Sexy verhaal: Sexting (+Podcast)

door Rouze

Smaakt dit naar meer? De rest van de serie lees of luister je via Rouze.me (met de code LOTTELUST heb je een maand GRATIS toegang).

Ik heb altijd al een haat-liefdeverhouding met mijn telefoon gehad maar sinds ik me in de wereld van online daten heb gestort al helemaal. Dat swipen vind ik oneindig ingewikkeld, want hoezo moet ik mensen af- of goedkeuren op basis van drie foto’s en vijf regels tekst? En hoe zouden die mannen naar míjn profiel kijken? Oeverloos lang heb ik gedaan over het maken van aantrekkelijke foto’s van mezelf. Ik wil graag overkomen als een intelligente vrouw met sexappeal, maar hoe ziet dat eruit? Welke blik leg ik vast? Ik kon het niet, en dus had ik alle dating apps van mijn telefoon verwijderd en me gestort op de toegankelijke, niet-veroordelende doos naast mijn bed, gevuld met allerlei speeltjes die aan mijn seksuele behoeftes kunnen voldoen. 

Maar vanavond, na drie maanden womanizers, tarzans en ander trillend genot, was ik er klaar mee. Ik wilde een echte man –zo één die je aan het lachen maakt en je na een goeie vrijpartij koffie in bed brengt. Of rosé.

Het lot was me gunstig gezind want ik kreeg een melding van een dating app waarvoor ik me een tijdje geleden had aangemeld en die ik eerlijk gezegd al een beetje was vergeten.

As from today was ik toegelaten tot de poort van de dating hemel! Deze datingapp staat er bekend om dat de mannen echt moeite doen voor een date met een vrouw. Laat dat nou precies zijn waar ik behoefte aan heb. En boy oh boy, het stelt niet teleur.

Twee uur geleden opende ik zonder een greintje hoop de app vanaf mijn zachte, eigenlijk veel te grote, bank. En nu is mijn winkelwagen zo vol met leuke, mooie en opwindende mannen dat ik me afvraag of ik aan één wagentje genoeg heb.

Oh hello there, Mark 31 jaar, looking very fabulous. Oeh… en buenas dias señor Rodriges met je godenlichaam en bien-fucking-venue Fabrice met die parelwitte tanden en die super grappige profieltekst.

Mijn telefoon trilt.

Ha! Een nieuw berichtje… van Tijs. 

‘Zin in onze date morgen 19u bij Café Kroon! Ik neem mee wat ik je heb beloofd…x’

Ehhh, wat moet ik hiermee? 

‘Joehoee ik denk dat dit berichtje niet voor mij is,’ app ik terug. Ik twijfel heel even maar voeg dan toe: ‘Best loserig trouwens Tijs. Zorg volgende keer even dat je het juiste berichtje naar de juiste chat stuurt.’

Gelijk krijg ik een berichtje terug.

‘Wil je niet weten wat ik voor je meeneem? …Maria?’

Ik schiet ongewild in de lach als ik mijn naam lees. Oké, die gast speelt een spel. Dat kan ik ook. Beter zelfs. Ik ga rechtop zitten, neem een grote slok van mijn rode wijn en type terug: ‘Maagd Maria voor jou. En nee, ik heb het te druk met alle normale uitnodigingen voor orgies of tripjes naar de Bahamas om me bezig te houden met wat jij voor mij gaat meebrengen op onze niet geplande date. Joe!’

‘Oeh, lekker bezig jij,’ typt Tijs terug. ‘Nou, dan zul je er nooit achterkomen wat ik – speciaal voor jou – heb gekocht.’

Ik glimlach.

‘Maar ehm, even iets heel anders: Waarom heb je jouw profiel zo algemeen ingevuld? Je bent vast veel spannender dan je doet overkomen,’ stuurt Tijs erachteraan. 

Snel check ik wat ik ook alweer allemaal had ingevuld op mijn profiel. Damn, hij heeft gelijk, echt best saai. In no timeverander ik mijn profieltekst van ‘Op zoek naar betrouwbare man met humor’ naar ‘Limited edition en daarom niet geschikt voor alle smaken.’

Ik sluit mijn profieltekst af met: ‘Tijs, als je dit leest: ik zie je morgen om 19u mits je binnen 30 seconden met een hartje reageert’.

Binnen een nanoseconde appt Tijs een hartje. Ik voel dat mijn wangen rood zijn geworden en dat de opwinding zich in mijn lijf genesteld heeft. 

‘Tijs…leuk, morgen, maar daar heb ik nú niks aan, hoe ga je dat fixen?’ app ik hem. 

Ik ben normaal gesproken niet zo straightforward, maar na drie maanden alleen met Mr. Vibo en mijn eigen fantasie ben ik er wel een beetje klaar mee. En Tijs klinkt alsof hij naast zijn good looks ook humor heeft. En als er iets is waar ik echt hard op ga zijn het mannen waarmee je kunt lachen.

‘Mmm interessante vraag, Maria. Mag ik weten wat je aanhebt? En waar je bent?’

‘Een jurkje, blote benen, string van zwart kant, geen bh want kleine borstjes, en jij?’ Ik voel de lach op mijn gezicht steeds groter worden. 

‘Dat klinkt heel goed. Ik heb nu nog mijn pak aan, overhemd… bovenste knoopjes open, blote voeten.’ 

‘Een pak? Net terug van werk of je dagelijkse outfit?’

Werk.’

‘En kan dat pak ook uit?’

‘Zeker. En jouw jurkje?’

‘Je hebt geluk, het is een heel makkelijk jurkje… dat …nu …uit … is.’

‘Ik heb beeld. Jij op de bank in alleen je string.’

‘Yesss.’

Ik nestel mezelf lekker terug in de dikke kussens van de bank en laat ontspannen mijn vingers over mijn lijf glijden. Kippenvel trekt over mijn huid heen. Hmm. Ik hou van deze opbouwende spanning.  

‘Maria?’

‘Hmmhmm,’ kreun ik vanachter mijn telefoon, gretig wachtend op de rest van zijn vraag.

‘Heb jij nog fantasieën die je met me wil delen? Liefst een fantasie die nog op je wishlist staat?’

Gelijk schiet mijn lijstje van fantasieën door mijn hoofd. Een aantal heb ik al een keer uitgeprobeerd en een aantal nog niet. Het voelt mega privé om met een wildvreemde man mijn fantasieën te delen maar mijn geiligheid heeft de overhand.

‘Het lijkt me super opwindend om seks te hebben terwijl een bekende meekijkt,’ stuur ik terug.

‘Oh ja?’

‘Ja. Bijvoorbeeld een buurman waarvan je weet dat hij je kan zien door de ramen of een collega terwijl je het op kantoor stiekem doet. Dus echt voyeurisme.’

‘Hmm fuck.. klinkt heel opwindend. Weet je dat ik dat ook nog nooit heb gedaan? Wat cool dat je me dat gewoon vertelt! Ik vertel je mijn fantasie morgen, goed?’

Zijn reactie maakt me alleen maar geiler. Mijn vrije hand laat ik langzaam naar beneden glijden.

‘Hm vooruit dan maar,’ stuur ik Tijs, ‘Het is dat je het zo lief vraagt.’

‘Wat doe je nu?’

‘Hetzelfde als jij denk ik… een beetje aan mezelf zitten…’ geef ik toe.

‘Hmm wat een lekker idee. Ik trek ook even mijn broek uit oké?’

‘Heel oké. En Tijs?’

‘Ja?’

‘Wil je wat voor me doen?’

‘Anything.’

‘Zou je me willen vertellen wat je met me zou willen doen? Dan heb ik mijn handen vrij om aan mezelf te zitten…’

‘Wat een heerlijk plan van jou. Oké, ga lekker op je buik liggen.’

Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik strek mezelf uit op mijn bank en zet mijn telefoon tegen de leuning aan zodat ik kan zien wat Tijs me zo gaat sturen. 

‘Ok, done,’ laat ik hem weten.

Het trillen van mijn telefoon kan niet snel genoeg komen. 

‘Beeld je in dat ik je heb geblinddoekt en dat ik nu naast je sta. Heel zachtjes streel ik met mijn vingertoppen over je rug, naar je stuitje, je billen… En terwijl je mijn handen voelt, glijd je met je eigen handen onder je heupen door. Lift je billen maar wat omhoog.’

Ik laat mijn beide handen onder me door glijden en druk heel even door de vochtige stof heen op mijn clit. Fuck, ik ben mega opgewonden en heb zin dat deze mysterieuze Tijs me laat weten wat hij verder met me gaat doen.

‘Hmm je voelt lekker zacht. Ik laat nu mijn handen van je enkels terug naar boven glijden. Helemaal door, tot ik niet verder kan. Ik duw even tegen je lekkere plekje aan en laat een vinger onder je string doorglijden. Voel je dat? Langzaam schuif ik de stof opzij en kijk van je lekkere billen naar het stukje bloot van je kutje. Aaah, je maakt me hard.’

Oh jezus wat lekker dit, mijn vingers glijden heen en weer, dan weer snel en dan weer wat langzamer en ik voel hoe mijn schaamlippen wat voller zijn geworden. Het klopt tussen mijn benen en mijn eigen vocht loopt langs mijn vingers. Ik ben bijna klaar voor mijn hoogtepunt. Dat heeft deze Tijs bizar snel voor elkaar gekregen.

‘Ik hoor je zachtjes kreunen terwijl ik één vinger in je laat glijden. Ik beweeg heen en weer en terwijl ik je vinger, kus ik je billen. Hele kleine kusjes… Dan trek ik een spoor met mijn tong over je bilnaad steeds verder naar voren totdat ik je kutje proef en ruik. Fuck, ik zou je zo graag willen neuken nu. Maar vanavond gaat alleen om jou. Voel je hoe mijn tong je likt? Hoe ik je bef met kietelende bewegingen? Zo… lekker. En bedenk dan dat er iemand met ons meekijkt. Iemand die naar je kijkt terwijl wij bezig zijn. Stiekem door de gordijnen van je huiskamer.’

Oh jezus ja. Mijn ademhaling versnelt, mijn gekreun wordt gesmoord door het kussen van de bank.

‘Je clit is hard en terwijl ik een tweede vinger bij je naar binnen breng, versnel ik mijn likken. Steeds wat sneller. Op en neer. Ik sabbel aan je lippen, stop mijn tong diep in je terwijl ik fantaseer dat mijn vingers mijn pik zijn. God wat wil ik je graag. De mysterieuze persoon die meekijkt komt stiekem klaar terwijl jij je orgasme krijgt.’

Oh damn, ik kan het niet langer tegenhouden. De gedachte dat iemand meekijkt terwijl Tijs me neukt… Hmm, het voelt zo echt. Ik duw mijn billen nog verder omhoog zodat mijn vingers dieper in me kunnen. Als een razende beweeg ik ze op en neer terwijl ik mijn vocht uit me voel lopen. Langs mijn vingers… Oh, wat is dit geil. Ik richt mijn blik even op de gordijnen en kom dan keihard kreunend klaar. 

‘Ok geile man, we zien elkaar morgen,’ laat ik hem weten, terwijl ik nog op adem kom. ‘Benieuwd naar jouw fantasie… en natuurlijk naar je cadeautje.’‘Ik kan niet wachten,’ stuurt Tijs terug.

Met een voldane glimlach leg ik mijn telefoon neer en laat ik mezelf diep in de bank zakken. 

 

Smaakt dit naar meer? De rest van de serie lees of luister je via Rouze.me (met de code LOTTELUST heb je een maand GRATIS toegang).

Gesponsord door Rouze

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy