By 

Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie


Je kunt de liefde op 1000 verschillende manieren kunnen bedrijven, maar toch heb je als stel een favoriet standje die jullie (bijna) nooit overslaan. Eindig jij 9 van de 10 keer onderop of neem je juist graag de touwtjes in handen? Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie.

Als missionarishouding jullie favoriete standje is

Stabiel, liefdevol en trouw: dit zijn de woorden die jullie relatie het beste omschrijven. Jullie lichamen zijn volledig op elkaar afgestemd en smelten als het ware samen wanneer jullie tussen de lakens kruipen. Jullie hebben een heel sterke band en voelen je het liefst ook verbonden tijdens de daad. Daarom is oogcontact erg belangrijk. Ook zijn jullie gefixeerd op elkaars plezier, zowel buiten de slaapkamer als wanneer jullie de liefde bedrijven.

missionaris

Als doggy style jullie favoriete standje is

Jullie hebben een avontuurlijke relatie, waarin jullie openstaan voor experimenteren. En dan niet alleen op seksueel gebied. Romantische momenten staan voor jullie gelijk aan het ontdekken van de wereld. Of dit nu samen backpacken door Azië is of hardlopen door het park is… Jullie zijn beiden stoer en ondernemend. Ook wanneer jullie een akkefietje hebben, komen er niet veel woorden aan te pas. Onder het mom geen woorden, maar daden is goedmaaksex meer jullie ding. Een ding is zeker: jullie beleven never a dull moment.

doggy style

Als lepeltje lepeltje jullie favoriete standje is

Je lover is erg beschermend naar jou toe, maar dit beschouw je niet als negatief. Je voelt je juist erg veilig in zijn armen en wanneer jullie elkaar weer zien voelt het als ‘thuiskomen’. Jullie zijn ultieme gezelligheidsdieren en kletsen heel wat af. Evenals knuffelen: het kan niet klef genoeg voor jullie! Jullie hebben veel voor elkaar over en zorgen goed voor elkaar. Als hij ziek is maak jij een pannetje soep voor hem klaar en wanneer jij verdrietig bent verrast hij je met je lievelingsijs. Jullie kunnen simpelweg altijd op elkaar rekenen, want naast lovers zijn jullie ook elkaars beste maatje!

spooning

Als cowgirl jullie favoriete standje is

Je neemt graag de touwtjes in handen en bent een echte pleaser. Hij laat zich graag leiden en vindt het verre van vervelend om in de watten te worden gelegd. Welke film jullie kijken, waar jullie uit eten gaan, waar jullie op vakantie gaan: het maakt hem niets uit. Soms lijkt het alsof hij weinig moeite doet, maar hij vindt het juist belangrijk dat jij geniet. Juist daarom vindt hij het heerlijk als je bovenop hem klimt of buiten het bed de leiding neemt. Jouw kritische kijk op dingen en zijn positieve nuchterheid vormen een perfecte match.

cowgirl

En… komt de beschrijving overeen met jullie relatie?

Meer over standjes:

Drie sexstandjes voor een langdurig orgasme

6 x de meest romantische sexstandjes

Dit zijn de populairste sexstandjes per land

Beeld: Giphy, Tumblr
  • 27 March 2018
  • 2
Chiara
About me

.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Mannen vs vrouwen: Eisen in de liefde
July 14, 2018
10 originele date ideeën die niet saai zijn
July 12, 2018
sexstandjes-calorieen
Met deze standjes verbrand je de meeste calorieën
June 19, 2018
slecht in bed
Relatie verbreken als de ander slecht in bed is? 6 vrouwen geven hun mening
June 16, 2018
staande sex standjes
Staande sex standjes: Zo doe je dat!
June 13, 2018
goedmaaksex
Waarom goedmaaksex de lekkerste soort sex is
June 09, 2018
lange-relatie-hoe-vaak-sex (1)
10 mannen en vrouwen in een lange relatie over hoe vaak ze het doen
June 07, 2018
relatie overspel
Kan een relatie overspel overleven? Ons panel reageert
May 07, 2018
relatie verbreken
Dit is waarom mei de break-up-maand is
May 03, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *