Sexy Adventsverhaal #6: De bel gaat

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…Even sta ik aan de grond genageld. Who the fuck kan er nu om 11 uur ’s ochtends op eerste kerstdag voor mijn deur staan? Ik heb helemaal geen zin om open te doen en verwacht ook niemand, dus ik besluit me gewoon rustig af te drogen.

Maar dan gaat de bel opnieuw. Dit keer langer en agressiever lijkt het wel. Zou er iets aan de hand zijn? Snel sla ik de handdoek om mij heen en ren ik half afgedroogd op mijn blote voeten naar beneden. Als ik met een ruk de deur opendoe kijk ik recht in het olijke gezicht van Samuel.

“Sam?!” Ik kijk hem verward aan en wacht eigenlijk tot hij zich nader verklaard waarom hij nu al op mijn stoep staat en niet om vijf uur zoals we met zijn allen hadden afgesproken. Maar in plaats van zichzelf nader te verklaren begroet hij me alsof er niks aan de hand is. Hij geeft me een net iets te lange kus op mijn wang en loop met een grote tas langs me heen naar binnen. Ik doe de deur dicht en leun er even met mijn rug tegenaan. Wat een dag, nu al.

Hij ziet er wel weer goed uit denk ik bij mezelf terwijl ik mijn hoofd schuin houd…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy