Mixed feelings

door Esther

Na wat geklets op Hinch, besluiten we dat het tijd is voor een date. Reinier komt uit Haarlem, maar vindt het geen enkel probleem om een avondje naar Amsterdam te komen als dat betekent dat ik hem een leuke bar ga laten zien. Dit was allemaal pre-corona natuurlijk. Ik vraag hem mee naar de oesteravond in The Tailor Bar en vertel hem over de "Call it a night" cocktail bij Lotti's. Lotti's is de gezellige bar van het Hoxton, een hip hotel op de Herengracht. Op het menu staat een cocktail van zestig euro die je na tien uur ‘s avonds kan bestellen. De cocktail zelf is niet bijzonder groot of heel exclusief maar als er een kamer vrij is, krijg je die erbij en kan je dus voor een klein bedrag een nachtje in een van Amsterdams meest geliefde hotels slapen. Reinier is enthousiast over mijn plannen, dus besluiten we elkaar te ontmoeten bij de Tailor Bar in Hotel Krasnapolsky en als het gezellig is, halverwege de avond naar Hoxton te verkassen waar we altijd nog kunnen besluiten om de cocktail met kamer te bestellen.

Op de dag van onze date ben ik met een vriendin aan het winkelen in Rotterdam. Chaotisch als ik ben, vergeet ik de tijd en besef ik me veel te laat dat ik allang in de trein had moeten zitten als ik op tijd had willen zijn voor mijn date. Ik app Reinier, dat ik nog in Rotterdam ben en of hij het goed vindt om een uurtje later af te spreken. “Ik ben al onderweg, mop.” antwoordt hij. Ik check mijn NS planner maar zelfs als ik nu direct ga haasten, kom ik een half uur te laat. Ik vertel Reinier eerlijk dat hij even op me zal moeten wachten en stuur zijn foto door naar mijn vriendjes achter de bar met het verzoek of ze een beetje lief voor hem willen zijn.

Veertig minuten te laat ren ik uiteindelijk de bar in. Ik zie Reinier meteen zitten en loop vastberaden op hem af. “Lief dat je hebt gewacht,” zeg ik terwijl ik naast hem ga zitten. Ik voel me een beetje opgelaten maar doe mijn best om een leuk gesprekje te voeren. “Hebben de mannen achter de bar je wel een beetje verwend?” vraag ik. Hij laat me zijn cocktail proeven, wat gelukkig het ijs een beetje breekt. Als ook ik een drankje voor mijn neus heb, kom ik langzaamaan een beetje los. We babbelen met elkaar en af en toe met de bartenders die ik allemaal vrij goed ken totdat Reinier voorstelt om in een rustig hoekje te gaan zitten.

We verkassen naar een knus plekje waar we een beetje uit het zicht zitten. Nu we samen op een bank zitten, in plaats van ieder op onze eigen barkruk, is het onvermijdelijk dat je elkaar af en toe aanraakt. Zijn been komt af en toe lichtjes tegen het mijne en hij legt na een tijdje zelfs zijn arm om me heen. We babbelen over vakanties, mooie restaurants en werk. Hij werkt als rechercheur en vertelt trots hoe hij meegewerkt heeft aan een aantal grote zaken. Als we de derde cocktail op hebben, kijkt hij me aan. “Wilde je nog naar die andere hotelbar?” vraagt hij.

“Vind ik geen slecht idee,” zeg ik en glimlach naar hem. Terwijl hij nog even naar het toilet gaat, reken ik snel af. We trekken onze jassen aan en lopen op ons gemakje van de Dam naar de Herengracht.

De bar is niet overvol, maar er zitten net genoeg mensen om ervoor te zorgen dat het gezellig aanvoelt. We kiezen een plekje vlakbij de bar en ploffen neer in de comfortabele lounge stoelen. Hij bestelt een glas wijn en ik vraag de bartender om een Naked & Famous. Ik heb steeds meer het idee dat we wel klikken. Het gesprek verloopt inmiddels compleet moeiteloos dus als hij na een tijdje vraagt of ik de “Call it a night cocktail” nog wil bestellen, knik ik. De bartenders vertellen ons, dat er een kamer beschikbaar is en dat we zo bij de receptie kunnen inchecken.

Na de check-in staan we samen in de lift naar de derde verdieping. Onze kamer blijkt aan het einde van een lange gang. Hij scant de keycard en opent de deur. Een tikkeltje gespannen, stap ik de hotelkamer in. De kamer is trendy ingericht maar wel iets kleiner dan ik verwacht had. Er is geen bank of zitje, dus we zijn direct aangewezen op het bed. “Ik ga even naar de wc,” verkondig ik en trek snel de badkamer deur achter me dicht. Ik check even mijn make-up in de spiegel en zet dan de kraan open zodat Reinier me niet hoort plassen. Ik was mijn handen, spuit een beetje deo en haal snel een nat doekje tussen mijn benen door.

Opgefrist en wel ga ik ietwat ongemakkelijk op het bed liggen. Ik lach naar Reinier en hij vraagt me om wat dichterbij te komen. Ik schuif zijn kant op terwijl hij verder vertelt over een vriendin van hem die in een losbandige periode al haar wilde seksuele fantasieën waar gemaakt had. Terwijl hij vertelt, aait hij me ineens over mijn hoofd. Uit een soort reflex, trek ik mijn hoofd weg.

“Vind je dat niet fijn?” vraagt hij verbaasd.

“Eh nee,” antwoord ik. “Eigenlijk niet nee. Voel me net een kat als je me zo aait.” zeg ik.

Hij lijkt in de war van mijn reactie en vraagt of ik er überhaupt niet van houd om aangeraakt te worden.

“Oh ja op zich wel hoor, maar ben niet echt een knuffelkont,” verklaar ik.

“Hoe komt dat?” vraagt hij op een bijna bezorgde toon. “Is er iets gebeurd waardoor je getraumatiseerd bent?”

Geïrriteerd kijk ik hem aan. “Nee,” antwoord ik een beetje bozig. “En als je nu gaat vragen of ik daddy issues heb, ben ik weg.”

Hij probeert nog even door te vragen over mijn dateverleden, waarom ik nog nooit een serieuze relatie gehad heb en hoe het was om op te groeien met gescheiden ouders tot ik verkondig dat ik ga slapen. Ik doe mijn kleding uit, kruip in lingerie onder de dekens en draai me met mijn rug naar hem toe. Op de een of andere manier ben ik zwaar geïrriteerd door zijn vragenvuur. Ik kan er heel slecht tegen als mensen denken dat ze dwars door je heen kunnen kijken en op een eerste date allerlei persoonlijke vragen stellen die insinueren dat je een probleemgeval bent. Terwijl ik in het donker voor me uit lig te staren, vraag ik me af of Reinier inmiddels in slaap is gevallen zodat ik weg kan sneaken zonder dat hij het merkt.

Als ik ‘s ochtends wakker word, besef ik me dat ik toch in slaap gevallen ben. Ik hoor geroezemoes op de gang en een diepe zucht naast me in bed.

“Goeiemorgen Es,” zegt Reinier zachtjes. Ik draai me om en kijk in zijn ogen. Ondanks dat ik me gisteren dood geërgerd heb aan de beste man, kan ik niet ontkennen dat hij een knap koppie heeft. Aangezien hij denkt dat ik een koude kikker ben die helemaal niet aangeraakt wil worden, is het aan mij om de eerste stap te zetten.

“Goed geslapen?” vraag ik terwijl ik zachtjes zijn arm begin te kriebelen. Hij kijkt van mij naar mijn hand op zijn arm en weer terug. “Eh, ja eigenlijk niet zo goed.” zegt hij. “Nee het is gehorig hier, hè,” antwoord ik terwijl ik voorzichtig iets dichter bij hem kom. Hij begrijpt mijn hint en leunt op zijn beurt ook voorover. Onze lippen vinden elkaar moeiteloos en de eerste kus is verrassend aangenaam. We zoenen zacht en onze handen verkennen elkaars lichamen. Ik voel hoe zijn hand mijn rug streelt en hoe hij vervolgens behendig mijn bh losmaakt. Als hij zijn mond naar mijn tepels brengt, duw ik hem zachtjes weg.

“Daar houd ik niet van,” zeg ik. Heel even ben ik bang dat hij weer allerlei vragen gaat stellen, maar hij houdt zich in.

“Mag ik wel met mijn handen aan je borsten zitten?” vraagt hij. Ik knik bevestigend en ga ongestoord verder waar ik gebleven was. Als ik met mijn nagels over zijn rug ga, rilt hij helemaal van genot. Zachtjes duw ik hem op zijn buik en ga zelf half rechtop zitten zodat ik zijn hele rug eens goed kan kriebelen. Hij kreunt als mijn nagels over zijn huid glijden en ik verbaas me over hoe intens zijn reactie is.

Na de kriebelsessie draait hij zich om. “Nu ga jij genieten,” zegt hij en kijkt me aan met een beestachtig geile blik in zijn ogen. “Ga liggen.” commandeert hij. Ik doe wat hij vraagt en ga ontspannen op mijn rug liggen. Hij kust me in mijn op mijn mond, in mijn nek en bijt dan zachtjes in mijn oor. Zijn handen glijden over mijn borsten en pakken me dan stevig vast in mijn taille. Hij likt eerst heel voorzichtig de binnenkant van mijn dijen waarop ik direct een rilling door mijn lijf voel gaan. Met beleid likt hij zachtjes mijn schaamlippen om uiteindelijk bij mijn clit te eindigen. Zachtjes beweegt zijn tong op en neer terwijl ik mijn eigen adem hoor verzwaren. Hij laat zich niet afleiden door mijn gekreun en blijft doorgaan in exact hetzelfde, heerlijke tempo tot ik voel hoe mijn rug kromt en ik de lakens vastgrijp.

Hij laat me even bijkomen en vraagt dan of ik een condoom bij me hem. Snel grijp ik naar mijn tasje dat gelukkig naast het bed ligt en vis er een condoom uit. Hij opent de verpakking en schuift vlug het condoom om zijn harde penis. Hij knipoogt naar me als hij voorover buigt en duwt dan rustig zijn lul bij me naar binnen. Ik knijp ik zijn arm en kreun zachtjes als ik hem in me voel. Hij begint rustig en stoot dan steeds iets sneller tot hij ineens stopt.

“Doggy,” zegt hij. Het kost me een paar seconde om te beseffen wat hij wil en draai me dan snel om. Als ik op handen en knieën zit, grijpt hij me weer vast en glipt moeiteloos mijn natte poes in. Inmiddels is hij te geil om het rustig aan te doen en stoot hard en diep. Ik zak door mijn armen en bijt in het kussen. Voor ik het weet, hoor ik Reinier één keer hard kreunen en voel ik hoe hij klaarkomt.

Uitgeteld komt hij naast me op bed liggen. Ik laat hem even bijkomen en vraag dan of ik eerst de douche in zal springen. Drie kwartier later staan we beneden bij de receptie om onze sleutels in te leveren. We lopen het hotel uit en nemen ietwat ongemakkelijk afscheid. Als ik naar mijn fiets loop, denk ik na over deze toch ietswat rare date. Ik check mijn telefoon en zie een berichtje van een vriendin. “Wat vond je van je date?” vraagt ze. “Hmmm lastig,” typ ik. “Heb een beetje mixed feelings over deze vent.”

Dit vind je ook leuk

1 reactie

Desiderius Lustig 25 januari 2021 - 17:26

Verbaas me altijd over mixed feelings, en dan toch…
Hier beschrijf je het haarscherp!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy