Sexy verhaal: Booty call op kantoor

door Matthijs

“Wat? Nu?” appte ik vol ongeloof. “Ja. Nu.” Kreeg ik terug. “Of heb je geen tijd meer?” Ze had er een uitdagende emoji achter gezet. Geen tijd? Hier maakte ik tijd voor! Maar tegelijk geloofde ik haar nog steeds niet helemaal.

Het was die ochtend erg rustig op de zaak. Er was altijd wel wat te doen natuurlijk, maar geen dringende zaken en dus was ik feitelijk al de hele ochtend met haar aan het appen. En hoe! Ze had van die buien. Stout en ondeugend en supergeil. Vandaag was zo’n dag. We zaten elkaar de hele tijd op te winden met spannende teksten die alleen maar explicieter werden naarmate de tijd verstreek.

Als laatste had ze me in geuren en kleuren verteld hoe ze zichzelf verwend had die ochtend. Toen ze de kids naar school had gebracht, was ze thuis onder de douche gesprongen. Ze had er heerlijk de tijd voor genomen en na haar douchesessie was ze poedelnaakt op bed gaan liggen met een sexy verhaal op haar telefoon erbij.

Ze had zich luid kreunend tot een heerlijk hoogtepunt gevingerd en daarna vond ze dat het mijn beurt was. En dus lag hier nu haar voorstel. Ze had nog nét even tijd om langs de zaak te komen om me te pijpen, voordat ze de kinderen weer op moest halen.

Ja, ze was echt in zo’n bui. Dan wilde ze stout, spannend, tegen het foute aan. Een beetje plat soms, maar eigenlijk gewoon heel geil.

“Kom maar naar dat toilet op de tweede verdieping. Die naast dat kopieerhok.” Stuurde ik. “Ik ga zo en dan zie ik je daar wel.”

“Is goed schat, zin in!” kreeg ik terug, “ben er over een kwartiertje.”

Ongelooflijk. Wat is ze toch een heerlijk ding. Ik stopte mijn telefoon weg, wachtte tot mijn knallende erectie een beetje gekalmeerd was en stond toen nonchalant van mijn bureau op en vertrok richting toilet.

Niet lang nadat ik me had opgesloten op het toilet hoorde ik een zacht klopje op de deur. Ik deed hem open, trok haar het toilet in en deed de deur weer op slot. Even keken we elkaar lachend aan en ik twijfelde nog even of ze dit echt ging doen. Haar vrolijke blik veranderde echter al snel in stout en teasend en ze vloog me om mijn nek.

We zoenden vurig en intens. Damn, wat zoende ze toch lekker. Zo volop en vol overgave. Heerlijk.

Ze maakte zich los van me. “Ik heb dus niet veel tijd.” Fluisterde ze met een knipoog en ze zakte door haar knieën. Vakkundig maakte ze mijn riem los en knoopte mijn broek open. Fuck, wat had ik hier een zin in! Mijn erectie was alweer volledig terug en ze bevrijdde mijn keiharde pik uit m’n boxer.

“Hmmmm…” zuchtte ze en bewonderde mijn lul even alsof het een trofee was. En toen ging ze los.

Ze liet een klodder spuug op m’n eikel vallen en smeerde die uit over m’n schacht. Haar tong volgde direct. Ze likte mijn pik over de hele lengte. Op en neer. Aan alle kanten, terwijl haar handen hem zachtjes streelden.

Ik was gek op dit gespeel en dat wist ze. Het was zooo geil om te zien hoe ze likte, kuste en aftrok. Alsof ze mijn pik aanbad en met name zichzelf een plezier deed. Zo nu en dan keek ze me met haar prachtige ogen aan met zo’n geile blik dat ik me moest inhouden om haar niet tegen de muur te zetten om haar hard achterlangs te nemen.

Ze had mijn pik nu met twee handen beet en trok me al draaiend af, terwijl haar tong om mijn eikel draaide. Zo nu en dan liet ze weer een klodder spuug vallen, zodat alles heerlijk glad bleef. Ik hield het bijna niet meer.

Ze herkende het moment en liet 1 hand naar mijn zak glijden. Zachtjes kneedde ze m’n ballen terwijl haar andere hand mijn schacht bleef verwennen. En eindelijk… yesss… sloot ze haar lippen om mijn eikel.

Haar mond bewoog direct mee met de hand om mijn pik en ik gleed in een heerlijk tempo in en uit haar. Mijn god, ze kon dit zo goed. Steeds dieper gleed mijn pik in haar en ik zag hoe ze zichzelf verloor in het moment. Ze wilde niks liever dan dit nu. Alles geven tot mijn hoogtepunt.

“Fuck, oh fuck… ik kom!” siste ik. Ik wilde al uit haar mond gaan om op het toilet te richten, want ze hield er niet van als ik in haar mond klaarkwam. “Ik ga komen!” zei ik nu, bijna paniekerig en keek haar strak aan.

Ze stopte even en zei: “Doe maar.” Waarna ze mijn pik direct weer in haar mondje liet glijden.

Het was te veel voor me. Dit? Nu? Hell yeah! Golf na golf loosde ik in haar mond. Mijn handen tegen de muren geklemd. Vol spanning en kracht om verder geen geluid te maken.

Ze pompte maar door en ik zag haar meerdere keren slikken. Ook dat nog! Ongelooflijk. Wat fucking geil.

Toen mijn schokken afnamen en mijn orgasme was uitgeraasd, stond ze op. Veegde haar lippen af en fatsoeneerde haar kleding en kapsel wat.

“Zo… back to normal,” zei ze “Kan ik zo naar het schoolplein?”

Met mijn half slappe pik nog uit mijn broek en mijn vuisten nog tegen de wanden van het toilet knikte ik naar haar. “Absoluut,” zei ik met de grootst mogelijke grijns.

“Mooi. Dank je wel schat. Ik vond het heerlijk om te doen,” fluisterde ze en ze kuste me op m’n wang. “Tot vanavond,” eindigde ze met een knipoog en ze klikte de deur open en was weg.

Nog enigszins verbaasd over wat er zojuist gebeurd was ging ik op het toilet zitten. Die snelle overgang van het supergeile doorslikken van m’n zaad naar dat keurige kusje op m’n wang maakte deze onwerkelijke situatie helemaal af. De grijns kreeg ik niet meer van mijn gezicht. Wat heb ik toch een heerlijk wijf.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy