Sexy verhaal: Van het water naar het strand I

door Kim

Het kraakheldere water van de Portugese kustlijn doet iets met me. Alleen al het aanzicht, glinsterend in de felle zon, maakt een opzwepend gevoel in me los. Ik loop naar de zee toe, met m’n surfboard onder m’n arm en ik kijk uit over het schuim wat met perfecte timing aan komt rollen. Voorbij de witte bubbels zie ik lokale surfers liggen. Gebruinde mannen met lange lokken die groene golf na groene golf vernietigen. Het aanzicht tovert een glimlach op m’n gezicht.

Tot kniehoogte het water in gelopen spring ik op m’n plank. Ik paddel voorbij het schuim en sluit achteraan de line-up. De krullen van een gespierde surfer die nog net niet uit z’n wetsuit knapt zwaaien wild heen en weer, de spetters die er vanaf vliegen vinden hun weg naar mijn gezicht. Er land een druppel op m’n onderlip. Ik proef het zout van de zee en de warmte van zijn door de zon gebleekte lokken. Ik lik over mijn lippen. Dan wend ik mijn blik zijn kant op en zie ik dat hij me recht aankijkt, met een lach op zijn gezicht. Hij knikt naar me en zegt: ‘hey’. Dan paddelt hij weg. Hij pakt een prachtige golf die hij tot meters verder uit surft. Zijn vrienden juichen.

Hij ligt weer op zijn board en paddelt terug naar de line-up. Hij ligt nu achter me. Ik kijk hem aan, knik en zeg: ‘good one’. Dan pak ik mijn kans en paddel ik de eerstvolgende golf in. Een kleinere, maar eveneens prachtige golf, die ik op soepele wijze eigen maak.

Dit riedeltje gaat nog een uurtje door. Hij surft. Ik surf. Hij lacht. Ik lach. En vervolgens, wanneer ik het water uitga, volgt hij.

Het is rustig op het strand. We zijn op een klein verborgen stukje kust waar voornamelijk locals surfen. De zon gaat bijna onder dus het zonnebadend publiek is al lang en breed vertrokken. Zijn vrienden lopen richting de auto, maar hij wuift ze gedag. Hij gaat niet mee, blijkt. Hij loopt in plaats van naar de parkeerplaats mijn kant op.
Ik zet m’n plank tegen de rotsen van het duingebied om m’n handen vrij te maken. Ik wurm mezelf uit m’n wetsuit en bibber een beetje terwijl ik in alleen een bikini oogcontact maak met de gekrulde adonis die zonder pardon op me afkomt.

‘Hi, I’m Paolo. You were pretty amazing out there! What’s your name?’ Ik stel mezelf voor en bedank hem door zijn compliment aan hem terug te geven. Hij surfte immers een stuk beter dan ik. Hij lacht. Hij opent de rits van zijn wetsuit en vraagt of ik hem kan helpen. Die dingen gaan zo verdomd moeilijk uit, ik snap het wel. Ook al weet ik dat dit een versiermove is, het maakt me absoluut niet uit. Ik zou het namelijk net zo hard bij hem hebben gedaan.

Ik ga achter hem staan en rol de dikke scuba stof naar beneden. Zijn gespierde rug, brede schouders, sterke armen en afgetrainde buik worden zichtbaar. Hij laat zich op het zand vallen en trekt de pijpen van zijn benen. Zijn stevige, gebruinde benen. Ik kijk vol geilheid naar hem terwijl hij daar zit. Hij ziet me op overduidelijk lustvolle wijze kijken. Hij rijkt zijn hand naar me uit en ik wil hem omhoog helpen, maar ik val letterlijk voor de oudste truc uit het player’s handboek.

Mijn huid drukt op zijn huid. Ik voel de laatste druppels van zijn borstkas afglijden wanneer ik met m’n vingers zijn lichaam bespeel. Ik kijk hem diep in zijn ogen aan en fluister grijnzend: ‘wanna fuck?’, waarop hij direct ‘uh, fuck yeah’ zegt.

Onze lippen raken overspoeld in het kwijl wat eindeloos uit onze monden lijkt te stromen. Mijn mond vindt een weg van zijn gezicht naar zijn buik, naar de rand van zijn boardshort. Ik trek gretig het elastiek naar beneden en verwonder me bij het aanzicht van zijn harde pik. Ik laat mijn tong over zijn eikel dansen en zie hem tegelijkertijd genieten, achterovergevallen in het zand. Dit is het begin van een wilde avond op het strand…

Lees HIER deel II.

Lees meer sexy verhalen:

Friend with extra benefits

Door zijn ogen

Cadeau achter de bomen

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy