Sexy verhaal: Een golvend orgasme (+podcast)

door Alicia

Het stuk wandelen naar het strand is steil naar beneden, het is een stuk waarvan je op de heenweg al weet dat de terugweg zwaar wordt. Toch heb ik het er steeds weer voorover om deze route in mijn pauze af te leggen. Het is een moment van rust voordat ik moet aantreden voor de gasten vanavond tijdens de avondvoorstelling in de hotelbar. Mijn aanwezigheid is gewenst door de reisorganisatie, zichtbaarheid voor de aangeschoten vakantiegangers indien er vragen zijn.

Eenmaal aangekomen bij het baaitje dat verstopt ligt tussen de rotsen, verbaas ik me er weer over hoe de hordes toeristen van het strand af gaan op het moment dat het daar juist het fijnste is. Ergens ben ik er blij om, want juist de vertrekkende lui met zwembanden, luchtbedden, koelboxen en jengelende kinderen maakt het voor mij op dat moment een oase van rust.

De oude iets te zware man van de bedjes, begroet me vriendelijk.

Hola Señorita“. Hij heeft glanzend grijs haar en een chronische beach look door het leven aan de kust. Elke dag reserveert hij vanaf zes uur een ligbed voor me, zo dicht mogelijk aan de branding.

Hola señor, gracias“, zeg ik.

De strandwacht zit op zijn hoge stoel en is zoals een strandwacht hoort te zijn. Sexy, net ouder dan ik en iets te gebruind. Zijn opvallend rode shirt zit strakgespannen om zijn gespierde lichaam. Hij heeft een ruw baardje en een mysterieuze donkere zonnebril en hij draagt een pet. Het is onmogelijk enige vorm van zijn gezicht te zien en toch vind ik hem aantrekkelijk. Hij kijkt even, keurend over de rand van zijn zonnebril en knikt vriendelijk naar me. Ter begroeting gun ik hem een knikje en een enigszins verlegen glimlach.

De Spaanse zon heeft rond zes uur iets van haar kracht verloren, een parasol heb ik niet nodig. Het enige dat ik bij me heb is een strandlaken, zonnebrand een boek en een fles water. Ik groet de oude man beleefd en volg mij dagelijkse routine. Mijn lange, oversized spijkeroverhemd trek ik uit en ik ga liggen in enkel mijn witte bikinibroekje.

Ingesmeerd en wel pak ik het boek dat mijn vriendin me gaf op de avond voor mijn vertrek.

Kom je ook‘ heet het en het is een orgasmegids voor vrouwen. Echt een aanrader, vond ze. Ik wist niet dat ik daarvoor een gids nodig had maar, inmiddels ben ik halverwege en ik moet zeggen dat ik nieuwe technieken leer waar zelfs de meest bedreven Spaanse man nog van kan leren.

Na verloop van tijd beginnen mijn ogen branderig te voelen van het lezen. De vermoeidheid van een dag, aandacht geven aan de gasten, komt boven en ik realiseer me hoeveel energie deze baan me eigenlijk kost. Het boek leg ik opzij en langzaam zak ik weg in een te lang uitgestelde siësta.

Mijn handen liggen kennelijk boven mijn hoofd als ik iets langs mijn polsen voel glijden. Even kietelt het, maar daarna voel ik hoe mijn handen door degene die de stof bedient bij elkaar worden geknoopt. Ik wil mijn ogen opendoen, kijken wat er gebeurt maar het is te laat, mijn ogen zijn al afgedekt door een opgerolde handdoek.

Verstijfd van opwinding en angst blijf ik roerloos liggen. Tijd om na te denken is er niet, voor ik het weet voel ik hoe lauwe stroperige druppels op mijn buik vallen. Mijn ademhaling gaat sneller en in een soort onverklaarbare roes laat ik het blijkbaar allemaal gebeuren. Handen, groot en ruw verspreiden de substantie over mijn buik en mijn borsten. Ik ruik de kokosachtige geur van mijn eigen zonnebrand en gek genoeg is het die vertrouwde geur die me iets laat ontspannen.

De onbekende smeert elke centimeter van mijn huid in en als hij met zijn vingers langs de rand van mijn bikinibroekje glijdt trekt er een rilling door me heen. Ondanks de warmte heb ik kippenvel. Hij kneedt mijn borsten en mijn tepels worden stijf. Er ontstaat een onverklaarbare hitte tussen mijn benen die warmer is dan de zon. Zodra mijn verlangen begint te groeien stopt hij, net zo abrupt als hij begon. Om me heen hoor ik het knarsen van het zand, hij beweegt. Zou hij vertrekken? Nee, hij is nog niet klaar met me en hoe bizar het ook klinkt, het stelt me niet teleur.

Ik voel diezelfde druppels landen op mijn benen. Ze druipen langs mijn dijen alsof het mijn eigen geile vocht is. Weer zijn daar die handen, mannenhanden die langzaam heen en weer glijden over dat deel van mijn lichaam en mijn geprikkelde huid beschermen regen de zon. Traag masseert hij mijn benen, waarbij hij net niet de tintelende plek raakt.

Mijn lichaam kronkelt als een krolse kat die vraagt om aandacht en hij gaat door met zijn spel. Ik voel hoe zijn hand omhoog glijdt en hij zijn weg vindt in mijn broekje. Er ontsnapt me een zucht van verlichting. Zo dichtbij. Zo lekker. Ik kreun zacht en ben me niet meer bewust van mijn omgeving. Het enige dat ik voel is de aanraking van een vreemdeling. Zijn vingers glijden tussen mijn schaamlippen door en als hij voelt hoe nat ik ben en aarzelt hij geen seconde. Hij duwt tergend langzaam twee vingers bij me naar binnen en begint ze rustig heen en weer te bewegen. Zijn tempo is hemels en het kloppende gevoel tussen mijn benen wordt steeds heviger. De onmiskenbare fysiek reactie van mijn lichaam stimuleert hem verder te gaan. Het is alsof hij mijn lichaamstaal als geen ander begrijpt, al kent hij me niet.

Met zijn andere hand kriebelt hij langs mijn navel naar beneden, zijn warme vingers op mijn plakkerige huid voelen goddelijk. Hij daalt af naar mijn clitoris en met zijn duim draait hij rondjes. Niet te hard, niet te zacht, de druk uitstekend en op de juiste plek. Ondertussen ploeteren de twee vingers van zijn andere hand in een vast ritme in en uit me. Het is ongekend lekker en plat gezegd… geil. Wie deze man ook is, hij kent het vrouwelijk lichaam. De manier waarop hij me bewerkt is volgens het boekje en perfect uitgevoerd. Keer op keer kom ik bijna klaar.

Als een ware golfbeweging trekt het genot door mijn lichaam tot hij de druk vermindert en de golf zich weer terugtrekt. Hij speelt met me, kwelt me, laat me elke spier in mijn lichaam aanspannen en weer ontspannen. Het is intens en vermoeiend. De warmte stijgt door de opwinding naar mijn hoofd waar kleine zweetdruppels ontstaan. Het wordt me bijna te veel. Hij reageert, en voert de druk op. Kundig laat hij mijn orgasme weer opkomen maar, nu stopt hij niet. Hij gaat verder en het is niet meer tegen te houden, ik kan niet meer. De golf slaat om en raast in een soepele beweging door mijn lichaam.

Geschrokken kom ik overeind. Ik zit rechtop, mijn ogen moeten wennen aan het licht. Mijn handen zijn niet gebonden en mijn ogen niet bedekt. Zenuwachtig kijk ik om me heen, er is niemand. De oude man zit zijn krant te lezen en de strandwacht kijkt vragend naar me. Ik knik en maak een handgebaar dat alles oké is. Die man denkt vast dat ik last heb van een zonnesteek of iets dergelijks. Maar het enige waar ik last van heb is de hevigheid van mijn droom en de natte plek in mijn witte bikinibroek.

Tales by Alicia is een opwindend verhalenbundel geschreven door Alicia Chris. De verhalen zijn geïnspireerd door het dagelijks leven en versterkt door haar zinderende fantasie. Alicia ziet erotiek in elke dag, laat je meenemen en inspireren door haar verhalen.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy