Sexy verhaal: De Italiaanse Belg

door Alicia

We ontmoetten de Italiaanse Belg in een typisch Engelse pub op het eiland. Hij was matig aantrekkelijk met zijn lange lichaam en spitse neus. Toch viel hij op met zijn donkere haren tussen de veelal blonde mollige Engelsen. Wij waren misplaatst tussen de bruine krukken en rode banken. Te netjes gekleed, duidelijk niet van plan onze avond in een pub door te brengen. We konden simpelweg geen club vinden en eindigden bij de enige bar waar livemuziek klonk. Hij sprak ons aan en in eerste instantie antwoordden we uit beleefdheid. Toen we erachter kwamen dat hij uit België kwam en ook Vlaams sprak werd de communicatie een stuk makkelijker. Hij was voor zijn werk als piloot met collega’s op het eiland. De Belg was anders dan de rest, vriendelijker en hij probeerde niet te veel op te vallen. Maar hij was de aandacht voor zijn collega’s kwijt en had alleen nog maar oog voor Anna. Het was duidelijk dat hij zijn zinnen had gezet op mijn vriendin.

Het praten ging over in een dansje en het dansen werd steeds inniger tot het overig in de eerste zoen. Wat ze allemaal te bepraten hadden kon ik niet horen, maar ik zat lekker aan de gin aan de bar alles te bekijken. Af en toe kwam er een man op me af die ik subtiel afwimpelde. De Belg en Anna werden steeds intiemer en ik zag hoe ze opbloeide door zijn aandacht. Het was leuk om te zien. Nadat ze bijna uit de pub gezet werden vanwege hun obsceen gedans was het tijd om te gaan.

“Hij vraagt of ik mee ga. Dat kan toch niet?” zei ze. Ik hoorde twijfel in haar stem, maar bovenal verlangen.

Ze wilde mee met hem mee, zich weer jong en vrij voelen. Onbevangen zijn alsof ze negentien was. Ik gunde haar dat. We waren hier, ver weg van bekenden. Het was een unieke kans die ze moest benutten, vond ik. Daar was ik op dat moment van overtuigd.

“En jij dan?”

Anna wilde mij niet alleen laten. Een van de ongeschreven regels van onze reizen is dat we altijd bij elkaar blijven.

Ik vond het te leuk om haar zo te zien genieten. De enige voorwaarde die ik stelde was dat zij en Giovanni mij eerst naar mijn hotel zouden brengen. Onder geen beding zou ik alleen of met een andere man teruglopen. Giechelend als twee pubermeisjes liepen we ieder aan een arm van de Belg naar ons hotel. Ik stapte de lift in en Anna vertrok met haar piloot voor de nacht.

Nu sta ik hier, alleen, op de sobere hotelkamer. Dit was niet hoe ik mijn eerste avond op het eiland had bedacht. Onrustig loop ik heen en weer. Hebben we hier we goed aan gedaan? Ik ga zitten op het bed dat zo hard voelt als een kampeermatje.

Met trillende handen kijk ik op mijn telefoon, nog geen bericht van Anna. Ze zou me appen als ze er was, dat is alweer een half uur geleden.

Ik moet kalmeren, niet in paniek raken nu en ik schenk een beker wijn in. Lauwe witte wijn uit plastic smaakt nergens naar, maar voor nu volstaat iedere vorm van alcohol. Toen we in de pub stonden leek dit ons een goed idee. Spannend en avontuurlijk alles wat Anna op hoopte te vinden op Malta. Maar nu ik alleen ben en niet weet wat er gaande is komen er allerlei doemscenario’s in me op. Ik denk terug aan de documentaire over Ted Bundy en de Netflix-serie You. Ik zie de nieuwsmeldingen al voor me.

'Gescheiden vrouw op Malta dood gevonden op een hotelkamer. Ze laat twee kinderen achter.'

Dit kan niet, ik ben haar vriendin. Ik moet haar bellen en haar vragen naar huis te komen. Net als ik mijn telefoon pak licht het scherm op. Het is Anna. Ze leeft nog.

'Alles oké hier. De kamer is waanzinnig luxe en Giovanni is respectvol en lekker. Het wordt een wilde nacht, details krijg je morgen bij het ontbijt.'

'Geniet ervan X.', stuur ik terug.

Mijn kennelijk overdreven ongerustheid zakt wat weg. Als het kon had ik mijn lief gebeld en hem alles verteld over deze bijzondere avond, maar hij zou zo midden in de nacht alleen maar ongerust worden.

Het is inmiddels bijna drie uur en ik weet dat ik moet slapen, maar ik ben hyper. Ik denk aan Anna daar op die kamer. Ik zie haar petite lichaam voor me naast zijn lengte. Zou hij goed geschapen zijn? In mijn gedachte heeft hij de perfecte pik met de juiste kromming. Hij is gespierd en heeft geen borsthaar. De kamer is ruim en bedekt met weelderig grijs vloerbedekking. Hij belt roomservice en bestelt champagne voor ze. Ja, zo moet het gaan. De beelden worden me steeds duidelijker, het is alsof ik zelf in de kamer aanwezig ben en vanuit een donker hoekje meekijk. Mijn lichaam reageert op mijn fantasie alsof ik naar een pornofilm kijk en mijn slipje wordt nat.

Ik graai mijn rabbit van BLOOM uit het rolkoffertje naast mijn bed. De trilstand zet ik zacht en ik streel over mijn hemdje langs mijn borsten.

Ik zie Anna voor me, naakt zittend op haar knieën op een kingsize bed met smetteloos witte lakens.

Zijn lange lichaam is achter haar, hij duwt zijn trots in en uit haar, langzaam rekt hij haar op. Het condoom om zijn pik glanst van haar vocht. Hij versnelt zijn bewegingen en houdt haar stevig vast zodat ze niet wegzakt in het matras.

Mijn speeltje begeleid ik naar beneden mijn slip in. Moeiteloos glijdt de siliconen staaf bij me naar binnen. Ik veeg om het bloempatroon om de stand te verhogen.

Met een krachtige beweging tilt hij Anna op en legt haar met haar rug op het bed. Zonder omhaal spreidt hij haar benen zo ver ze kunnen. Dan knielt hij voor haar en likt vol overgave. Haar lichaam kronkelt en ik hoor hoe ze het uitgilt van genot. Mijn lichaam gaat mee op hun ritme. Het is bijna alsof ik ernaast lig en hij met zijn tong ook mijn gevoelige plek raakt. De seksuele spanning gevoed met een vleugje gevaar is ongelofelijk geil. Iedere spier in mijn lichaam spant zich aan, het is alsof het apparaat en de beelden in mijn hoofd feilloos samenwerken. Uitstellen lukt niet, het overkomt me sneller dan ik wil, die vertrouwde golf van genot. Trillend kom ik klaar, te kort en zo heftig dat het bijna pijnlijk is.

Het duurt even voor mijn lichaam stopt met rillen. Als ik ben bijgekomen, maak ik de rabbit schoon en stop 'm snel weer onderin mijn koffer. Met het volste vertrouwen dat er goed voor Anna gezorgd wordt, val ik in slaap.

The Violet Rabbit Vibrator

Smaakt dit verhaal naar meer? Shop dan ons speeltje van de maand: The Violet Rabbit vibrator van het nieuwe merk BLOOM. Het unieke aan deze reeks is de swipe-technologie waarmee je de trillingen harder of zachter zet. Geloof ons: dat wil je ook ervaren! Je shopt The Violet Rabbit nu voor € 67,96 op EasyToys.nl.

violet rabbit vibrator easytoys

Beeld: Pinterest

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy