10 bizarre sexuele praktijken van overal in de wereld

door Madelief

Hoe men met sex en liefde omgaat kan overal ter wereld heel verschillend zijn. Geloof het of niet, maar ze sturen niet overal op 14 februari hordes beren en hartvormige ballonnen naar geliefden. Of het nu komt door traditie, cultuur of gewoon algemene kinkyness, er zijn wereldwijd een heleboel rare sexuele gewoonten die ons haast van onze stoel laten vallen.. Wij delen de ultieme top 10 van de meest meest bizarre sexuele rituelen over de hele wereld! 

1. Nepal: broers delen vrouw

In het Himalayagebergte is er maar weinig land beschikbaar voor landbouw. Gezinnen met meer dan een zoon worden geconfronteerd met het verdelen van land, zodat elke zoon zijn eigen gezin kan stichten. Om dit probleem op te lossen hebben sommige broers dezelfde vrouw. Zo delen ze dus een stuk land en een vrouw.  Dit werkt natuurlijk het best wanneer de vrouw bedreven is in het ‘inroosteren’ van tijd met elke broer.

Zambia stam

 

2. Nieuw-Guinea: sperma drinken

Bij de Sambia-stam van het hoogland van Nieuw-Guinea worden jongetjes om een man te worden op hun zevende gescheiden van meisjes en vrouwen, waarna ze tien jaar lang met alleen mannen moeten leven. Tijdens deze periode wordt hun huid gepiercet, laten ze hun neus bloeden en moeten ze het sperma van de machtigste ouderen drinken. Hmmm..


 
3.
Inis Baeg: onderbroekenlol

Mensen die leven op het eiland Inis Beag, dichtbij de kust van Ierland, houden hun ondergoed aan tijdens de sex. Dit is natuurlijk niet altijd het geval, maar Inis Beag staat bekend als een van de meest sexueel repressieve samenlevingen ter wereld. De mensen op dit eiland zijn onontwikkeld wanneer het aankomt op sexuele activiteiten zoals tongzoenen, orale seks en zelfs homosexualiteit. Sexuele voorlichting bestaat hier niet, omdat ze te beschaamd zijn er over te praten..
 

4. Niger: vrouwen stelen

De Woodabe-stam uit Niger in West-Afrika houdt elk jaar een vrouw-stelen festival. Het is de gewoonte dat het eerste huwelijk een georganiseerd huwelijk is en plaatsvindt met een nicht of neef. Op het jaarlijkse Gerewol festival proberen mannen (ondergedompeld in make up en gekleed in prachtigste kostuums) een nieuwe vrouw te stelen als ze niet blij zijn met hun nicht als vrouw. Als het ze lukt onopgemerkt weg te komen dan wordt het huwelijk geaccepteerd. Dit wordt dan het liefdeshuwelijk genoemd.

Woodabe stam

 

5. Colombia: sex met ezels

In het grotendeels katholieke Cartagena in Colombia is het een no-go om voorhuwelijkse relaties te hebben. Het is hier een bekende traditie dat mannen hun eerste sexuele ervaring hebben met enkele van de lokale ezels. Om het nog erger te maken, of in ieder geval ingewikkelder, geloven de inwoners dat het slaan van ezels hun uiteindelijk machtigere zal maken en hun penis laat groeien buiten natuurlijke staat..

6. Australië: gegrilde voorhuid

Het traditionele overgangsritueel van jongen naar man van de Mardudjara oborigionals in Australië bestaat uit twee delen. Eerst wordt de jongen rond zijn vijftiende levensjaar naar een heilige plek gebracht door oudere stamleden waarna de rest van de stam gaat dansen en zingen om een vuur en hij wordt besneden. De voorhuid wordt bewaard en boven het vuur geroosterd en gereinigd waarna de jongen deze zelf moet eten. Yak!!

7. Hawai: Henkie en Beppie

Inheemse Hawaiian benadrukken het belang van balans tussen de lichaamsgeest en de natuur. Een manier om het lichaam te heiligen is de zogenaamde ‘genital Pikos’ waarbij iedereen een eigen naam voor zijn of haar geslachtsdeel bedenkt. Als je eenmaal een naam hebt, worden er liederen over je ‘Beppie’ gezongen en wordt er gedanst. Allemaal om de spirituele kracht te vieren! Dit ritueel staat ook wel bekend als Mana, waarvan Hawaiianen geloven dat ze binnenin woonden.

LotteLust Hawaii

 


8. Mangaia: cougars 

In Mangaia, een eiland in de Stille Zuidzee, worden mensen aangemoedigd om zo veel mogelijk sexuele partners te hebben voordat ze trouwen. Aan oudere vrouwen wordt verteld dat het goed is om sex te hebben met jonge jongens, zodat ze meer te weten komen over sex en hoe ze hun partner naar behoren kunnen bevredigen in bed. Op een oude fiets moet je het leren, toch?!

9. Oostenrijk: zure appelschijven

Op het Oostenrijkste platteland zijn het niet de bonbons die de weg naar het hart van een geliefde vormen, maar het zijn appels.. En niet zomaar appels, nee: appels gedrenkt in okselzweet. Jonge vrouwen doen een rituele dans met appelschijfjes onder hun oksels. Na de dans geeft elke vrouw haar stukje appel aan de man van haar keuze. Deze eet de appel als hij haar ook ziet zitten. Over zure appels gesproken..

10. China: traditioneel liefdesverhaal

De Dai-bevolking van China beoefent een jaarlijkse verkeringstraditie waarbij jonge vrouwen samen rond een vreugdevuur zitten en aan hun spinwiel draaien. Een groep mannen gedrapeerd in rode dekens bespeelt muziekinstrumenten. Elke man kiest een vrouw om een serenade uit te brengen. Als de vrouw van zijn keuze hem ook leuk vindt haalt ze een klein krukje onder haar rok vandaan waarna ze de man uitnodigt er op te gaan zitten. De man zal haar dan in zijn rode deken wikkelen en de liefde met haar bedrijven.

China Dai

 

 

 

 

 

 

 

 

Bronnen: LivesciencePsychologytoday.comOrijenculture.comComingtogetherblogScoopwhoop.com Ranker.com, Journalism.com , NotedfilesLivescienceRebelcircus /Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy