hele lichaam tegen Mika haar rug en billen terwijl ze haar tong liet dansen over de door kippenvel getroffen huid achter Mika’s oren.

Strompelend baanden de in lust ondergedompelde vrouwen zich een weg door de keuken richting de slaapkamer, maar ze kwamen niet verder dan de koelkast. Mika duwde Layla tegen de deur aan, die een beetje koud was, waardoor Layla haar tepels stijf werden en door haar dunne blouse heen schenen. Mika begon Layla wild te zoenen en liet handen graaien waar gegraaid kon worden. Borsten, billen, tussen benen. Kleding kwam los van lichamen en plots stonden ze beiden naakt in het licht van de opengeslingerde koelkast.

Mika doopte Layla onder in honing. Het gouden en plakkerige goedje droop van Layla haar tepels recht op Mika haar tong. Mika zoog het zoet van Layla’s tepels en liet tegelijkertijd haar vingers verdwijnen in de natte bloesem tussen Layla haar benen. Langzaam, zachtjes, sneller, harder, langzaam, harder, dieper en dieper. Layla smeet de pot honing stuk op de grond omdat ze haar grip niet langer onder controle had. Mika had de controle, Mika was in haar, Mika was haar. Layla was van haar.

De treinreis is bijna voorbij en Mika heeft tranen in haar ogen. Telkens wanneer ze terugdenkt aan die avond voelt ze alles tegelijk. Haar liefde voor Layla, de lust, de passie… en het gemis. Het intense gemis. Op hoop van zegen is ze met spullen onder de arm achter Layla aan gerend. En op de dag dat ze haar weer bij zich heeft, opent ze een nieuwe pot honing.

Meer sexy verhalen van Kim:

De klap op de vuurpijl

Cadeau achter de bomen

De langverwachte nacht

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy