Sexy verhaal: Annelies & Koen & Wout, deel II

door Myrthe

Lees hier deel I

Donderdag 23 november, 21.34 uur

Ze klemde het rietje van haar mojito tussen haar tanden, sloot er toen haar lippen om en zoog, hard en lang, terwijl ze hem van onder haar lange wimpers speels aan keek. De kleine brokjes crushed ice botsten tegen elkaar terwijl ze dronk.

Hij keek haar aan met een blik die boekdelen sprak en hij kwam alvast wat dichter bij haar zitten in de zetel. Ze giechelde meisjesachtig, zette haar cocktail op het kleine ronde salontafeltje, keek hem daarna opnieuw verleidelijk aan.

“Ik heb je gemist”, fluisterde hij in haar oor. Zijn warme adem streek langs de tere huid van haar hals.

“Ik ben hier nu.” Haar stem klonk hees van verwachtingsvolle opwinding. Wat haar betrof, hoefde hij echt niet langer te wachten. Hij leek dat gelukkig ook niet van plan.

Haar adem stokte toen hij haar tegen zich aan drukte en zijn mond onmiddellijk de hare vond. “Ik wil je overal proeven”, mompelde hij, zijn lippen nog tegen de hare. Ze voelde hoe binnenin haar het vuur begon op te laaien, hoe haar bloed steeds sneller door haar aderen werd gepompt. Hij legde zijn hand op haar borst, een rilling ging over haar heen. “Ik ga je overal strelen.” Zijn hand gleed naar haar heup en ze duwde haar lichaam instinctief dichter tegen het zijne. Niets van wat hij zei had hij nog nooit eerder gedaan, maar toch leek het alsof dat wel zo was. Haar hart bonsde luid, pompte haar bloed rechtstreeks naar dat plekje tussen haar dijen.

Ze ontsnapte uit zijn omhelzing, ging recht voor hem staan en ritste langzaam en doelbewust haar dieprode jurkje open, liet het over haar schouders en heupen naar beneden vallen. Het viel op haar zwarte laklederen pumps met naaldhakken. Zijn blik gleed over haar lichaam en ze duwde haar borsten onbewust wat meer naar voor en haar kont wat meer naar achteren, terwijl ze een paar keer dieper ademhaalde. Ze maakte het haakje van haar zwarte kanten beha los, liet ook die naar beneden vallen. Ze voelde zijn hongerige blik op haar lichaam terwijl ze zich omdraaide, haar handen over haar taille naar beneden liet glijden. Ze duwde het bijpassende kanten slipje voorzichtig naar beneden, streelde met haar handen over haar billen tot aan haar knieën. Haar kont stak op die manier wel heel ver naar achteren en ze wist dat hij al zijn zelfbeheersing moest aanspreken om haar nu niet aan te raken.

Ze draaide zich sensueel om, ging opnieuw naast hem zitten en kuste hem dwingend en intens. Haar vingers maakten de knoopjes van zijn donkergrijze overhemd open, streken daarna langs zijn tepels. Hij gromde, beet heel even in haar onderlip en ging toen rechtstaan. Hij trok zijn riem los, ritste zijn broek open. Ze duwde zijn broek en boxer naar beneden, terwijl ze hem begerig aankeek. Zijn opwinding was onmiskenbaar, zeker op amper vijftien centimeter afstand.

“Ga liggen.” Ze beet op haar onderlip, deed wat hij vroeg. Ze sloot haar ogen toen ze voelde hoe hij op de rand van de zetel ging zitten. Zijn hand streek even langs haar wang, baande zich daarna een weg via haar hals naar haar borsten. Ze kreunde misnoegd toen hij amper aandacht besteedde aan haar tepels, maar de teleurstelling verdween toen ze zijn hand tussen haar benen voelde. Zijn tastende vingers maakten haar helemaal wild en het werd nog erger op het moment dat zijn tong en lippen haar tepels beroerden.

Ze kronkelde in de stoel terwijl hij met zijn tong natte banen trok van haar tepels tot aan haar navel en zijn vingers tot diep in haar drongen. Ze was nat van opwinding, hunkerde schaamteloos naar hem. Hij zoog haar tepel diep in zijn mond op het moment dat ze ‘alsjeblieft’ kreunde.

“Wat wil je?” De vraag was eigenlijk overbodig, want haar lichaam vertelde hem alles wat hij weten wou, maar hij stelde ze toch. Omdat hij graag wilde hóren dat ze hem wilde, hoe gráág ze hem wou.

“Ik wil jou”, de woorden verlieten haar mond in horten en stoten. “In mij.”

Hij was nog niet meteen van plan om haar te geven waar ze om vroeg. “Geduld, Annelies, geduld.” Zijn stem klonk streng en ze klemde haar kaken op elkaar, terwijl ze haar hoofd wat dieper in het zachte kussen duwde. Zijn hoofd verdween tussen haar benen en het leek alsof er iets in haar ontplofte op het moment dat hij er met zijn tong op ontdekking ging. Hij likte, zoog en smakte en ze wist wat hij proefde. Nog geen twaalf uur geleden had ze exact hetzelfde geproefd. Ze kreunde, greep in een reflex naar zijn achterhoofd en duwde haar onderlichaam wat omhoog. Haar lichaam begon te verkrampen en ze hapte naar adem. “In mij”, smeekte ze. “In mij.”

Hij was er onmiddellijk. In één keer stootte hij bij haar binnen. Hij kreunde, bewoog zijn bekken in een ritme dat zij beantwoordde. Voor het eerst die dag liet ze zich helemaal gaan en seconden later leek het alsof ze uiteenspatte in een extatische ontlading. Ogenblikkelijk verstarde hij en kwam hij met een luide kreun klaar.

Hij was nog niet helemaal op adem gekomen toen hij een kus op haar mond drukte. “Ik wil in je zijn terwijl nog iemand in je is. Je met zijn tweeën helemaal vullen.”

Zijn hoofd, ondertussen rustend tussen haar borsten, schokte toen ze uitbundig begon te lachen. Er was vast wel iets mogelijk.

Lees deel 3

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy