Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

door Esther

Ik zit met mijn vriendinnetje koffie te drinken als ik een appje van mijn lievelings scharrel binnen zie komen: “Wat spook je uit schat?” staat er op mijn telefoonschermpje. Ondanks dat ik stiekem blij ben dat hij even aan me denkt, draai ik geërgerd mijn telefoon om en negeer het bericht. “Wat was dat?” vraagt m’n vriendin nieuwsgierig “Oh niks joh, we moeten die opdracht voor school eerst maar eens afmaken, dan heb ik weer tijd voor bootycalls

Ik zet mijn koffie neer, pak mijn laptop erbij en open Blackboard om op te zoeken welke punten we precies in ons verslag moeten verwerken. We maken een taakverdeling en beginnen beiden driftig te typen.

Als ze opstaat om nog twee cappuccino’s te bestellen, kan ik het toch niet laten om snel wat berichtjes te sturen. Naar mijn fuckbuddy schrijf ik: “Zit bij Koffiesalon Utrechtsestraat.” Meteen krijg ik zijn antwoord binnen: “Oh, dus je gaat vreemd?” Ik glimlach als ik zijn berichtje lees. Ondanks dat we beiden dondersgoed weten dat we alles behalve exclusief zijn, doet hij soms alsof hij heel verontwaardigd is als ik met iemand anders op pad ben. Waarom weet ik ook niet zo goed, maar ik betrap mezelf erop dat ik het wel leuk vind als hij een tikkeltje jaloers is. Toch besluit ik hem niet voor de gek te houden en stuur terug dat ik met mijn vriendin aan een schoolopdracht zit te werken dus dat hij niks spannends mist.

Blijkbaar is hij wel in the mood voor iets spannends want zijn antwoord is zo brutaal dat ik het bijna te ver vind gaan. “Doen we toch een triootje straks, om te vieren dat jullie opdracht af is.” schrijft hij. Als ik verontwaardigd opkijk van mijn telefoon zie ik mijn vriendin aan komen lopen met onze nieuwe dosis cafeïne en gooi ik snel mijn IPhone mijn tas in. “Wat is er mop?” vraagt ze bij het zien van mijn blik “Oh niks joh, Bas loopt weer bijdehand te doen” antwoord ik luchtig om me vervolgens weer tot mijn laptop te richten.

Als ik even later afgeleid word door een vrouw die met de bediening begint te discussiëren over het schuim op haar cappuccino zie ik dat als een mooi excuus om even mijn telefoon te pakken. “Ik ben nu toch al afgeleid.” mompel ik meer tegen mezelf dan tegen mijn hardwerkende klasgenootje. Ik antwoord Bas dat hij een trio met mij en één van mijn vriendinnen wel op zijn buik kan schrijven omdat ik mijn vriendschappen niet op het spel wil zetten voor een ordinair potje seks. Als ik zijn antwoord lees, laat ik van verbazing bijna mijn telefoon vallen: “Doen we het toch met mijn beste vriend als je jouw vriendinnetje er niet bij wil hebben.”

Mijn eerste reactie is hell to the no. Nee bedankt. Prima dat anderen daar van kunnen genieten maar twee mannen lijkt mij toch net iets te veel van het goede. Waar moet je het allemaal laten? Pas als ik aan de beste vriend van Bas denk, kan ik ineens wel een beetje aan het idee wennen. Joey, de jongen waar hij het over heeft, heb ik een paar keer ontmoet en ik kan niet anders zeggen dat hij er meer dan goed uitziet. Hij is zo’n type dat leeft voor de sportschool en tegelijkertijd ook nog een studie rechten op zijn gemakje doorloopt. “Mocht ik dan ooit een trio met twee mannen willen uitproberen, zijn deze jongens eigenlijk wel het perfecte duo.” Denk ik bij mezelf. Ondanks dat ze allebei min of meer godenzonen zijn, besluit ik uiteindelijk dat een trio niks voor mij is en klap ik snel mijn laptop weer open om dat klote verslag eindelijk af te maken.

Het weekend daarop heb ik al mijn verslagen ingeleverd, de deadlines zijn gehaald dus er mag weer gezopen worden. Samen met mijn studievriendinnetje begeef ik me opgedoft en wel naar de Jimmy Woo. Omdat we eindeloos hebben lopen tuttebellen zijn we vrij laat maar de doorbitch herkent mijn vriendin en laat ons snel binnen.

Als we de trap af lopen zie ik tussen de dansende mensen ineens een bekend gezicht. Ik grijp mijn vriendin vast en wijs naar de knapste jongen in de zaal; “Zie je die gozer daar, dat is Joey de beste vriend van Bas weet je wel.” “Dat meen je niet,” antwoordt ze “Joey is een oud klasgenootje van mij! Ik zat bij hem op de middelbare school.” Verbaasd over hoe klein de wereld wel niet is maar dol enthousiast rennen we vervolgens samen op Joey af. Nadat we alle drie zijn bijgepraat over hoe we elkaar nou allemaal kennen vertelt Joey ons het volgende: “Ik crash bij Bas vanavond, hij komt er zo ook nog aan.”

Er verschijnt een brede grijns op mijn gezicht als ik aan Bas denk en kan niet wachten om hem zo weer te zien. Ik haal drankjes voor ons alle drie en als we staan te dansen zie ik mijn lievelingsscharrel al binnen komen. Met grote ogen komt hij op ons afgelopen. “Wat doen jullie nou hier?” vraagt hij blij verrast terwijl hij ons één voor één begroet met een knuffel. “Ja zo gaat dat in Amsterdam hè schat, ” zeg ik “Je komt altijd wel iemand tegen…”

Met z’n viertjes dansen en drinken we tot de DJ om kwart voor vier door de microfoon tettert dat het laatste kwartiertje begonnen is. “Laten we alvast gaan,” stelt mijn vriendin voor “Anders staan we zo lang bij de garderobe.” Ik geef haar gelijk en laat de jongens weten dat wij op huis aan gaan. “Ho, ho niet zo snel,” zegt Bas “Jullie gaan met ons mee. Afzakkertje bij mij. Kom op, je bent toch geen partypooper?”

Voor ik het weet zitten we met z’n vieren in een über richting Zuid. Ik merk dat ik goed aangeschoten ben maar gelukkig niet ladderzat. Vaak heb ik een mega inkakker als je na zo’n avond dansen in een taxi neerploft maar Joey heeft de AUX kabel gekaapt en zorgt er met zijn DJ-skills voor dat het feestje gewoon doorgaat. Als we bij Bas voor de deur stoppen, klauteren we de auto uit en lopen zachtjes naar boven. Ik loop binnen in zijn studiootje waar ik inmiddels al zo vaak geweest ben dat ik me er helemaal thuis voel. Ik loop naar de keuken en pak vier glaasjes water. “Eerst deze leegdrinken, dan nemen we daarna wat sterkers.” zeg ik gespeeld streng. “Ja mama Essie.” zegt Bas sarcastisch maar doet vervolgens wel braaf wat ik zeg.

Na een uurtje never have i ever gespeeld te hebben, houdt mijn vriendinnetje het voor gezien. “Lievelingen,” zegt ze “Ik heb een heerlijke avond gehad maar ga nu toch echt lekker naar huis. Mijn arme vriend zal wel ongerust zijn.” We nemen afscheid en ik vraag haar een appje te sturen als ze veilig thuis is. Als ik de deur achter haar dicht doe kijken de mannen me aan.

“Zeg het maar mop,” zegt Bas terwijl hij me aankijkt met een ondeugende glimlach “Ben je er klaar voor? Wil je het echt doen?” Heel even weet ik niet waar hij het over heeft maar als ik verward naar Joey kijk en zijn oogjes zie twinkelen, valt ineens het kwartje. Ik kijk van Joey naar Bas en weer terug. Ik twijfel even maar voor ik het weet hoor ik mezelf zeggen dat ik wel in ben voor een avontuurtje. “Geef me even 5 minuutjes om op te frissen.” zeg ik terwijl ik de badkamer in duik.

Als ik in enkel mijn lingerie de badkamer weer uitkom, staat Bas voor me. Hij pakt me bij mijn middel en zoent me zacht. “Joey ligt op bed. Kijk maar even hoe leuk je hem echt vindt. Ik ga even douchen dan kunnen jullie alvast een beetje aan elkaar wennen.” Hij knipoogt naar me en trekt me weer naar zich toe. “Alles op jouw tempo,” fluistert hij in mijn oor ”Jij bent de baas, er gebeurt niks dat jij niet wil.” Ook al twijfelde ik er niet aan dat deze jongens geen gekke dingen van plan waren, doet het me goed dat hij het even benoemd.

Bas verdwijnt de badkamer in en ik loop een tikkeltje gespannen naar de slaapkamer. Als ik de deur open doe zie ik Joey zonder shirt op bed liggen. Terwijl ik zijn armen en sixpack bewonder, bekijkt hij mij van top tot teen. “Wat ben je mooi.” zegt hij zachtjes. Ik voel dat ik begin te blozen en kruip voorzichtig bij Joey op bed. “Ik weet niet zo goed wat ik moet doen.” zeg ik zenuwachtig “Wat je maar wil mop.” zegt hij terwijl hij voorzichtig zijn hand op mijn bovenbeen legt. Ik ga tegen hem aan liggen en hij kriebelt me door mijn haar. Het duurt eventjes voordat ik me wat minder gespannen voel en draai dan mijn gezicht naar hem toe. Onze eerste zoen is wat onwennig maar neemt wel de zenuwen weg.

Als ik opkijk zie ik dat Bas de kamer binnen is gelopen. In zijn boxer komt hij op de rand van het bed zitten. “Zag er goed uit hoor.” zegt hij en knijpt me plagend in mijn zij. “Wil je mij nu nog wel, of houdt je het voortaan bij Joey?” vraagt hij grappend. Bij wijze van antwoord, trek ik hem rustig naar me toe en zoen hem. Als ik mijn ogen open kijkt Bas me aan. “Mag ik kijken hoe je Joey pijpt?” vraagt hij. Aangenaam verrast door deze vraag, draai ik me weer terug naar Joey die er nog steeds heel relaxt bij ligt. Ik streel voorzichtig over zijn broek en voel dat hij toch al redelijk opgewonden is. Ik plant mijn handen aan weerszijde van zijn gespierde lichaam en geef hem een kus. Op zijn mond, in zijn nek en dan langzaam naar beneden.

Als ik zijn lul in mijn mond neem, kreunt hij van genot. “Ja dat kan ze goed hè.” hoor ik Bas achter me zeggen. Ik probeer me niet af te laten leiden maar het verbaasd me hoe chill de jongens met elkaar omgaan. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat Bas inmiddels ook zijn stijve lul tevoorschijn heeft gehaald en met zichzelf speelt terwijl hij zijn ogen op mij gericht heeft. Terwijl ik verder ga met waar ik mee bezig ben, voel ik een hand op mijn billen. Ik voel hoe mijn string uitgetrokken wordt en ril van genot als Bas zijn vingers op mijn clit legt.

“Ik wil je neuken lieverd, mag dat?” vraagt Bas met hese stem. Heel even kijk ik op van Joey’s lul om Bas aan te kunnen kijken en knik. Als hij bij me naar binnen glijdt, lukt het me bijna niet meer om Joey tegelijkertijd nog te verwennen. Na een minuutje lukt het me om me enigszins te herpakken en zie ik Joey weer genieten. Even later waarschuwt Bas me dat hij bijna op zijn hoogtepunt is. Ik kreun terwijl hij sneller begint te stoten en op de achtergrond hoor ik vaag Joeys stem: “Ja bro, geniet er lekker van.” zegt hij tegen Bas.

Als Bas klaargekomen is, loopt hij naar de badkamer en hoor ik hem de douche aanzetten. Joey kijkt me aan met zijn keiharde penis in zijn hand. “Zou je mij ook nog even willen voelen?” vraagt hij. Ik twijfel heel eventjes maar ben uiteindelijk toch te nieuwsgierig en laat hem zien hoe ik het lekker vind. Terwijl Joey en ik seks hebben, komt Bas er weer bij zitten. Zoals ik van Bas gewend ben is hij direct weer ready to go. “Ik kan zien dat je van Joeys pik ligt te genieten mop” zegt hij terwijl hij ons bekijkt. “Kom je zo nog even op me zitten? Ik weet dat je dan zo lekker klaar kan komen.” gaat hij verder.

Vlak voordat Joey klaarkomt, duwt hij zichzelf omhoog, geeft me een tik op mijn kont en gaat naast het bed staan met zijn lul in zijn hand. “Laat maar zien dan,” zegt hij “Ik wil je zien klaarkomen terwijl je Bas berijdt.” Het windt me op dat ze er beiden zo geil van worden om mij bezig te zien en dus heb ik er geen enkele moeite mee om bekeken te worden terwijl ik mijn natte poes op Bas zijn lul laat zakken. Ik beweeg op en neer terwijl Bas zijn duim tegen mijn clit aan houdt. We hebben dit al zo vaak gedaan maar elke keer weer kom ik schokkend klaar in deze positie.

Ik zet mijn nagels in zijn borst als ik mijn orgasme voel opkomen. Naast me zie ik hoe Joey steeds harder aan zijn lul trekt en uiteindelijk spuitend klaarkomt. Zijn climax brengt mij over het randje en terwijl mijn vagina samentrekt om Bas zijn lid, voel ik dat ook hij zijn hoogtepunt bereikt. Na al het geschok, gespuit en gesidder plof ik tussen beiden mannen neer op bed. “Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurd is.” fluister ik. De boys geven elkaar een highfive waar we vervolgens alledrie om moeten lachen.

Meer van Esther:

Pas op! Politie!

“Weet je wat je proeft?”

Toeval bestaat niet

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy