10 spannende manieren om sorry te zeggen tegen je partner

door Phlox

Als je in een vaste relatie zit is het waarschijnlijk wel herkenbaar: meningsverschillen, irritaties of ruzietjes waarvan je denkt: ‘hoe zijn we hier nou weer beland?’ Vooral als het stiekem misschien wel een klein beetje jouw schuld was. No worries, het gebeurt iedereen, maar hoe kan je het beste 'sorry' zeggen? Niet in woorden, maar in spannende daden…

1. Sexy massage

Je partner verwennen met een (spicy!) massage is natuurlijk dé manier om te laten zien dat je spijt hebt van wat er dan ook fout is gegaan die dag. Steek wat kaarsjes aan, zorg dat je fijne olie in huis hebt, dim de lichten… En met deze erotische massagetips is succes gegarandeerd!

2. Booze it up

Drank kan natuurlijk niet álles oplossen, maar een wijntje of twee maakt de sfeer sowieso wat losser waardoor het ‘goedmaakgesprek’ waarschijnlijk een stuk minder stroef zal gaan. Dus: ga er lekker voor zitten, schenk jullie lievelingsdrankjes in en zie hoe ver jullie komen!

sorry

3. Laat je Spotify het woord doen

Wil je sorry zeggen maar weet je niet zo goed hoe je dat duidelijk moet maken? Let the music do the talking! Zet hun favoriete artiest of playlist op als een soort vredesoffer en wacht tot het de ruimte een beetje ontdooit. Wil je de sfeer een hele andere kant op sturen? Daar kan onze sexy playlist zeker mee helpen!

4. Fotosessie

Dé manier om je partner eraan te herinneren hoe lief en leuk je bent is door ze een visual reminder te geven. Doe een solo fotoshoot (die je zo sexy en uitdagend kunt maken als je zelf wil!) en geef het afgedrukte eindresultaat cadeau. Superlief! Je zou ze natuurlijk ook kunnen WhatsAppen of DM’en, maar, you know… Dat maakt het wel iets minder romantisch.

sorry

5. Lingerie

Of je het nou zelf draagt of cadeau wil geven: mooie lingerie wordt sowieso altijd wel gewaardeerd. Zoek een beetje in de duurdere collecties (zeker als je het voor iemand koopt wil je wel met goede kwaliteit aankomen!)

Wel even goed om te vermelden: deze manier van sorry zeggen werkt waarschijnlijk alleen bij de niet-zo-serieuze meningsverschillen. Voor grotere ruzies moet je misschien met iets groter geschut komen.

6. Date night

Met een romantische, goed geplande date kun je eigenlijk niet de mist in gaan. Neem je partner mee voor een avondje wandelen, eten, sterren kijken, you name it! Inspiratie nodig? Dit zijn 10 leuke date ideeën die ook nog eens coronaproof zijn.

7. Chef’s special

Er wordt niet voor niets gezegd dat liefde door de maag gaat! Als je echt iets goed te maken hebt is de kans groot dat je met het maken van hun lievelingsdiner al een heel eind komt. Geen held in de keuken? Met Uber Eats bereik je je doel waarschijnlijk net zo goed. Het gaat tenslotte om het idee!

sorry

8. Maak het hun feestje

Heb je bijvoorbeeld de favoriete theepot van je partner kapot laten vallen en wil je dat voorval zo snel mogelijk achter jullie laten? Gun hen al je aandacht en kijk wat voor damage control er gedaan kan worden om te laten zien dat het misschien niet zo’n handige actie was. Hun favoriete serie meekijken, meegaan naar die ene winkel waar je normaal nooit zin in hebt? You got it, babe. Sorry btw.

9. Bloemen

Het is een echte klassieker, maar niet zonder goede reden! Als je echt even niet meer weet wat je met de situatie aan moet is een bosje bloemen natuurlijk de ultieme mea culpa. Tip: wist je dat verschillende soorten bloemen allemaal een andere betekenis hebben? Bloemen met een indigo kleur staan bijvoorbeeld voor meditatie en gezamenlijk overleg. Doe er je voordeel mee!

10. Goedmaakseks

Het kon niet ontbreken op de lijst… Er is geen petty meningsverschil dat niet kan worden opgelost door een intense seks sessie om weer (letterlijk en figuurlijk!) samen te komen. Benieuwd hoe het komt dat goedmaakseks soms zo lekker kan zijn? Dit is waarom!

sorry

Meer over:

Coming together! Waarom en hoe je samen moet komen

16 standjes voor op je bucketlist

Dit zijn de erogene zones van de vrouw

Beeld: Unsplash / Giphy

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy