Voorspel tips: Lustopwekkers die je deze zomer moet proberen

door Julia

De warme temperaturen zorgen niet alleen voor een beter humeur, ook krijgen we meer zin in seks. We hebben meer energie, zijn meer ontspannen, de lust viert hoogtij! Check deze voorspel tips om het nog spannender te maken in maar vooral buiten de slaapkamer.

Een leuke date gepland? Trek een leuk outfitje aan en laat je slipje achterwege, alleen al het idee dat niemand het weet is opwindend. Fluister halverwege de date je geheim in zijn oor, reken maar dat hij niet kan wachten tot hij je in bed heeft.

Trek alleen een lange jas aan met sexy hoge hakken en bel ’s avonds laat bij je lover aan. Special delivery!

Zijn jullie onderweg naar een verjaardag/bruiloft/etentje? Plaag hem of haar als je naast diegene in de auto zit door je rokje iets te hoog op te trekken. Dat wordt een lange avond, of… een vluggertje op het toilet.

Voer elkaar fruit in een bloedheet zonnig park. Trek je terug als je partner je probeert te zoenen en maak er een spelletje van.

Regent het en heb je toch zin om naar buiten te gaan? Draag een licht doorschijnend shirtje zonder beha eronder en loop met elkaar door die zomerse regenbui.

Lees elkaar erotische verhalen voor, of vertel je seksfantasie.

voorspel tips

Raak elkaar aan zonder je handen te gebruiken, maar doe dit met je lippen, je borsten, je billen, je gezicht.

Ga een avondje met hem naar de club en laat hem je sexy dansmoves zien.

Geef je partner een tongzoen midden op straat.

Loop naakt de woonkamer in terwijl er een voetbalwedstrijd aan staat en kijk of hij nog net zo aandachtig naar de televisie staart.

Blinddoek de ander en doe een raadspelletjes met lekkere dingen, dat kan een stukje chocolade zijn of jouw tepel.

Schrijf alle stoute dingen die je met de ander wilt doen op een briefje en leg ze in een schaal. Pak elke week een briefje en doe wat er op staat.

Masseer elkaar uitgebreid met een lekker ruikende olie, zonder het meteen tot seks te laten komen.

Op een bloedhete dag wil je je waarschijnlijk zo min mogelijk inspannen, koel elkaar dan af met ijsblokjes door de tintelingen op je lijf komt de zin vanzelf.

Bron: Cosmopolitan NL / Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy