Sexy verhaal: Zoete herinnering

door Myrthe

Nathalie nam een slokje van haar net ingeschonken glaasje Pineau de Charentes en zuchtte diep. Het was zondagvoormiddag halftwaalf en ze had net het hele huis een flinke poetsbeurt gegeven. En nu was ze zo uitgeteld van het urenlang opruimen, afstoffen en dweilen, dat ze besloot om de rest van de dag niets anders meer te doen dan lui in de zetel te liggen. Misschien moest ze nog eens de voor- en nadelen van een poetsvrouw op een rijtje zetten, want zondagvoormiddagen opofferen aan poetsen, dat was misschien toch ook niet echt ideaal. Maar aan de andere kant had ze tegenwoordig eigenlijk ook niet veel anders te doen op zondag…

Ze stond recht, haalde een pizza uit de ijskast en liet de oven alvast voorverwarmen. Ze nam opnieuw een slokje Pineau en staarde wat door het raam. Ze zag hoe de straat waar ze woonde grotendeels bedekt was met bruine, gele en rode blaadjes die de rij populieren die langs de straat stonden, waren verloren. Ze woonde in een buitenwijk van de stad en doorgaans was het erg rustig in de straat, zeker op zondagmiddag. Dan passeerden er alleen wat lopers en fietsers, en heel af en toe een auto. Ze zag hoe de buurvrouw van het einde van de straat met haar hondje aan het wandelen was. Het was een klein wit mormel, waarvan ze vermoedde dat het een Maltezer was, maar ze wist niet veel van honden. En eigenlijk interesseerde het haar ook niet. Dat was meer iets voor hem.

De oven maakte een piepend geluid om te melden dat hij de gewenste temperatuur had bereikt en ze schoof de pizza er voorzichtig in. Ze schudde met haar hoofd toen ze besefte dat ze gisterenavond uit pure gewoonte een pizza voor twee personen had meegebracht van de pizzeria naast haar werk.

Een uur later lag ze eindelijk in de zetel, zoals ze zich had voorgenomen. Het deel van de pizza dat ze niet had opgegeten, stond op het aanrecht om af te koelen voor ze het in de koelkast zou zetten om dan morgen maar op te eten.

Nathalie voelde zich moe en had het koud. Ze nam het donkergrijze deken dat opgeplooid op de leuning van de zetel lag en bedekte zichzelf er mee. Het duurde even voor het goed lag, want het deken was groot en best zwaar. Ze hadden er vaak met zijn tweeën onder gelegen terwijl ze ‘s avonds met een glaasje wijn wat televisie keken.

Ze ging op haar zij liggen, haar benen opgetrokken en ze deed haar ogen dicht. Het was drie dagen geleden sinds ze voor het laatst gehuild had en ze verzette zich tegen de tranen die ook nu weer achter haar oogleden prikten. In de plaats van daaraan toe te geven telde ze tot tien terwijl ze in gedachten de trap afdaalde die haar naar de plaats bracht waar ze rust vond.

Ze zag hoe hij rustig ademhalend lag te slapen. Hij was naakt en lag op zijn rug, zonder een laken of een deken dat hem bedekte, waardoor ze kon zien dat zelfs in zijn slaap zijn penis stijf was. Ze vroeg zich af waarover hij aan het dromen was en hoopte dat het ondanks alles nog altijd van haar was.

Ze liep de slaapkamer in en trok al haar kleren uit. Ze gooide haar zwarte rokje en haar witte bloesje – haar standaard werkuniform – over de stoel die in een hoek van de kamer stond en liet haar rode kanten beha en bijpassend slipje op de grond vallen. Ze was nu ook helemaal naakt en ging voorzichtig naast hem liggen. Ze probeerde zich ertegen te verzetten, want samen met hem naakt in één bed dat was al veel meer dan ooit nog werkelijkheid kon worden, maar na een paar minuten kroop ze toch dicht tegen hem aan. Ze nestelde haar hoofd onder zijn oksel, nadat ze eerst haar neus tussen zijn okselharen had geduwd en de geur diep had opgesnoven. Hij rook een beetje naar zweet, maar ze rook vooral zijn favoriete deodorant. Ze probeerde de geur op te slaan als herinnering voor later. Hij ging wat verliggen toen hij haar lichaam voelde, zuchtte even maar werd niet wakker. Ze wachtte even, durfde niet meer te bewegen. Toen hij weer in een rustig ritme ademde, streelde ze met haar hand de krullende zwarte haren op zijn borst. Haar duim bewoog in de richting van zijn tepel en ze duwde er even tegen. Hij scheen er niets van te merken en ze liet haar hand over zijn buik naar beneden glijden. Zijn penis leek zich nog wat verder op te richten en ze streelde er langzaam over. Ze kende dit deel van hem zo goed. Ontelbaar waren de keren dat ze hem er gestreeld en geaaid had, gekust en gelikt. En zelfs door er alleen maar naar te kijken, kon ze zich het gevoel voor de geest halen van zijn penis diep in haar.

Ze zuchtte zacht, liet haar vingers van zijn ballen naar zijn eikel glijden en terug. Ze voelde dat ze zelf ook heel opgewonden werd en moest meer en meer moeite doen om rustig te blijven.

Voorzichtig haalde ze haar hoofd weg van onder zijn oksel en liet ze haar tong even spelen met zijn tepel. Hij werd langzaam wakker, nu was ze niet langer meer in staat om te stoppen met wat ze bezig was. Haar tong volgde een weg over zijn buik, hield even halt bij zijn navel en gleed toen weer verder. Ze omknelde zijn penis met haar rechterhand, terwijl ze met haar tong met zijn eikel speelde. Hij bewoog en richtte zijn onderlichaam wat op en ze was er zeker van dat hij ondertussen volledig wakker was. Ze nam zijn penis nu volledig in haar mond, liet haar tong verder met zijn eikel spelen en liet haar hand op en neer glijden. Ze proefde de zoete smaak van zijn voorvocht op haar tong en kon niet verhinderen dat haar eigen lichaam daardoor ook begon te trillen. Ze schakelde een versnelling hoger en toen ze merkte dat hij zijn heupen mee begon te bewegen, ging ze bovenop hem zitten. Zijn penis vond ook zonder hulp de juiste weg en ze kreunde toen ze voelde wat ze daarnet in gedachten al had gevoeld. Zijn ogen waren nog altijd gesloten, maar hij ademde zwaar. Ze bewoog op en neer en liet haar vingers met zijn tepels spelen. Hij opende zijn ogen op het moment dat hij luid kreunend klaarkwam.

‘Hmm, Isabelle’, mompelde hij en opeens wist ze met zekerheid waarom hij haar zo onverwachts en genadeloos verlaten had.

Ze schrok wakker toen het geluid van de deurbel door het huis galmde. Ze probeerde haar ademhaling onder controle te krijgen, wreef de slaap uit haar ogen en liep naar de voordeur. In het voorbijgaan wierp ze even een blik op haar spiegelbeeld en zag dat een rode blos op haar wangen zat. Haar hart bonsde nog wat van de opwinding van daarnet en ze haalde diep adem voor ze de deur opendeed.

Haar adem stokte toen ze hem voor haar zag staan. Hij zag er net zo fantastisch uit als altijd en hij keek haar verlegen glimlachend aan. Ze bleven elkaar een paar seconden zwijgend aankijken. Uiteindelijk was hij het die de stilte verbrak, wel wat onzeker.

‘Ik euh… was in de buurt en ik dacht euh…’, stamelde hij.

Zonder verder nog iets te zeggen, sloeg Nathalie de voordeur voor zijn neus dicht en ging ze weer onder het deken in de zetel liggen.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy