Sexy Adventsverhaal #11: Fuckkk…

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…Een onschuldige zoen gaat over in een hevige tongzoen. Met mijn hand glijd ik door zijn haar. Mijn god wat kan hij lekker zoenen. Mijn hele lichaam staat gelijk op scherp. Maar dan kom ik bij zinnen en duw ik hem met mijn handen op zijn borstkas op afstand.

“Wat zijn we aan het doen?” fluister ik.

“Geen idee,” fluistert hij terug.

Ik wil me omdraaien en weglopen maar hij pakt mijn hand en trekt me terug. Ik geef hem niet eens de kans iets te zeggen en zoen hem gelijk weer. Zijn handen glijden vanaf mijn onderrug mijn joggingbroek in en vinden mijn billen. Zachtjes trekt hij aan mijn string die hij daaronder vindt, ik ga ervan op mijn tenen staan en klamp me aan hem vast om de weerstand tussen mijn benen te verminderen.

Dan, als hij zijn hand vanaf mijn billen naar voren beweegt roep ik opeens: “Nee, nee, nee, dit gaan we niet doen.”

Hijgend staan we op enigszins veilige afstand van elkaar. “Fuckkk…,” hij glijdt met zijn hand door zijn haar en zet zijn ander in zijn zij. Ik houd mijn handen voor mijn mond en het enige wat ik denk is; hoe gaan we dit nog de hele middag volhouden…

Beeld: Rawpixel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy