Eén gouden sextip voor de meest intense sex van je leven

door Lotte

Duik je soms ook met frisse tegenzin tussen de lakens met je vriend? Niet omdat je het niet meer ziet zitten, maar omdat je hoofd er eigenlijk niet naar staat. Veel koppels in een langetermijn relatie voelen af en toe een (sexuele) afstand. Je kan niet optimaal meer van de sex genieten en achteraf voel je je ook niet echt bevredigd.

Relatiegoeroe Laura Berman heeft een supertip voor koppels om weer te connecten tijdens het sexen. Ze zegt: “Wil je je sexuele ervaring een boost geven? Je kunt de energie van je lichaam gebruiken op ‘magische manieren’ gebruiken om je connectie te verbeteren.”

Back to basic

Haar tip is eigenlijk heel simpel. Het gaat niet over freaky sexstandjes, spannende sexplekken en ook speeltjes zijn niet nodig. Het gaat terug naar de basis van wat sex is. Het samenkomen van twee mensen. No pun intended.

Oogcontact

Veel mensen, vooral vrouwen, hebben de neiging om hun ogen dicht te doen. Om beter te kunnen concentreren op het gevoel bijvoorbeeld. Maar onderschat de kracht van oogcontact niet.”Kijk elkaar in de ogen aan,” is daarom ook het advies van Laura Berman. “En haal pas je ademhaling op elkaar aan. Blijf elkaar aan kijken en stel je voor je sexuele energie in je lichaam doorstroomt van jouw lichaam dat die van hem en weer terug.”

Gebruik iets simpels als oogcontact om je sex weer intiem én intens te maken. Jezelf bloot geven voor sex is al een van de meest kwetsbare dingen die je kunt doen. Om daarbij ook oogcontact te houden gedurende je vrijpartij maakt je extra kwetsbaar. Maar als je je goed voelt bij je vriend, kun je er alleen maar meer opgewonden door raken en hij ook!

Wat vind jij: te zweverig of worth a try? Laat een comment achter met je mening.

Bron: HuffPost / Beeld: Pinterest

 

Meer sextips:

– Tips voor een betere blowjob

– Goed in bed worden? 6 tips

– Beter sexleven? Check deze 7 easy tips

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy