7 tekenen dat je sexleven on point is

door Julia

Waarschijnlijk weet je het al, jij hebt niets te klagen als het aankomt op jouw sexleven. Je krijgt precies wat je wilt en zo niet dan kun je er gewoon om vragen. Lucky girl! Dan kun je de volgende punten alleen maar beamen.

 

#1 Je komt altijd

Precies hoe het er staat, er gaat geen sexsessie voorbij waarin jij niet aan je trekken komt. Of het feestje verlaat zonder orgasme. Nu zijn er natuurlijk wel uitzonderingen, maar negen van de tien keer lig jij achteraf heel tevreden in bed.

 

#2 Je laat je niet afleiden

Tijdens de sex komen er af en toe ongemakkelijke situaties voor, je laat een (vaginaal) windje of je buik begint ineens te knorren, het maakt jou helemaal niks uit en hem ook niet. Je bent een mens en mensen maken soms gekke geluiden, je hebt het niet altijd onder controle. Jij laat het je niet afleiden van waar je daadwerkelijk mee bezig bent en gaat gewoon vrolijk verder.

 

#3 Je weet wat je wilt

En je zegt ook wat je verlangens zijn. Je weet wat je wilt in bed en je maakt het bespreekbaar. Ook als hij helemaal verkeerd zit, laat je hem niet doorgaan maar leg je rustig uit waar hij wel moet zijn. Je weet wat je lekker vindt en door dit uit te spreken naar je lover, kun je intens genieten van de sex met hem.

 

#4 Je schaamt je niet

Of je haar nu op ontploffen staat, je meer van je lijf laat zien tijdens de ochtendsex, het maakt je allemaal niet uit. Als jij bezig bent ben je ook echt maar met een ding bezig en dat is het hebben van goeie sex. Hoe je haar eruitziet of hij dat rolletje vet ziet in het daglicht (valt hem niet eens op trouwens) you don’t care.

 

#5 Je hebt spierpijn

Jij en je lover houden wel van wat experimenteren, jullie proberen regelmatig nieuwe sexstandjes uit. En ja dat kan er weleens voor zorgen dat je de volgende ochtend ineens last krijgt van je arm of je been. Spierpijn of een sexblessure is niet heel prettig, maar het betekent wel dat je je routine doorbreekt en openstaat voor nieuwe dingen.

 

#6 Je laat hem soms met verbijstering achter

Jouw lover weet af en toe niet wat hem overkomt als hij met jou het bed deelt. Hij zegt bijvoorbeeld dingen als: ‘Dat was ongelooflijk’ of  ‘Ik hoefde helemaal niks meer te zeggen’ (als in je deed het zo goed) of ‘Jij weet wel wat je doet he?’ Wat een heerlijk gevoel is dat om hem te verrassen tijdens de sex en hij boven verwachting reageert.

 

#7 Je laat je buren ook meegenieten

De sex die je hebt met je lover of scharrel is zo ontzettend goed dat je je gewoon niet kunt inhouden. Je probeert het wel, maar als je dat hoogtepunt bereikt, laat je jezelf helemaal gaan. En dat resulteert de volgende dag in een geïrriteerde blik van je buren of huisgenoten. Ach het is altijd nog beter dan slaande ruzie maken, toch?

 

 

Meer over sex:

– Eén gouden sextip voor de meest intense sex

– 5 verwenplekjes van de man die je aandacht verdienen

– Voorspel tips voor de zomer

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy