Speeltje van de maand: Satisfyer panty vibrator

door Yentl

Het speeltje van de maand juni is een wel hele fijne. Namelijk de Satisfyer Panty Vibrator. Deze toy, je raadt het al, past perfect in je slip! Met de aankomende zomermaanden, korte rokjes en blote benen is het hoogtijd om dit speeltje een testronde te geven.

Waarom de Satisfyer panty vibrator?

What’s not to love? Een klein, charmant en vibrerend speeltje dat je in je ondergoed plaatst en dat bediend kan worden met een app! Dit verkoopt zichzelf, toch? Dankzij de magnetische sluiting blijft de toy prima op de juiste plek zitten. Zorg dat je lover de app installeert en geniet samen van een spannend onderonsje, waar je maar wil! De app is gratis te downloaden en ook zonder kan je van dit speeltje genieten. Het stukje zaligheid beschikt over maar liefst acht verschillende vibraties en is waterproof! Boffen wij even dat wij ‘m mochten uit testen.

De Satisfyer panty vibrator op een rijtje:

  • Draagbare oplegvibrator
  • Met magnetisch klik systeem
  • Krachtige motor
  • Ideaal voor koppels
  • Te connecten met de Satisfyer App
  • Creëer zelf talloze vibraties
  • Wereldwijd te bedienen
  • Waterproof
  • Oplaadbaar met USB-kabel
  • Kleur: Rood

Prijskaartje: € 39,99 bij EasyToys.nl

Onze mening over de Satisfyer Panty Vibrator

Eerste indruk

“Mooie kleur en het ziet er spannend uit! Dit is echt een speeltje dat verder gaat dan je slaapkamer en waar je betreft omgeving mee kan experimenteren. De toy komt in een mooie verpakking zoals je van Satisfyer gewend bent en inclusief duidelijke uitleg. Ook voelt het speeltje vrij zacht aan, wat erg fijn is.”

Standen en trillingen

“Zoals eerder aangegeven heeft het speeltje acht verschillende vibraties. Van lichte constante trillingen tot aan hevigere trillingen en verschillende ritmes. Op deze manier zit er sowieso iets bij wat het klusje voor jou klaart! Aan beide uiteinden zitten motoren die de vibraties afgeven. Erg sexy dus! Ook zijn de vibraties zo goed als geluidloos, zeker all the way in je slipje en in een rumoerige omgeving. Niemand die hoort wat er bij jou down under gebeurt.”

Gebruik

“Het speeltje is heel gemakkelijk op te laden met de USB-oplaadkabel. Aan de bovenkant van het speeltje zit een knopje waarmee je de vibraties kunt bedienen. Zodra je het speeltje in je slipje heb geplaatst, ‘klik’ je het speeltje vast door middel van het magnetisch kliksysteem. Werkt prima, de toy blijft gewoon op de juiste plek zitten! Wat wel jammer is, is dat er vrij weinig informatie over de app bij zit. Maar gelukkig komen we daar anno 2022 met wat speurwerk prima uit.”

Must have?

“Absoluut! Dit speeltje is spannend! Alleen het idee van het speeltje brengt al een ondeugende spanning met zich mee en de voorpret is niet anders. Na een testrondje in de bioscoop kan ik niet wachten om de controle uit handen te geven tijdens een familiedinertje.”

DIT FIJNE SPEELTJE SHOP JE (GEHEEL DISCREET) BIJ EASYTOYS.NL

speeltje

Beeld: Eigen fotografie/EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy