Weet je wat je proeft?

door Esther

Gezien jullie wel lekker gingen op het verhaal van mijn allereerste keer met een man in bed wil ik jullie het prachtige verhaal van de eerste piemel in mijn mond ook niet onthouden. Zoals jullie van me gewend zijn, is ook dit een redelijk scandalous verhaal, want met Es kan het nou eenmaal nooit normaal.

Mijn allerbeste vriendin, die ik inmiddels al twintig jaar ken, vierde haar achttiende verjaardag in een beachclub. Samen met haar familie, wat kennissen van haar ouders en een hele zooi vrienden van onze middelbare school vertrokken we met een bus vanaf Amsterdam centrum naar het strand. We hadden lekker veel tijd besteed aan het uitzoeken van de perfecte outfit. Iedereen zag er tiptop uit voor de beach b-day en al in de bus zat de sfeer er goed in.

Zodra we de bus uitstapten, lopen we door de duinen richting het strand. Als we bij de strandtent aankomen ziet alles er fenomenaal uit. Slingers, ballonnen, een uitgebreid buffet en een chef die net de eerste burgers op de barbecue legt: overal is aan gedacht. Met een vriendinnetje loop ik naar de bar om het eerste rondje te halen. Even later strijken we neer met onze drankjes op de veranda en kijken uit over het strand en de zee. “Proost!” zegt mijn vriendin terwijl ze me glimlachend aankijkt. “Op een onvergetelijke avond.” antwoord ik terwijl we onze glazen laten klinken.

Na wat drankjes op de veranda begint onze maag te rammelen. Bij het buffet scheppen we van alles wat op. Op het moment dat ik een tweede bord pak, komt er een jongen aangelopen die mijn aandacht trekt. Hij kijkt me aan met zijn grote blauwe ogen en vraagt of ik honger heb. “Altijd”, antwoord ik en knipoog naar hem terwijl ik nog wat salade opschep. Ik draai me om en voeg me bij mijn vriendinnen aan de lange tafel.

Als ik later opsta om onze lege borden weg te brengen zie ik een stukje verderop de jongen met de blauwe ogen zitten. Als hij opkijkt, kruisen onze blikken en glimlach ik vluchtig. Ik loop weg met de borden en wanneer ik weer terug kom zie ik hem ineens op mijn plek zitten. Aangenaam verrast loop ik op hem af en wurm mezelf tussen mijn vriendinnen en precies tegenover de man met de blauwe ogen. “Hey jij”, zeg ik.

Hij steekt zijn hand uit en stelt zich voor met een glimlach op zijn gezicht: “Jim. En dit is mijn broer Sjoerd.”

Een deel van mijn vriendinnen besluit naar binnen te gaan omdat de DJ net begonnen is met draaien en ik en één van mijn vriendinnetjes blijven achter met onze nieuwe vrienden: Jim en Sjoerd. We babbelen wat over hoe we hier beland zijn en al snel wordt duidelijk dat de vader van de broertjes een jeugdvriend is van de vader van ons feestvarken, maar dat de heren mijn jarige BFF zelf eigenlijk helemaal niet kennen.

Tijdens het gesprek zorgen de mannen er tactisch voor dat onze glazen continu gevuld zijn. Om beurten lopen ze heen en weer naar de bar en komen terug met nieuwe jägerbombs, die er bij mij sneller inhakken dan de 18-jarige ik had verwacht. Als Jim me vraagt of ik even met hem over het strand wil lopen, sla ik dat aanbod dan ook niet af. Even weg van de drukte en lekker de frisse zeelucht inademen klinkt als een uitstekend plan denk ik met mijn aangeschoten koppie.

Sleep on it
Photographer: Annette Sousa | Source: Unsplash

Ik wankel achter hem aan over het strand tot we ergens neerploffen. Met onze voeten in het zand zitten we naast elkaar. Hij slaat meteen een arm om me heen en ik kruip een tikkeltje onwennig tegen hem aan. We turen naar de zee en luisteren naar het geruis van het water. Ik merk dat ik, mede door de open bar, helemaal relaxt ben. Als Jim me voorzichtig zoent, ga ik er dan ook gretig op in. Zoenen is bekend terrein voor me, maar als ik plotseling een hand voorzichtig onder mijn shirtje voel kriebelen word ik wel een tikkeltje zenuwachtig.

Wederom duurt het een paar minuten voor ik aan het idee gewend ben, maar ik kan uiteindelijk wel genieten van zijn handen op mijn borsten. Plotseling schiet het idee door me heen dat Jim wellicht meer wil. Snel maak ik de overweging of ik ontmaagd wil worden op het strand, maar ik besluit toch dat ik daar nog niet aan toe ben. Als Jim me vraagt of hij mijn shorts mag open doen, schud ik dan ook mijn hoofd. “Nee,” zeg ik, “Maar jij mag je riem wel losmaken als je wil…” Hij kijkt me vol ongeloof aan en begint dan klungelig zijn broek open te maken. Als hij zijn jeans laat zakken zie ik dan eindelijk voor het eerst een penis in levende lijve. Ik probeer zo nonchalant mogelijk over te komen terwijl ik langzaam naar voren buig. Zenuwachtig maar vastberaden neem ik zijn lul in mijn mond. Ik heb geen idee wat ik moet doen en het enige wat ik me kan herinneren van de tips in mijn glossy’s is: geen tanden. Zo zit ik daar een paar minuten te klungelen terwijl Jim nog steeds niet lijkt te geloven wat hier allemaal gebeurt.

Als we teruglopen naar het feest zie ik Sjoerd en mijn vriendinnetje die ons op de veranda staan op te wachten. Nu pas realiseer ik me dat iedereen ons misschien wel gezien heeft. De paniek slaat toe en zonder iets tegen Jim te zeggen ren ik richting mijn vriendinnetje. “Oh my god” roep ik terwijl ik haar in de armen val. “Heb je ons gezien?” vraag ik voorzichtig.

“Vanaf hier kon je inderdaad zien dat er twee mensen aan het rollenbollen waren in het zand, maar maak je geen zorgen de rest is binnen en jullie waren niet te herkennen op deze afstand.” Opgelucht haal ik adem.

Plotseling staat Sjoerd ineens voor ons en vraagt: “Wat heb je met m’n broertje gedaan?”

“Oh Jim,” zeg ik “Die is volgens mij even naar het toilet. Hij zal zo wel weer te voorschijn komen.” Sjoerd komt naast me zitten en mijn vriendinnetje gaat weer terug naar binnen om verder te dansen met de rest. Het lijkt wel of ik een déjà vu heb want weer voel ik een arm om me heen.

Ik draai voorzichtig mijn hoofd en kijk Sjoerd aan. Nu pas valt me op dat hij heel andere ogen heeft dan zijn broertje. Zijn mysterieuze bruine ogen kijken me aan en als ik zenuwachtig begin te giechelen verschijnt er een ondeugende glimlach op zijn mond. Hij tilt zijn hand op en pakt me voorzichtig in mijn nek. Zonder dat ik het echt door heb, breng ik mijn gezicht naar het zijne. Onze lippen vinden elkaar en er volgt een korte zoen. Plotseling realiseer ik me wat ik aan het doen ben en trek dan abrupt mijn hoofd terug.

“Weet je wat je nu proeft?” flap ik eruit zonder na te denken “De lul van je broertje!” Ik lijk zelf meer in shock van de situatie dan Sjoerd. Ik probeer mijn excuus aan te bieden maar Sjoerd legt me uit dat hij zijn broertje juist een spannende avond gunt. We besluiten te doen alsof onze zoen nooit is gebeurd en gaan weer naar binnen om de rest van de avond gezellig te dansen en drinken met al onze vrienden.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy