Sexy verhaal: Spiegelbeeld

door Yentl

‘Schat? Kom eens kijken!’ Klinkt het luid uit de slaapkamer komen.

Met frisse tegenzin ga ik naar boven. Wanneer hij me roept is het meestal iets onbelangrijks, althans iets dat ik in de categorie onbelangrijk weg zet. Zoals de vraag of er nog twee gelijke sokken zijn voor hem of de vraag of ik weet waar zijn aftershave is gebleven. Uit beleefdheid, en om discussies te voorkomen, kom ik altijd kijken.

Met zeer lage verwachtingen kom ik de slaapkamer binnen. Daar staat hij dan, fris gedoucht met hier en daar nog een druppel water. Z’n haren in een of ander warrig en nat model en de opwindende geur van zijn lijf wappert zo in mijn richting.

‘En? Wat vind je ervan?’

Trots gebaart hij naar zijn nieuwe boxershort. De boxer stelt op zichzelf niet zoveel voor, maar het stuk opgewonden mannelijkheid dat eronder zit wekt direct mijn aandacht.

‘Ja. Uuh… leuk! Heb je me nou geroepen omdat je een stijve hebt?’

Hij begint te lachen en doet een poging om mijn vraag te verdoezelen.

‘Maar kijk nou even in de spiegel schat! Best lekker toch?’

Hij spant zijn spieren nog net niet aan om zijn spierballen te tonen.

‘Heel lekker, babe.’

Terwijl de woorden over mijn lippen rollen ga ik achter hem staan en laat de vingertoppen van mijn rechterhand over zijn borst via zijn buik naar beneden zakken.

‘Hmmm’ zucht hij.

In zijn oor vertel ik ‘m zacht dat hij lekker ruikt.

Zijn lichaam reageert onder mijn aanraking. Zijn ademhaling gaat dieper, zijn hartslag iets sneller en zijn stijve groeit gestaag. Meteen ben ik geil. De missie om hem net zo opgewonden te krijgen gaat direct van start.

Mijn vingertoppen glijden over de rand van zijn nieuwe boxer en langzaam glijden ze over de stof verder naar beneden.

Mijn hand vult zich met zijn volledige vorm en ik begin speels aftrek gebaren te maken.

‘Je bent ondeugend’ lacht hij en hij bekijkt mijn handelingen aandachtig in de spiegel.

‘Je bent gewoon echt heel lekker in deze nieuwe aanwinst.’

Ik zal hem eens laten zien wat ondeugend is.

Langzaam verplaats ik me voor hem en zak door mijn knieën. Met beide handen pak ik zijn boxershort vast en trek ‘m langzaam naar beneden.

Zodra hij ver genoeg is springt zijn stijve pik me tegemoet. Een zucht rolt over zijn lippen.

Met mijn blik naar boven gericht laat ik mijn tong over zijn stijve gaan. Warm en stevig. Bij zijn eikel aangekomen zuig ik zacht en proef ik hoe zijn voorvocht door mijn mond dwaalt.

Hij gromt. Ik voel me machtig. Nou komt dit natuurlijk ook omdat ik hem bij zijn ballen heb, maar toch.

Vol overgave, maar toch volledig beheerst, begin ik hem te pijpen. Bij iedere haal die ik doe kreun ik met hem mee. Zo ver als mijn mond toelaat neem ik hem. Een van mijn handen krult zich om zijn ballen en begint zacht te kneden.

‘Fucking hell! En dan dit uitzicht, niet te doen!’

Wanneer ik naar boven kijk zie ik hoe hij zijn blik afwisselt. Naar beneden en weer naar de spiegel, opnieuw naar beneden en weer naar ons spiegelbeeld.

Dit idee doet me hijgen. Hij merkt het en zonder iets te zeggen draait hij zijn lichaam een kwartslag.

Zodra ik opzij kijk zie ik wat hij bedoelt. Mijn gezicht in standje geil, mijn mond vol van hem en mijn hand op zijn meest gevoelige plek.

Terwijl ik mijn spiegelbeeld in haar hongerige kijkers aan blijf kijken begin ik opnieuw te zuigen. Ik lik, kreun en slobber. Ik voel me een ware pornstar. Af en toe vinden onze ogen elkaar in de spiegel. Zijn beide handen grijpen mijn hoofd vast en houden mijn haren uit mijn gezicht.

Tussen mijn benen kan ik mijn hartslag voelen. Alsof mijn clit continu ritmisch tegen mijn string aanklopt. Het tintelt en ik voel hoe ik bijna geheel automatisch mijn bekkenbodemspieren af en aan span. Ik moet mijn best doen om mijn heupen niet heen en weer te gaan wiegen.

Opgewonden begin ik hem af te trekken en verplaats mijn mond naar zijn ballen waar ik zacht begin te zuigen. Mijn ogen schieten steeds weer naar de spiegel. Het ene beeld nog geiler dan het andere. Mijn vrije hand sluipt mijn broekje in en ik begin zacht te wrijven. Aanraking, ik wil aanraking.

Hij merkt het, laat mijn haren los en grijpt in plaats daarvan mijn hoofd stevig vast. Hij begeleidt zichzelf mijn mond weer in en begint voorzichtig te stoten. Steeds wat dieper en steeds wat steviger. Mijn handen grijpen naar zijn billen en ik begraaf mijn nagels erin. Ze zijn mijn houvast in dit geweld van zaligheid.

Mijn spiegelbeeld ziet er verhit uit. Opgewonden van lust, maar bovenal sexy. Luid kreun ik met hem mee en pijp hem alsof de spiegel een camera is en ik straks mijn cheque mag innen.

‘Ja. Schat. O. Ja. Jaaaa. Ik ga komen, bereid je voor.’

Nog voor zijn zin af is en hij klaar is met hijgen voel ik hoe zijn warme zaad door mijn mond spuit. Trots slik ik het door en ga staan.

‘Fuck wat lekker’ hijgt hij nog na.

‘Poe… echt een hele lekkere boxershort, hoor.’ Grap ik terwijl ik hem een speelse tik op zijn blote billen geef.

Met dezelfde hongerige blik nog in mijn ogen ga ik op het bed liggen en kleed me uit.

Lachend kijkt hij me aan.

‘Eens kijken of we dit kunstje ook op bed kunnen’ zegt hij en hij schopt zijn boxershort in de hoek.

Beeld: Pexels.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy