Speeltje van de maand: Panthra Asha Lipstick Vibrator

door Lotte

Nieuwe, maand, nieuwe toy. Juli alweer. De hot girl summer kan nu echt beginnen. Of je nou een relatie hebt of niet, deze zomer draait om je beste sexual self zijn. Deze panter bullet vibe met heuptasje past daar nou perfect bij.

Waarom de lipstick vibrator

Een lipstick (of bullet) vibrator is de perfecte toy voor verschillende situaties. Dankzij het bescheiden formaat is het ideaal om in je tasje mee te nemen als je bij je quarrel blijft slapen. Of wanneer. Een bullet is een ideaal speeltje voor solo, maar ook vooral tijdens seks met een partner. Je kunt de mini-vibrator bij alle standjes gemakkelijk tussen je benen brengen.

De Pantha Asha lipstick vibrator op een rijtje:

  • 10 vibratiestanden
  • Discreet lipstick design
  • Handig om mee te nemen
  • Waterproof
  • Oplaadbaar

Prijskaartje: € 49,95 bij EasyToys

Onze mening over de Panthra Asha Lipstick Vibrator

Eerste indruk

“Een lekker gek printje, ik houd er van wel. Door het pantermotiefje ben ik gelijk nieuwsgierig naar deze toy. Het heuptasje dat je er gratis bij krijgt, vind ik ook helemaal leuk voor een festivalletje. Ik ben verder erg benieuwd naar de prijs-kwaliteitverhouding. Deze Panthra toy is 49,95 euro, wel aan de dure kant voor een bullet vibrator dus ik ben zeer benieuwd wat ie allemaal kan. Let’s try!

Standen en trillingen

“Wauw, oké. Deze lipstick vibrator is wat je kunt noemen een ‘kleine krachtpatser’. Ik had echt niet verwacht dat er zulke heftige trillingen uit zo’n kleine vibo kunnen komen. Je kunt verschillende ritmes die je kunt ervaren. De standaard constante trillingen, maar ook golvende, opbouwende en ‘knipperende’ vibraties. Door op het knopje te klikken kun je afwisselen tussen de trillingen. De eerste vier standen zijn een constante trillingen die steeds iets harder gaat. Dan volgen de diverse niet-constante ritmes. Door de krachtige vibraties is de toy niet 100% stil, maar ook niet alsof je buren denken dat je aan het elektrisch tandenpoetsen bent.”

Must have

“Een mini-vibrator is superhandig voor tijdens de seks met een partner, of mee te nemen of als handzaam speeltje. De Panthra Asha Lipstick Vibrator is wat duurder dan de meeste van haar soort, maar het werkt ook veel beter! De vibrator zijn enorm krachtig voor het bescheiden formaat. Hij is ook nog waterproof, dus je kunt ‘m ook makkelijk naar de douche smokkelen en daar losgaan. Ik zou deze aanraden aan iedereen! Je krijgt echt waar voor je geld.”


Beeld: Pexels/EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy