Sexy verhaal: Geef alles en meer

door Kim

Ik wil dat je me tegen de muur aanduwt. Dat je mijn benen uit elkaar spreidt met de zwaai van je voet. Dat je mijn polsen bij elkaar grijpt en strak in je vuist knijpt. Ik wil dat je met je andere hand mijn keel vastpakt en mijn hoofd naar achter trekt, in mijn oor fluistert dat je me helemaal kapot gaat neuken en dat je mijn nek likt. Ik wil dat je de door je broek heen voelbare bobbel tegen mijn billen ramt en laat merken hoe hard je wordt van het idee mij helemaal voor jezelf te hebben. Ik wil jou. Ik wil de onbegrensde, ongetemde, gepassioneerde versie van jou. Nu.

Dan ga ik op mijn knieën voor je. Ik rits je broek open, laat mijn warme adem over de stof van je boxer heen dansen terwijl ik met mijn vingertoppen de rand lostrek van je huid. Jouw zachte, gladde, prachtige, lekker ruikende huid. Ik zal je adoreren, aanbidden en gehoorzamen. Ik zal alles met je doen wat je van me vraagt plus een beetje meer. Altijd een beetje extra.

Ik trek je broek tot je enkels. Ik trek je boxer naar beneden. Nog voor je harde pik verschijnt zijn mijn lippen al uit elkaar, hangt mijn tong kwijlend uit mijn mond. Duw jezelf naar binnen, ik wil ademnood.

Geef me elke centimeter tot op het achterste puntje van mijn tong. Plug me, neem mijn gaten. Vul me helemaal op. Scheur de kleren van mijn lijf, streel me met jouw nagels. Sla mijn billen, rug en borsten rood, klap mijn wang en zoen me hard. Ik wil kwijlen, over jou, over mezelf heen. Ik wil speeksel overal, van ons beiden, gemengd en in overvloed.

Ik wil dat je me vooroverbuigt, over het bed, op handen en voeten. Ik wil dat je op je pik spuugt, op je hand spuugt en dat uitsmeert tussen mijn benen, ik wil het voelen druipen langs mijn dijen. Ik wil natter dan nat. Pak mijn zij wanneer ik voor je paradeer, pak me beet en neem me stevig in je grip. Kom steeds iets dichterbij, laat me jouw warmte voelen. Kom steeds dichterbij tot je eikel langs mijn billen glijdt. Duw jezelf naar binnen. Langzaam en heel diep. Duw jezelf plagend door, tot ik het trillen niet meer kan bedwingen. Ik wil helemaal vol. Alleen nog maar jou in mij. Ik wil romantisch, erotisch en een beetje masochistisch samenzijn.

Want er is niemand zoals jij… die weet waar elke knop zit. Die weet waar liefde en perversie samensmelten, in mijn hart. Niemand anders die precies past, als een puzzelstukje, fysiek én mentaal. Jij bent de god van mijn godin. Ik ben de yin van jouw yang.

Gooi me op bed, met mijn hoofd in de lakens. Druk jezelf stevig bovenop me. Ik wil geen kant meer op. Alleen nog onder, omheen of tussen. Alleen nog gewikkeld in ons. Bijt mijn nek, zuig aan mijn oorlel. Lik mijn ruggengraat van boven naar beneden en weer terug. Begraaf je tong tussen mijn billen, bevredig me totdat ik niets anders kan dan gillen. Voel hoe nat ik ben. Drink me op en spuug me uit. Gebruik me als glijmiddel.

Jouw vingers in de mijne, mijn handen onder die van jou, terwijl je keihard in en uit beweegt, terwijl je me alles geeft. En een beetje meer… altijd een beetje meer.

En wanneer we onze passie hebben laten zegevieren, wanneer we hijgend knuffelen, toon me dan jouw liefde. Jouw warmte. Jouw vlammend hart dat klopt voor mij. Streel mijn wang, mijn lippen, mijn nek en schouders, knijp me stevig tegen je aan en laat me niet meer los. Mijn armen zullen net zo strak om jou gewikkeld zijn, mijn lippen zullen jouw borstkas kussen.

Ik wil voelen hoe het voelt als iemand écht van je houdt. Ik wil voelen hoeveel jij van mij houdt. Zoals alleen jij dat gevoel bij mij opwekt én waarvan jij weet dat het volledig wederzijds is. Mijn warmte is voor jou. Mijn hart vlamt voor jou. Ook voor en na het beestenspel. Ook tussen de pornografische seks door. Want er is romantiek. Wanneer ik in jouw ogen kijk, wanneer ik jouw woorden hoor. Altijd romantiek. Dát is het altijd een beetje meer. Dat is waardoor ik weet dat ‘samen’ gelijk staat aan ‘veilig’. Dat is waarom volledige overgave een ultiem genot is. Want wat er ook gebeurt, hoe hard ik je ook smeek om me helemaal kapot te maken, er is altijd liefde, romantiek en veiligheid. Er is altijd wij.

En wanneer we lang genoeg in onze comfortabele cocon hebben gerust, ons energiebalkje weer is herladen, dan…

…wil ik dat je me op de grond gooit, op mijn knieën. Dat je jouw harde pik tussen mijn lippen duwt, tot er kwijl langs je ballen druipt. Ik wil dat je mijn keel dichtknijpt terwijl ik je pijp. Dat je mijn ogen laat tranen en voorzichtig met je duim de tranen wegveegt. Ik wil dat je tot je knieën valt en me zoent, je handen over mijn lijf laat dansen. Ik wil dat je alles geeft. En meer. Altijd meer.

Beeld: Pexes

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy