Sexy verhaal: Speel met jezelf

door Myrthe

Hou me tegen, hou me tegen, hou me tegen.

Als een mantra herhaal ik de woorden in mijn hoofd, terwijl ik de drukke spits in het centrum van de stad trotseer op weg naar hem. De opwinding heeft volledig bezit van me genomen. Mijn mond is droog, mijn ademhaling versnelt en in mijn onderbuik kolkt een hitte die zich verder verspreidt over mijn hele lichaam naarmate ik dichter bij zijn appartement kom. Het is pas halfzeven 's avonds en toch is het al donker. Ik hou niet van de korte dagen van de herfst. Onbewust ril ik.

“Hou me tegen, hou me tegen…” Ik blijf de woorden herhalen, maar eigenlijk hoop ik heel hard dat niets of niemand me tegenhoudt. Ik kan niet wachten om bij hem te zijn. Het verkeerslicht voor me lijkt eindeloos op rood te blijven staan, en ik slik moeizaam. Hier rechtsaf, tweehonderd meter rechtdoor, parkeerplaats zoeken, uitstappen.

Uitstappen. Als verdoofd blijf ik zitten in mijn geparkeerde auto, staar doelloos voor me uit. Ik haal een paar keer diep adem, neem mijn handtas van de passagiersstoel en open het portier. Meteen waait de kille wind om mijn blote benen en enkels. Haastig loop ik in de richting van de inkomhal van zijn appartementsgebouw.

Bewust van iedere trede stap ik de trap op. Het vuur in mijn binnenste werd door de koude herfstwind niet gedoofd, laait in alle hevigheid weer op. Buiten adem van de kolkende inwendige spanning bereik ik de derde verdieping. Mijn handen trillen wanneer ik zijn op een kier staande deur wat verder openduw. De scharnieren piepen, maar voor de rest is het muisstil. Ik stap zijn appartement binnen en laat mijn handtas vallen. Het is donker, alleen een paar lichtbundels van de straatverlichting vallen binnen en geven alles een geeloranje gloed. Mijn hart klopt in mijn keel, mijn mond is pijnlijk droog. Wanneer mijn ogen aangepast zijn aan de duisternis, zie ik hem zitten op de bank.

Ik loop aarzelend naar hem toe, hoor hoe het getik van mijn bordeauxrode fluwelen pumps met bandjes door de kamer galmt. Wanneer ik voor hem sta, steekt hij het licht aan. Het schelle witte licht verblindt me en ik knipper. Ik probeer een glimlach te forceren, maar de spanning heeft me te zeer in zijn greep. Ik word onmiddellijk weer getroffen door zijn schoonheid, hoewel hij niet knap is in de klassieke zin. Daar is zijn gezicht te smal voor en zijn kaaklijn te scherp. Maar hij heeft een zelfverzekerde, donkere oogopslag en een rechte neus. En zijn houding is er een van pure mannelijkheid.

Langzaam laat hij zijn keurende blik glijden over mijn hele lichaam. Ik bijt nerveus op mijn roodgestifte lippen als zijn ogen terugkeren en blijven hangen bij mijn halflange camelkleurige winterjas, helemaal tot boven dicht geritst. Ik bloos.

“Doe je jas uit.” Ik ga nog harder blozen. Ik heb het nu echt veel te warm, maar ik aarzel.

De seconden tikken voorbij en hij blijft me indringend aankijken. Hij is de situatie meester, ik voel me eerder een stuurloos schip op een veel te woeste zee. Ik slik nog een paar keer, probeer mijn rusteloze hart op die manier tot bedaren te brengen, maar blijf gejaagd ademhalen.

Wanneer ik er eindelijk in slaag om mijn hand in de richting van de rits te bewegen, hoor ik zijn stem opnieuw. “Traag.” Zijn stem klinkt bevelend. “Doe het traag.” Met mijn duim en wijsvinger omklem ik het lipje van de rits en trek het voorzichtig naar beneden. Het zacht schrapende geluid wordt een paar keer onderbroken omdat mijn hand te hard trilt.

Als mijn jas helemaal open is, sluit ik mijn ogen. Ik hoor hoe hij goedkeurend kreunt. Hij vindt het leuk als ik hem verras met een nieuw lingerie-setje. Het behaatje is bordeauxrood, gemaakt uit kant, afgewerkt met schattige strikjes en door de minder-dan-halve cups kan hij nu wellicht al mijn tepels zien. De bijpassende string laat zo mogelijk nog minder aan de verbeelding over. Het bestaat uit niet meer dan twee elastische bandjes en een halve vierkante centimeter kant. En het kruis is open.

Mijn hart klopt nog steeds als een razende. Het bloed suist in mijn oren en ik voel hoe zweet parelt op mijn rug. Mijn dikke winterjas valt over mijn schouders naar beneden en ik open mijn ogen. Hij zit niet meer op de bank. Ik durf niet rond te kijken op zoek naar hem en blijf stil staan. Mijn schouders gaan op en neer in het gejaagde ritme van mijn ademhaling. Mijn tepels voelen pijnlijk hard en een vochtige hitte gloeit op tussen mijn benen. Ik voel me naakt en eigenlijk ben ik dat ook. De rode lingerie verbergt amper iets van mijn lichaam.

Mijn hele lijf verlangt ernaar door hem aangeraakt te worden, maar ik weet dat hij me dat plezier nog niet meteen zal gunnen. Misschien zelfs helemaal niet.

Hij komt achter me vandaan met mijn jas in zijn handen, gooit die nonchalant in de zetel en gaat weer zitten. Zijn blik glijdt opnieuw over mijn lichaam, zijn ogen hongerig en heet. Ik zucht diep, maar het klink schokkend, alsof ik net een hele harde huilbui heb gehad, en het helpt ook niet om de spanning uit mijn lichaam te krijgen.

“Draai je om”, beveelt hij en de schorheid van zijn stem verraadt nauwelijks hoe opgewonden hij is. Als hij dat al is. Ik doe wat hij vraagt, maar heb moeite om mijn evenwicht te bewaren op de hoge hakken van mijn pumps en zet mijn benen wat verder uit elkaar. Ik kijk tegen een zandbruine muur aan waaraan een reusachtig televisietoestel is bevestigd. Op het scherm rekken vlammen zich uit, buigen heen en weer. In mijn onderbuik voelt het ongeveer net zo.

Ik friemel wat aan mijn nagels, sta er niet bij stil dat ik daardoor misschien de zwarte gellak beschadig, eerder die namiddag zo zorgvuldig door mijn vaste schoonheidsspecialiste aangebracht. Ik heb het nog altijd warm, maar toch krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam. Ik buig mijn hoofd, mijn lange blonde krullen strelen over mijn rug, en ik zie hoe mijn borsten vooruit priemen, mijn beide zachtroze tepels keihard.

Zijn blik glijdt over mijn rug en over de bolling van mijn kont. Ik zie het niet, maar voel het. Hij kreunt goedkeurend, een heerlijk opwindend geluid waardoor ik er nog harder naar verlang door hem aangeraakt te worden, me nog eenzamer voel omdat hij dat niet doet.

“Kijk me aan.”

Ik draai mijn hoofd zo ver ik kan en kijk hem over mijn schouder aan.

“Raak jezelf aan.” Ik moet hem niet-begrijpend, misschien zelfs verschrikt hebben aangekeken van onder mijn lange gitzwarte wimpers, want hij herhaalt zijn bevel, ieder woord beklemtonend. “Speel. Met. Jezelf.”

Ik wend mijn hoofd weer van hem af, laat mijn blik even gejaagd langs de vlammen op het scherm glijden en haal diep adem. Het voelt troostend als ik met mijn handen voorzichtig mijn borsten omklem. Ik hou mijn hoofd schuin als ik ze tegen elkaar omhoog duw. Met mijn wijsvinger en duim omklem ik mijn tepels, duw en trek, veroorzaak op die manier een zoete pijn. Mijn ademhaling versnelt. Mijn ene hand glijdt in de richting van mijn schouders en hals en mijn hoofd valt achterover als mijn andere hand zich over mijn buik een weg baant naar beneden. Ik zet mijn voeten wat verder uit elkaar. Ik duw mijn schaamlippen een beetje uit elkaar. Mijn vingers worden verwelkomd door een warmte, nog vochtiger dan ik me heb voorgesteld. Een stroomstootje schiet door mijn hele lichaam als ik, de palm van mijn hand rustend op mijn venusheuvel, met het topje van mijn wijsvinger een paar keer langs mijn clitoris strijk. Ik hap naar adem, voel zijn priemende blik op mijn rug. Mijn vinger trekt nu een lijn tussen mijn schaamlippen. Ik spreid mijn benen nog wat verder, buig mijn knieën. Mijn vingers glijden met drie tegelijk in en uit mijn vagina, wrijven mijn opwinding uit over mijn clit. Het ritmisch draaien van mijn heupen heb ik niet onder controle. Mijn vingers gaan in en uit, in en uit. Een soppend geluid vermengd zich met mijn gehijg. De nagels van de hand in mijn hals klauwen in mijn huid, als ik het tempo nog opdrijf. Dieper en dieper duw ik mijn vingers bij mezelf naar binnen. In en uit, in en uit. Harder, dieper, sneller. Een hevige stroomstoot doet mijn bilspieren samentrekken en mijn hele lichaam schokken. Als een gewond dier schreeuw ik zijn naam en zak uitgeput op de grond.

Als ook de laatste golven van mijn orgasme zijn weggeëbd, legt hij mijn dikke winterjas over mijn schouders. Een onrechtvaardig gevoel van eenzaamheid overvalt me opnieuw als ik hoor hoe hij de kamer verlaat en me alleen en in duisternis achterlaat.

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy