Sexy verhaal: Het mooiste uitzicht

door Yentl

Samen lopen we door de lange gangen van het hotel. Op zoek naar onze kamer. Het voelt heerlijk om een nacht samen weg te gaan. We hebben een kamer geboekt met uitzicht over de stad en aangezien we ons op de elfde verdieping begeven ben ik erg nieuwsgierig naar het resultaat.

Hij loopt voor me uit, zodat ik hem zonder schaamte kan bekijken. Zijn grijze jeans zit net strak genoeg bij zijn billen om de contouren te laten zien. Ik moet mijn natuurlijke dwang onder controle houden om er niet in te knijpen. Zijn trui komt wat onder zijn zwarte leren jack vandaan en hij heeft flink de pas erin.

“Hier is het”, zegt hij terwijl hij me opgewonden aankijkt. “Opendoen?”

Ik knik enthousiast, alsof de sale bij mijn favoriete winkel gaat beginnen.

Langzaam doet hij de deur open. Een grote luxe kamer komt tevoorschijn. De kamer is bedekt met diepblauwe, zwarte en houttinten. Er staat een ruim bed en een losstaand bad. Eén wand is compleet van glas. Het wordt al wat donker en er duiken steeds meer lichtjes op.

“Wow!” Weet ik uit te brengen, “dit is echt een mooi uitzicht”.

“Dat is het zeker”, antwoordt hij terwijl hij zijn ogen strak op me blijft richten. Hij doelt op mij. Hij weet precies de juiste woorden te zeggen en de juiste blik op te zetten. Diep van binnen wakkert er een verlangen aan.

Ik loop richting de badkamer. Opnieuw een prachtige ruimte.

“Echt een mooi uitzicht toch?” Vraag ik wanneer ik terugloop naar de slaapkamer.

“Echt wel! Maar weet je wat het nog mooier zou maken?”

“Nou?” Vraag ik nieuwsgierig.

Hij doet een stap in mijn richting en leunt dan voorover. Zacht zegt hij in m’n oor: ‘als jij je zou uitkleden.’

Een zucht ontglipt over mijn lippen. Hij gaat op het bed zitten en ik doe een stap naar achter.

Kort kijk ik de kamer rond en dan over mijn schouder naar het uitzicht. Het wordt steeds donkerder. Met mijn rug naar het raam toe ga ik voor hem staan en begin me langzaam uit te kleden. Eerst mijn schoenen, gevolgd door het rustig openmaken van de knoopjes van mijn blouse zodat mijn kanten bh tevoorschijn komt. Dan volgt mijn broek, die ik tergend langzaam over mijn billen laat zakken terwijl ik iets naar voren leun.

Hij neemt een ontspannen houding aan. Hij schopt zijn sneakers uit, gooit zijn jas van zich af en gaat wat achterover zitten.

“Je bent echt prachtig, weet je dat?”

Zijn woorden geven me een bepaalde zelfverzekerdheid en ik ga wat trots dichterbij het raam staan.

“Raak jezelf eens aan”, gaat hij verder.

Zijn ogen zitten vol verlangen, alsof ik zijn prooi ben en hij mij ieder moment kan gaan verslinden.

Via mijn buik laat ik mijn vingers naar beneden afdwalen. Door de stof van mijn string drukken ze tegen m’n lippen. Ik voel het nat worden.

Ik twijfel niet, ik voel me sexy en opgewonden. Ik laat mijn hand mijn slipje ingaan en breng dan twee vingers diep naar binnen. Ik bijt op mijn onderlip wanneer hij me begint aan te moedigen. Zijn ogen wijken geen seconde van mijn lijf.

“O. Ja. Dat voelt zeker wel lekker?”

Ik knik en pak dan mijn borst stevig vast met mijn andere hand. Mijn tepels prikken tegen mijn bh.

Mijn vingers glijden in en uit mijn soppende poesje terwijl ik zie hoe de stof van zijn jeans steeds strakker trekt. Bekeken worden door hem is zo opwindend, het is nog geiler dan zijn reactie. Ik wil hem.

“Fuck’ zucht hij, “ik kan je kutje hier horen.”

Ik weet precies wat ervoor nodig is om hem wild te maken.

Ik haal mijn vingers uit m’n string vandaan en breng ze naar mijn mond. Uitgebreid lik ik ze af terwijl ik vertel hoe goed ze smaken.

Hij gromt, stapt naar me toe en drukt me tegen het glas. Voor me zakt hij door zijn knieën, trekt mijn string uit en drukt zijn tong tegen me aan. Hij glijdt door mijn lippen, op zoek naar mijn clit. Ik hang mijn rechterbeen over zijn schouder en voel hoe het glas van het raam koud tegen mijn billen drukt. Met één hand grijpt hij mijn heup vast, met de ander verdwijnt hij tussen mijn benen.

Terwijl hij me likt laat hij twee vingers naar binnen glijden, zo diep als hij kan en begint ze om en om te bewegen. Tegen mijn gevoelige plekje. Ik snak naar adem. Ik ben zo nat, de druppels dwalen via mijn bovenbenen naar beneden. Ik ben bijna bij een orgasme wanneer hij plotseling stopt.

Hij gaat staan, veegt zijn gezicht af met zijn mouw en drukt dan de twee vingers in mijn mond.

“Je hebt gelijk”, zegt hij, “je smaakt zeker goed.”

Terwijl hij zijn broek losmaakt om zijn stijve de ruimte te geven beveelt hij me om dat ik me moet omdraaien.

Gehoorzaam luister ik en voel hoe hij mijn bh losmaakt. Hij gooit hem achter zich op het bed. Tussen mijn schouderbladen in drukt hij me voorover tegen het raam. Mijn tepels koud en platgedrukt. Ik pak met beide handen een kozijn vast als houvast en druk mijn kont gewillig wat naar achter.

Ik voel hoe zijn eikel door mijn lippen glijdt, vervolgens tussen mijn billen. Dit herhaalt hij een paar keer, het maakt me gek.

“Neem me”, kreun ik.

“Wat wil je?” Vraagt hij met een diepe stem.

“Neuk me, ga alsjeblieft bij me naar binnen.” Jammer ik.

In één stoot dreunt hij diep naar binnen. Een gil vult de hotelkamer.

Terwijl hij begint te bewegen pakt hij mijn heupen vast. Hij is volledig verantwoordelijk voor het ritme, het enige dat ik kan doen is me overgeven.

Met moeite blijf ik op mijn benen staan terwijl hij in en uit glijdt. Mijn borsten drukken tegen het koude glas terwijl hij met een hand mijn haar vastpakt en mijn hoofd naar achter trekt.

“‘Je gaat zo diep”, kreun ik.

Het geeft hem een reden om zijn tempo op te voeren. Het is de perfecte mix van genot en zachte geilheid. Hijgend en vloekend staat hij achter me. Ik voel hoe zijn lichaam keer op keer tegen me aan dreunt. Hoe hij keer op keer weer in me verdwijnt. Ik krijg het warm, mijn benen worden wat wankel en ik kan me niet meer inhouden.

“Ja. Jaaa. Ik ga komen.”

Luid schreeuwt hij met me mee terwijl ik keihard klaarkom. Mijn kut begint te tintelen van gevoeligheid wanneer ik voel hoe hij me volspuit. Ook hij pakt nu de kozijnen vast Om nog twee keer flink te stoten en zich volledig te legen.

Ik laat me tegen het raam zakken en voel hoe hij zijn hoofd op mijn schouder laat rusten.

“Poe”, zucht hij, “zie je wel dat dit het uitzicht nog mooier maakte.”

Beeld:

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy